המלצות לינה ואטרקציות לכביש 1 קליפורניה
-
בן זוגי ואני מתחילים לטייל בשבוע הבא ונוסעים את כביש 1 מלוס אנגלס לסן פרנסיסקו, אנחנו מתכננים לצאת גם לטיולים רגליים וגם לאטרקציות שיש לאזור להציע.
אני קצת מבולבלת לגבי המסלול.
כרגע אנחנו מתכננים לישון 5 לילות לאורך הכביש.
לילה במורו ביי, אופציה לשני לילות אם יש מספיק מה לעשות מסביב
לילה בסן סימון או ביג סר
שני לילות בפארק גוליה בקמפינג
לילה בסנטה קרוז
האם לילה בכרמל וולילה במונטריי יהיו יותר נכונים ? מבחינת אטרקציות ובילויים? על מה לוותר עם כך
תודה על העזרה
-
המלצות לינה ואטרקציות לכביש 1 קליפורניההערב הגענו ממונטרי לסן סימיון. לא ברור לי מה באמת הנזקים שגרמה השריפה לפרק. מכביש 1 לא ראינו שטח שרוף חדש ולא הרחנו עשן. האם יאפשרו טיול בביג סר? .. היום לא אפשרו למרות שכבר השתלטו על האש. קשה לי לומר לך איפה עדיף ללון אבל אין טעם לפצל מונטריי וכרמל, כ6 ק"מ ביניהן. פגשנו זוג צעיר שיצא גם לפוינט לובוס בטיול יומי מלינה צפונית. נדמה לי שבמונטריי זול יותר. בתוך כרמל לא היינו אלא בדרך 17מייל בלבד.
-
המלצות לינה ואטרקציות לכביש 1 קליפורניהחמישה לילות על הכביש זה לגמרי מוגזם לטעמי. אם אתם רוצים לקחת את הזמן, אז לילה במורו ביי, לילה בג'וליה פייפר, לילה במונטריי. באמת שאין צורך ביותר מזה.
-
המלצות לינה ואטרקציות לכביש 1 קליפורניהאבי. לא בטוחה שאתה צודק . מי שאוהב לטייל ברגל מוצא הרבה מסלולים כך שלפעמים כדאי להשאר 2 לילות בג'וליה פייפר, ביג סר ולהמשיך. שאלה מה יהיו התנאים. או 2 לילות במונטריי . מאפשרים ניצול טוב של הזמן בלי ריצות.
-
המלצות לינה ואטרקציות לכביש 1 קליפורניהאלה פארקים קטנים מאוד.. גם מי שאוהב לטייל ברגל לא צריך חמישה לילות בכביש 1. יש מקומות הרבה יותר טובים להעביר בהם הרבה זמן. זו רק דעתי כמובן.
-
המלצות לינה ואטרקציות לכביש 1 קליפורניהלמיטב ידיעתי, פארק ג'וליה פייפר סגור בגלל השריפה. תבדקו.
-
המלצות לינה ואטרקציות לכביש 1 קליפורניהאם אתם אוהבי טבע ומסלולי הליכה, אני ממליץ לשלב לפחות יום אחד לשמורות היפות של עצי הרדווד.
ברכס ההרים שמדרום לעמק הסיליקון יש המון שמורות של עצי רדווד. הנה כמה דוגמאות:
Big Basin Redwoods State Park
Henry Cowell Redwoods State Park
Portola Redwoods State Park
כמובן יש עוד די הרבה.