דרום איטליה
-
היי,
מה מספר הימים ההכרחי לטיול עם רכב באזור אמלפי ובאזור פוליה(העקב)
תודה!
-
דרום איטליהנחתנו בנפולי וטיילנו משך שבוע רק באזור אמלפי. אפשר כמובן לצמצם. לא היינו בפוליה כך שאינני יודעת כמה זמן נדרש לבקר שם
-
דרום איטליהחמישה עד שישה לילות באמלפי (באחת העיירות סורנטו ,פוזיטאנו,פריאנו,אמלפי,ריבלו וכו) לילה או שניים במטרה 3-4 לילות באלבורבלו (כמובן גיחות לכל הכיוונים ) או בבארי ועוד שתי לילות במקום כמו ויאסטה ולילה לפני הטיסה ברומא או נפולי (תלוי מאיפה חוזרים) המלצה -לא לוותר יום במטרה ולגיחה בדרך CASTEL MEZANO -מקומות חובה (כמובן אלבורבלו)
-
דרום איטליהראשית אני חושבת שאין תשובה על השאלה "מספר הימים הנדרש ל"
זוג?
משפחה עם תינוקות?
5 זוגות חברים?
חובבי מסעדות? אוכלי כשר?
לכל אוכלוסיה הקצב שלה.
שלא לדבר על הטמפו האישי-קבוצתי, תחומי עניין, העדפות (ארכיאולוגיה, רחצה בים,קורס בישול , נכונות לטיול מתגלגל,
עיתוי השנה (סוכות הקרוב? שאלה כללית למתי שהוא? כשיש חגים ואירועים שם? בקיץ? ).
אבל בגדול --- אם אין לרשותכם כשבועיים לא הייתי מתחילה את המסלול של פוליה וחופי אמלפי.
-
דרום איטליהאנחנו טיילנו 4 ימים באזור חוף אמלפי: יום קפרי, יום סורנטו, יום דרך אמלפי ויום פוזיטנו פחות או יותר.
לא היינו בפומפיי והר וזוב כי לא עניין אותנו, אם מעניין אתכם תוסיפי יומיים.
ולישון בסורנטו! עיר כיפית לשוטט בה בערב, מלאת חיים.
-
דרום איטליהאנחנו עשינו את פוליה ואמלפי ב 8 ימים אבל זה היה צפוף מידי ולא מספיק.
לאיזור פוליה יספיקו 3-4 ימים . וצריך לפחות עוד 6 ימים באיזור נאפולי פומפיי ו אמאלפי . כך שלדעתי צריך מינימום 10 ימים לטיול כזה .
-
דרום איטליהאנחנו טיילנו 11 יום בשני המחוזות האלו, לנו זה הספיק, כמובן שאפשר לבקר בערים ועיירות נוספות שבהן לא ביקרנו כמו העיר לצ'ה בפוליה, אפשר להדרים עוד יותר ולהאריך.
-
דרום איטליהלחבל פוליה אנחנו הקדשנו 6 ימים נטו.
באזור אמלפי הייתי פעמיים אבל בכל פעם רק יום יומיים כך שלא מיציתי
אבל לדעתי אפשר להעביר באזור כשבוע.