חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פ
-
מה כדאי? בעיקר לשימוש באפליקציות ניווט, גלישה חופשית . עצות?
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פסים מקומי יוצא יותר זול
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פלא יכולה לענות מה עדיף רק לשתף מנסיוני. קנינו סים מקומי של vodacom (יקר יותר מאחרים ואמור להיות עם הכיסוי הנרחב ביותר), עם חבילת גלישה גדולה וחבילת שיחות מקומיות. לגלישה של 10G ל30 יום שילמנו 600R. עבור הסים והשיחות כל אחד בערך 100R נוספים. יש כמובן חבילות גלישה קטנות יותר. למשל, 1G עולה 150R.
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פ2 כרטיסי סים מקומיים.
אחד רק לגלישה והשני רק לשיחות קוליות.
ייצא הזול ביותר מכל קומבינציה אחרת.
ניתן לקנות כל חבילה כזו ממפעיל שונה או את שתיהן מאותו מפעיל.
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פסיקרנת אותי... למה שניים? ואיך זה יותר זול?
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פכשאתה עם מספר אחד וחבילת גלישה (ודיבור)
עברת בקילובייט אחד את הלימיט, הצחיר מזנק פי 3 או 4
'גונב' לך זמן אויר מחבית הדיבור. פתאום אתה נשאר בלי זמן אוויר לדיבור או הפוך.
ממילא לזוג יש שני טלפונים.
אני משתמש בטלפון עם סים כפול. מאז שנקטתי בהפרדה מוחלטת, החשבון ירד לרבע ממה שהיה בעבר. ובנוסף: כרטיס סים עולה פחות משקל. (אם מישהו חושש מזה)
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פמצטערת שאני מציקה... אבל, שתי שאלות ברשותך: איפה קונים סים בפחות משקל? (לנו כאמור עלה בסביבות 100 ראנד ב vodacom). עבורנו, כמשפחה, הרגשנו שכדאי לרכוש חבילה עם נפח גבוה ולהשתמש ב hotspot בשל העלות הגבוהה של הסים. ודבר שני, כשאני קונה חבילת גלישה prepaid יש מצב שמחייבים אותי בגלישה מעבר למה שרכשתי???
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פכשאת קונה סים ב100 ראנד (אני חושב שבעצם 110 ראנד), רוב הכסף הוא עבור שימוש ואולי 10 ראנד הוא מחיר הסים (שזה בערך 3 שקלים) אז נשאר לך בחשבון בערך 30 ש"ח לשיחות או לדטה.
100 ראנד אינו מחיר הסים !
החברות לא תמכורנה רק כרטיס סים. אחרת מה הטעם? הן רוצות להרוויח.
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פמסכימה איתך, החברות רוצות להרוויח וזו אולי הסיבה שגבו ממני 105R עבור סים, 110R(אכן דייקת!) עבור חבילת שיחות ו599R עבור גלישה...
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פאם עברת את הלימיט בגלישה, המערכת מתחילה 'לגנוב' מחבילת השיחות (ואז שניהם יקרים יותר) והפוך.
לכן כדאי לעשות הפרדה מוחלטת. גלישה על סים אחד ושיחות על האחר. בסופו של היום החיסכון הוא אדיר!
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פהי. תודה על המידע.
מיכן אפשר לקנות את הsim כאשר נוחתים ביוהנסבורג? האם ההפעלה פשוטה?
בעבר קנינו סים בגרמניה והיה סיפור להפעילו ולא הצלחנו לבסופו של דבר להפעילו
תודה
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פכשתצאו ביציאה שאחרי המכס, תהיו באולם גדול ועגול. לכו ישר אל המסדרון שמולכם. שם תמצאו את 3 חברות הסלולר המובילות. היכנסו לחנות שבה התור הוא הקצר ביותר. קנו את הכרטיסים (מגיעים אוטומטית עם זמן אויר) והם יתקינו לכם ויפעילו עבורכם במקום כך שלא תצטרכו לסבול.
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פתודה רבה לך
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פדרך אגב בודקום יש אפשרות להזמין מראש ולהגיע לשדה ולאסוף
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פאין צורך מיוחד
במדה ואין תור בחנות, זה לוקח בדיוק 5 דקות
אם יש תור בחנות אחת ולא באחרת (אשת מתחרה) אתה יכול להכנס לחנות השכנה.
לוודקום, יש שתי עמדות (אפילו 3) בחנות שלהם ועובדים בה 4 אנשים כך שאתה מקבל שרות מהיר גם אם יש 5 אנשים בתור לפניך (אז עוד 5 דקות)
-
חבילת גלישה או סים מקומי? דרא"פאני גם מתכננת להגיע לדרא"פ ולקנות שם סים מקומי. יחד עם זאת, יש ברשותי סים של חברת world8 שכבר טעון בכסף לשיחות וגלישה וחשבתי להשתמש בו בחלק מן המקומות בטיול (כגיבוי ומחוץ לדרא"פ).
בדקתי באתר שלהם באינטרנט לברר עלות שיחות והמדינות דרא"פ ואתיופיה רשומות ברשימת המדינות בהן ניתן שירות ואף רשומים המחירים.
התקשרתי מוקד הטלפוני שלהם לברר אפשרות שימוש בעוד מדינות ובדרך אגב שאלת יגם לגבי דרא"פ ואתיופיה ונמסר לי שלמרות מה שרשום באתר שלהם - הם לא נותנים שם שירות!!!
כשציינתי זאת בפני נציגת שירות הלקוחות נעניצי בחוצפה ובאמירה - "בשביל זה התקשרת....".
שורה תחתונה- לא לסמוך על world8!!!!