מחיר מונית משת בוינה למרכז העיר
-
מישהו יודע מה המחיר למרכז וינה.? ביום א' בצהרים שלא אמורים להיות פקקים.
-
מחיר מונית משת בוינה למרכז העירכ-35€.
-
מחיר מונית משת בוינה למרכז העירשים/י לב טוב טוב.
לפני 3 שבועות גם אנחנו לקחנו מונית משדה התעופה בוינה , איך שיצאנו התנפל עלינו איזה איש מבוגר ואמר לנו שיעלה לנו למרכז העיר 30-35 יורו. בפועל הוא דרש 45 יורו והתווכח שלא אמר 30-35. אותי אישית זה קצת הרגיז.. אז מקווה שאת/ה לא תיפול/י על הנוכל הזה
-
מחיר מונית משת בוינה למרכז העירבכל העולם ישנם "חאפרים". אני נוסע תמיד רק עם החברות הגדולות והרציניות.
-
מחיר מונית משת בוינה למרכז העירצודק.. אבל לא ידעתי שהוא לא קשור לחברה גדולה ורצינית, הוא עמד ממש ליד העמדה של המוניות
-
מחיר מונית משת בוינה למרכז העירבצרפתית קוראים לזה: "רעבעגעלט".
-
מחיר מונית משת בוינה למרכז העירנזמין דרך ציון הוא מבקש 35 יורו ואם יש עוד נוסעים המחיר זול יותר.מדובר על רכב גדול , ואן.היתרון שהוא דובר עברית ויש הרבה המלצות עליו.
תודה לעונים . אנחנו נוסעים רק עוד 5שבועות.
-
מחיר מונית משת בוינה למרכז העיראולי כבר בדקת ופסלת אבל אם לא כדאי לבדוק האם ה-CAT יעילה בשבילכם.
-
מחיר מונית משת בוינה למרכז העירציון בסדר גמור הנהגים שלו הם גם בסדר והוא מאוד אמין אבל בפעם אחרונה מהמלון לשדה הנהג התחיל להתווכח ורצה 50 יורו על הנסיעה היתה לי ההתכתבות עם ציון בסלולארי עם המחיר הראתי לו הוא לא אהב אבל לא היתה לו ברירה
-
מחיר מונית משת בוינה למרכז העירהיי
מונית יקר ומיותר
סע במטרו . יעיל מהיר וזול.
מחיר לעיר מהשדה עם רכבת s7 יורו 4 יורו לאדם
במדריד שילמתי 5 יורו, במונית דרשו 35 יורו
חזרנו מאוסלו לפני חודש רכבת 41 ש"ח מונית 175 ש"ח
הרכבות באירופה מעולות ויעילות.
-
חבל, יש תחבורה ציבורית מצויינת!!!אנחנו נסענו עם S7 עד המלון.
למפונקים יש את רכבת CAT למרכז העיר. ההבדל בזמנים לנו היה זניח.
תשמרו את הכסף למתנות

-
חבל, יש תחבורה ציבורית מצויינת!!!תשמרו את הכסף למתנות

אהבתי

-
חבל, יש תחבורה ציבורית מצויינת!!!חברים אני יודע על האפשרויות לנסוע ברכבת. אם הייתי לבד זה מה שהייתי עושה.כבר חרשתי במזרח בנסיעות ברכבות ואוטובוסים
אני מגיע עם אמא בת 83 אומנם ותיקה בנסיעות ,אבל בשבילה שווה להשקיע את הסכום הזה, מה גם שהוא מתחלק ל.2
-
חבל, יש תחבורה ציבורית מצויינת!!!לפי נסיון שלי ההבדל בין מוניות חאפרים למוניות בהסדר של השדה זה שהמוניות חאפרים יפנו אלייך, ולמוניות מהשדה הרצניות תמיד יהיה תור מסודר, בכל קמרה תמיד אםפשר לבקש שיפנו אותך חלמוניות מ ה information
-
חבל, יש תחבורה ציבורית מצויינת!!!לא יודע אם אתה מעודכן , אבל מדובר בנהג ישראלי לשעבר ודובר עברית שיש לו ניסיון והמלצות רבות, יש לו אתר אינטרנט ומשמש גם כמדריך לעת מצוא.