מבקש עזרה - מלון בלונדון
-
היי אני מחפש מלון בלונדון מומלץ בין 30/9 - 3/10 לזוג עדיפות לארוחת בוקר כלולה ו WIFI
שיהיה עד 400-420 שקל ללילה לזוג
מחפש מלון במיקום מרכזי
נוסע לצפות במשחק כדורגל בצפון לונדון... אך אם יש תחבורה נוחה אין לי בעיה להיות ממוקם במקום אחר העיקר שיהיה מרכזי שנוכל לנצל את הימים מדובר ב 2.5 ימים מלאים בלונדון...
תודה רבה אני ממש אשמח לעזרה...
אלון
-
מבקש עזרה - מלון בלונדוןתכנס לבוקינג או הוטלס,, תגדיר את התאריכים ותראה מה האפשרויות.
-
מבקש עזרה - מלון בלונדוןנסה citadiness trafalgar, מקום מעולה.
-
מבקש עזרה - מלון בלונדוןיש הרבה מלונות במקומות נהדרים, אבל אף אחד לא יכול להבטיח זמינות בתאריכים הרצויים או מחיר. בגלל זה הצעתי לפנות לאתרים האלה.
-
מבקש עזרה - מלון בלונדוןרשת מלונות פרימייר אין מומלצת בחום . מלון לדוגמא במרכז .
לא הרחק משם באיזור רחוב אוקספורד מלון סט.גילס.
-
מבקש עזרה - מלון בלונדון -
מבקש עזרה - מלון בלונדוןאני צריך שתעזרו לי להתמקד...
באיזה איזור עליי לחפש מלונות בשביל למצות את העיר בזמן יחסית קצר?
ועוד שמות של מלונות מומלצים 3 כוכבים שאתם מכירים אני אשמח לשמוע
ממש תודה
שבת שלום
אלון
-
מבקש עזרה - מלון בלונדון -
מבקש עזרה - מלון בלונדוןהאם ללון במיקום של המלון הזה זה נורא ?
Holiday Inn Express London Chingford
כתוב בבוקינג שהמלון נמצא תחנת הרכבת התחתית המרכזית וולתמזסטואו (Walthamstow Central) נמצאת בקרבת מקום ומציעה קישורים למרכז לונדון בתוך 30 דקות.
כל המלונות במרכז לונדון ממש יקרים..
-
מבקש עזרה - מלון בלונדוןלהגיע ללונדון וללון 30 דקות ממנה? סיוט.
לא תוכלו לחזור בצהריים למלון אם תרצו כדי לנוח ולצאת שוב בערב. תשרפו את כל הזמן בנסיעות.
לונדון יקרה זו עובדה. אז או שלא נוסעים לשם או שמתמקמים במיקום נורמלי.
-
מבקש עזרה - מלון בלונדוןאם אתה כבר הולך על מלון רחוק מהמרכז הייתי ממליץ על מלון במרחק הליכה של עד 10 דקות מתחנת רכבת תחתית שמגיעה למרכז (וכמה שיותר קרוב עדיף)
במקרה של המלון הזה יש לך איזה חצי שעה הליכה או לקחת אוטובוס עד לתחנה אז לדעתי עדיף לראות אם יש מלון זול שיותר קרוב לתחנת רכבת תחתית
-
מבקש עזרה - מלון בלונדוןמצטרפת להמלצה על רשת פרימייר אין. כנס לאתר וערוך חיפוש במנוע שלהם. יש מספר מלונות שלהם שנמצאים בתוך העיר ובקרבת תחנות רכבת תחתית, שזה בעיני הכי חשוב. אנחנו היינו בזה שבלסטר סקוור שהוא המרכזי ביותר אבל לכן גם יקר יותר, עלה לנו כ-800 ש"ח ללילה לזוג במאי, אבל המחיר יורד במלונות מעט פחות מרכזיים אבל עדיין בתוך העיר.
גם אני ממליצה שלא לשהות במלון ממש מחוץ לעיר בביקור כל-כך קצר.
-
מבקש עזרה - מלון בלונדוןמצטרפת להמלצה על רשת פרימייר אין, מלונות 3 כוכבים
להתמקד בחיפוש לינות באזורים 1-2 של הטיוב (לשים לב בקישור לטיוב, למספור)
▬▬◄ לינות זולות
מלונות לואקוסט:
ליד תחנת פדינגטון
לקחת בחשבון שהלינות יקרות בלונדון, לעומת יעדים אחרים..
אפשר לנסות להוזיל שהות גם בדרכים אחרות, כרטיס תחבורה 1+1 לאטרקציות ואתרים, מוזאוני חינם, פארקים יפים, שווקים, הסעה עם איזיבאס מהשדה ועוד...
-
מבקש עזרה - מלון בלונדוןנסה את המלונות מרשת אימפריאל
https://www.imperialhotels.co.uk/en/find-us
רובם באזור ראסל סקוור שזה בצנטרום.
מחירים של 400--500 ש"ח ללילה