יעד מתאים נובמבר דצמבר
-
חברי פורום יקרים
אני מחפשת יעד שיתאים למסלול בחודשים האלו. אזור סוף נובמבר תחילת דצמבר
האם אזור אריזונה יוטה מתאים??
מה לגבי ממפסיס והאזור??
אודה לכם על כיוון בטרם נתחיל לבנות מסלול
דבת שלום
-
יעד מתאים נובמבר דצמבראני טיילתי בדרום מערב בחודש פברואר. אריזונה ויוטה (וגם קליפורניה ונוואדה) מתאימות אם לא מפריע לכם קור. במקומות הגבוהים קר מאוד, אבל הנוף מכוסה השלג מפצה על זה בגדול. מוזמנת לשאול עוד שאלות.
-
יעד מתאים נובמבר דצמברתודה על המענה
יש הבדל בין נובמבר דצמבר לפברואר??
-
יעד מתאים נובמבר דצמברכמובן שזה משתנה ממקום למקום. לקחתי את ברייס (מקום גבוה) כדוגמא. לפי הממוצעים, דצמבר ינואר פברואר פחות או יותר אותו הדבר מבחינת טמפרטורות. בנובמבר טיפה פחות קר. המשקעים מעט גבוהים יותר בפברואר.
במקומות הנמוכים ועל החוף כמו סן פרנסיסקו, לוס אנג'לס וסן דייגו, פחות משמעותי. נעים לטיול גם בשיא החורף. בפברואר היה לי יום אחד בסן דייגו של 28 מעלות.
-
יעד מתאים נובמבר דצמברבנובמבר דצמבר עדיף להיות באזור דרומי כמו:
פלורידה.
אריזונה.
יוטה במקומות היותר נמוכים.
נבדה.
קליפורניה בדרומה ומרכזה ,אפשר גם בחלק מצפונה.
ממפיס עלול להיות גבולי מבחינת מזג האוויר.
-
תודה רבה -
יעד מתאים נובמבר דצמברדרום אריזונה מאד חמה בקיץ, ואני חושב שבנובמבר ודאי יותר נעים בה.
גם דרום מזרח ארה"ב יכול להיות די נעים. לא קר שם כמו בצפון, יותר יבש לעומת הקיץ ולרוב לא יורד שלג (פרט להרים).
-
יעד מתאים נובמבר דצמברמוסיף לרשימת היעדים שפורטו כאן (קליפורניה, נוואדה, אריזונה, פלורידה) גם את טקסס. גם בטקסס חם בקיץ ובחורף קריר אבל מתאים לטיול.
-
יעד מתאים נובמבר דצמברהיי ,מה מומלץ לראות בטקסס
-
יעד מתאים נובמבר דצמברטקסס מדינה גדולה ועוד לא הייתי בכולה... בסה"כ 2 נסיעות ועוד פעם אחת קצרה, האחרונה במאי האחרון. אני רחוק מלהיות מומחה לטקסס.
בעיקר ביקרתי בסן אנטוניו, אוסטין ובמרחב בינהן. העיר סן אנטוניו גדולה ומשופעת באתרי תיירות. גם ביומיים או שלושה קשה להגיע לכל מה שיש בעיר. אוסטין קטנה יותר ועדיין אי אפשר לראות את כולה ביום אחד. ובמרחב שבין הערים יש כמה שמורות טבע יפות (האתר הכי מדהים שביקרתי בו הוא בריכת המילטון) - הכל ירוק, יפהפה. בנוסף יש גם כמה עיירות בוקרים ועיירות עתיקות (המקום שהכי אהבנו נקרא Gruene). למי שאוהב קנו \קיאג \ אבובים המקום הזה הוא חגיגה בזכות שפע הנהרות שיש באזור. כנראה שבזמן של שבוע אפשר לבקר בסן אנטוניו + אוסטין + שמורות בינהן - לא כולל פארקי שעשועים כמו סיקס פלאגס.
לכאן כדאי לשלב מקומות כמו Corpus Christi או גלווסטון. אם יש יותר זמן אפשר גם לשלב את לואיזיאנה וניו אורלינס בטיול (אפשר לעבור גם ביוסטון) או אזורים אחרים (למשל פארק ביג בנד).
-
הוזכר על-ידי
מוני -
הוזכר על-ידי
מוני -
הוזכר על-ידי
מוני -
הוזכר על-ידי
מוני