עיירות בסגנון המערב הפרוע
-
איפה יש כאלה ביוטה/נוודה/אריזונה?
-
עיירות בסגנון המערב הפרועבהמון טיולים מאורגנים ראיתי (לא הייתי! ) שמבקרים בקליקו , עיירת רפאים מהמערב הפרוע... זאת ההגדרה. כאן בפורום לא נתקלתי באזכור שלה.
-
עיירות בסגנון המערב הפרועCalico Ghost Town
בין לאס ווגאס ולוס אנג'לס
היינו לפני המון שנים, תיירותי מאד אבל חביב.
-
עיירות בסגנון המערב הפרועעיירות מערב פרוע אותנטיות יש בטקסס - כאלה שמגיעים אליהם בוקרים אמיתיים.
אבל גם באריזונה יש לא מעט "חוויות מערב פרוע" - אבל רובן מעט תיירותיים.
טוסון (Tucson) משופעת באתרי מערב פרוע. רק לדוגמא:
עיירות רפאים יש הרבה. בעיקר בקליפורניה. לפני שנה ביקרתי בעיירת רפאים ממש ליד פיניקס, שהפכו אותה לסוג של מוזיאון פתוח לתולדות המערב הפרוע. כלומר יש שם הרבה טיפוסים עם לבוש ומראה של פעם והרגשה של עיירת מערב פרוע.
שם המקום: Goldfield
אם אתה מגיע לשם אז חובה כבר לנסוע בכביש שעולה מהעיירה אל האגם למעלה.
-
עיירות בסגנון המערב הפרועהייתי בקליקו ב-2011. אולי בגלל העיתוי (אמצע אוקטובר ומוקדם בבוקר) לא הייתה המון פעילות בעיירה. יש מכרה כסף מעניין שבעקבותיו צמחה העיירונת ושניתן לסייר בו.
האלבום שכולל את התמונות של הסיור בקליקו ובמכרה:
יש ממש ליד גם את Peggy Sue's Diner שמצא בחפצי אמריקנה ומנסה לשמור על אווירת שנות החמישים/שישים (המדים של המלצריות וכו'):
http://www.peggysuesdiner.com/
לצערי אני לא זוכרת מי המליצה ראשונה על הדיינר הזה פה בפורום אבל בהחלט המלצה שווה מאוד לחובברי אמריקנה.

אביה
-
עיירות בסגנון המערב הפרועתודה רבה לכם ,אעבור בקליקו בדרך חזרה לל.א מאריזונה אם ישאר זמן עמיחי בקליפורניה?! זו המדינה שטיילתי בה הכי הרבה ולא זכור לי שם עיירות רפאים
,אולי פשוט לא הייתי באזורים הנכונים לזה
חשבתי שאריזונה זה המקום לזה
-
עיירות בסגנון המערב הפרועבעוד בטקסס, אוקלהומה, קולורדו, ויומינג יש שפע של עיירות מערב פרוע שקשורות לתרבות הבוקרים, קליפורניה הגיעה למעמד שלה בעיקר בזכות הבהלה לזהב. לדוגמא סן פרנסיסקו התפתחה בעיקר בזכות היותה בסיס ליציאה לעיירות הכורים (כדאי לקרוא קצת על ההיסטוריה של חברת ליוויס שנולדה בתקופה שהכורים חיפשו מכנסיים...).
דוגמא לטיול אפשר למצוא בכביש 49 - ראה כאן.
קליפורניה של זהב (כתבה קצת ישנה)
פורום צפון אמריקה: איזור הבהלה לזהב ג'יימסטאון/סונורה בקליפורניה
-
עיירות בסגנון המערב הפרועתודה