לנוסעים לבודפשט
-
חברים יקרים.בדצמבר הקרוב נהיה בוינה. אנחנו רוצים להזמין 2 כרטיסים ברכבת מוינה לבודפשט. העניין שניתן להזמין באתר הרכבות אבל הכירטוס חייב להיעשות בבודפשט. האם מישהו יכול להעביר כירטוס בזמן שהותו בבודפשט. כמובן שהכרטיסים ישולמו צריך רק להיכנס למשרד הרכבת ולכרטס. אנא עזרתכם. תודה ושנה טובה לכולנו
-
לנוסעים לבודפשטבחיים לא שמעתי על זה שצריך לכרטס כרטיס רכבת?! כרטיסי טיסה כבר לא צריך לכרטס כמו פעם והכל מתבצע באופן אוטומטי.
בכל מקרה, אני עשיתי את הכיוון ההפוך מבודפשט לוינה והזמנתי כרטיס מראש דרך אתר הרכבות ההונגרי. ביום הנסיעה הגעתי לתחנה,הזדהתי במכונה האוטומטית(לדעתי עם כרטיס האשראי שאיתו שילמתי או שאולי הייתי צריך להקיש את מספר ההזמנה) והונפק לי ישירות הכרטיס.
דרך איזה אתר רכבות את מנסה להזמין?
-
לנוסעים לבודפשטהשאלה לא ברורה. באיזה אתר אתה רוצה להזמין את הכרטיסים ולאיזה תאריך ומאיפה לאיפה?
-
לנוסעים לבודפשטאני אסביר עצמי שוב. אנו מתכננים לעבור מוינה לבודפשט בתאריך 27.12.16. ברכבת של 08:42. באתר הונגרי MAV הכרטיס עולה 13 אירו ובאתרים אוסטריים הכרטיס עולה 38 אירו (לדוגמה OBBׂ). בבירור שערכתי התברר כי רכישת כרטיס בהונגריה עבור הקו וינה-בודפשט, זולה מאשר רכישת אותו כרטיס בוינה. רכישת הכרטיס דרך MAV מחייבת אותי לאסוף את הכרטיס בהונגריה. הם לא נותנים להדפיס את הכרטיס האלקטרוני. בדקתי איתם רכישה דרך האימייל והם טענו שזה אסור להם. לכן בקשתי אם יש מיהו שיהיה מוכן לאסוף עבורי את הכרטיסים בהונגריה. אם כן, אברר איתם אם זה אפשרי שמישהו אחר יאסוף כרטיסים עבורי.
-
לנוסעים לבודפשטהבנתי. תזמין את הכרטיסים, תקבל קוד של 10 ספרות. אני יכול להביא לך את הכרטיסים. בקשר לפרטים שלח לי מסר אישי.
-
לנוסעים לבודפשטתודה ל Ibd. אני אזמין מהאתר ואעביר אליך את הפרטים.