התלבטות יעדים
-
שלום לכולם,
חזרנו מטיול מופלא ביוון היבשתית, וכבר חושבים על היעד הבא. סימנו את יוני הקרוב, כדי להנות ממחירים זולים יותר (ובמיוחד שזה רגע לפני יומולדת שנתיים של הקטנה שלנו - שזה אומר שזו ההזדמנות האחרונה לחסוך כרטיס טיסה במחיר מלא בשבילה...).
ניסינו לחשוב איך לגשת לשאלת היעד. אנחנו הורים עם שני ילדים (הגדול יהיה בן 5 והקטנה כאמור כמעט שנתיים). גיבשנו טיול חלומות שישלב את כל רצונותינו - טיול של שלושה שבועות שיכלול שלושה טיולי כוכב עם שלושה מרכזים שבהם נלון:
1. כפר נופש - בשביל האטרקציות, הפינוק, הילדים וכו'.
2. קמפינג - בשביל הגיוון, הטבע, המחיר, הילדים וכו'.
3. תרבות מקומית - בשביל להרגיש קצת פחות תיירים, בשביל להכיר, בשביל הילדים...
ועכשיו רק צריך למצוא את היעד המתאים שמשלב את כל אלה

יש לכם רעיונות?
המחיר חשוב לנו מאוד, ולכן כנראה שלא נצא מגבולות אירופה. חשבנו אולי על בולגריה, סלובקיה, צ'כיה (אבל אני מניח שבהם אין ממש כפרי נופש?)
ועל הולנד / בלגיה / האלפים הצרפתיים (האם יש שם קמפינג? מחירים שפויים?)
תודה!
-
התלבטות יעדיםאפשר לבלות באלפים הצרפתים במחירים סבירים מאוד.
לא יודע לגבי כפרי נופש ואני לא ממש מבין מה הערך שכפר כזה נותן בגילאים של הילדים שלכם מול לינה בכפר רגיל עם גן שעשועים ואגם או בריכת שחיה קרובים במחירים מאוד סבירים.
אם אתם מחפשים טיול רגוע אני מציע לפצל את הטיול לשני כוכבים של יותר משבוע כל אחד. לא תתקשו למצוא אטרקציות לשבוע וחצי - שבועים באותו אזור.
-
התלבטות יעדיםהי,
באלפים הצרפתיים יש קמפינגים טובים מאד, במחירים זולים בהחלט.
ברובם יש פינות משחקים והפעלות לילדים, בחלק גם בריכות נחמדות. אפשר לחפש קמפינג ליד אגם וממש להינות מחופשה נהדרת.
אם אתם מחפשים בקתה-כדאי להזמין מראש.
-
התלבטות יעדיםתודה רבה!
כפר מהסוג שתיארתם זה בהחלט נהדר, אין לנו צורך בכפר נופש ממש.
שתי שאלות נוספות ברשותכם:
1. אני מבין שהאלפים הצרפתיים לא נורא יקרים, אבל עד כמה בולגריה ו/או סלובקיה הרבה יותר זולים?
2. איך מזג האוויר באלפים הצרפתיים בחודש יוני? האם לא יהיה קר מדי בקמפינג?
-
התלבטות יעדיםלא אוכל להשוות לבולגריה או סלובקיה.
השאלה מה סגנון הטיול שלכם ועל אתם מוציאים את הכסף, ועד כמה לחסוך 10 יורו ליום משמעותי עבורכם.
בקשר למזג האוויר: אפילו באוגוסט יכול באלפים הצרפתים להיות קר וגשום כמעט כמו בחורף שלנו.