סקוטלנד 2017 - המסלול הסופי
-
היי,
למרות שיש עוד המון זמן...
רציתי לשתף אתכם בתכנון המסלול שלנו (תודה לנעה מסקוטלנד ואלון ח. שעזרו). אנחנו נוסעים בהרכב משפחתי (2 ילדים קטנים בני 3 ו-5) ויהיו לנו סה"כ 12 לילות בסקוטלנד (14 בטיול סה"כ, ה-2 האחרים בקופנהגן לטיסות המשך). בהתחלה העדפתי לעשות כוכב אחד במשך כל התקופה אבל הבנתי שזה בלתי אפשרי עם הנסיעות הארוכות הלוך ושוב, לכן חילקתי ל-3 מוקדים - צפון היילנדס, האי skye והאי mull. אין עדיין תכנון מדויק באופן יומי אבל רציתי לסגור מראש את הלינה כי הבנתי שבקיץ מאד עמוס שם.
2 לילות - Edinburgh
3 לילות - Strathpeffer
4 לילות - Skye
3 לילות - Mull
אשמח להערות/שאלות.
-
סקוטלנד 2017 - המסלול הסופיעוד לא מבינה לעומק בסקוטלנד
בוודאי שנעה היא המומחית כאן
אבל לפי מה שאני מבינה ב MULL המהפנט הזה אפשר להיות גם שבוע
משום מה כולם מעדיפים את Skye, שגם הוא יפייפה ללא צל של ספק .דילמה קשה
. אבל עם ילדים בגילאים שלכם אולי כדאי בכלל לוותר על עיר ? (מחשבה בקול רם) -
סקוטלנד 2017 - המסלול הסופיהלוואי שיכולנו להיות יותר זמן בסקאי וב-MULL, אבל רציתי גם להיות באיזור הצפוני.
לגבי אדינבורו - אנחנו בעצם נהיה שם יום אחד כי אנחנו נוחתים שם ב-23:00 כך שחייבים לישון שם 2 לילות..
-
סקוטלנד 2017 - המסלול הסופיאנחנו השנה היינו בסקוטלנד עם ילדים יותר גדולים (5,9), ולדעתי חבל על הכוכבים הרבים..
אמנם לא הייתי במאל ושמעתי שמהמם שם, אבל הייתי עושה 2 כוכבים ולא שלושה. לא בטוח שהייתי עולה צפונה, או שהייתי בוחרת אי אחד מתוך השניים..
מתי אתם מתכננים להיות שם? כי בקיץ קשה למצא בתים לפחות משבוע, אז טוב שאתה כבר מתחיל עכשיו בחיפושי לינה.
אנחנו היינו שבוע בסקאי, ושבוע באבימור (שזה דרומית לאינברנס ושם יש הרבה מסלולים ואטרקציות שמתאימות לילדים). אבל - באבימור הנוף הרבה פחות דרמטי מבאזור סקאי.
אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לעזור.
-
סקוטלנד 2017 - המסלול הסופיאני בהחלט מבים את ההתלבטות של מקומות הלינה. יש רצון למטיילי סקוטלנד להספיק כמה שיותר אבל זה בלתי אפשרי. אנחנו היינו כבר 3 פעמים בסקוטלנד ובאי מאל עדיין לא.
מצד אחד אני נוטה להסכים עם דיאנה שעדיף אולי 2 כוכבים, ומצד שני מבין את נטיית ליבך להוסיף עוד איזור.
אז אני זורם איתך וחושב שהחלוקה שלך בסה"כ הגיונית.
ביחד עם זאת הלינה באיזור אינברנס היא לא כאן ולא שם. האיזור שדיאנה היתה בו - אבימור - הוא הרבה יותר הגיוני.
ואתה חייב להתחיל לסגור לינות כבר עכשיו.
וכאן יהיה לך קשה ולכן ייתכן שלא תהיה לך ברירה בסוף ותאלץ לבצע כוכב אחד למשך שבוע משבת לשבת. -
סקוטלנד 2017 - המסלול הסופיתודה על התגובות!
מבחינת לינה הכל כבר הוזמן (AIRBNB). ניתן אמנם לבטל/לשנות אך נראה לי שכרגע אשאר עם התוכנית הזו. באמת העדפתי את איזור אבימור אבל שם לא מצאתי מקום שיסכים לפחות מ-7 לילות באוגוסט. אני דווקא ממש לא בקטע של להספיק, אבל ממה שראיתי בגלל המרחקים הגדולים והנסיעות האיטיות חשבתי שיותר נכון כן לעשות 3 כוכבים כי חשבתי שזה יחסוך לנו נסיעות ארוכות הלוך ושוב מ/אל הבית. גם התנחמתי מזה שבטיול האחרון שלנו הילדים התלהבו מזה שכל כמה ימים אנחנו ישנים "בבית חדש" ובסוף הטיול בחרו איזה בית היה להם הכי כיף.. נקווה שהם יזרמו גם הפעם.