רכישת כרטיס טיסה עזרה
-
היי,
האם יש פה אנשים שסגרו כרטיסי טיסה לארה"ב דרך טרווליסט ולא ע"י יצרת קשר עם סוכן?
מתלבטת האם לסגור דרך האינטרנט או ליצור קשר עם סוכן .
תודה רבה
-
רכישת כרטיס טיסה עזרה -
רכישת כרטיס טיסה עזרהבמידה ויש לך את הסבלנות אז כמו בכל תחום אחר צריך לעשות סקר שוק
אפשר לפנות לסוכן לקבל הצעה ובמקביל לחפש טיסות באינטרנט.
יש הרבה אתרים לחיפוש טיסות
- גוגל פלייטס
- טרווליסט
- קייק
- ישירות דרך האתרים של חברות התעופה
- וכו' וכו'
אין כלל שאומר איפה תמצאי את המחיר הכי טוב / את הטיסה הכי טובה
ואין אתר שטוב מהאחרים בכל הפרמטרים (לכל אתר יש יתרונות וחסרונות)
.
במידה ואת מרגישה יותר נוח להזמין דרך סוכן את יכולה לתת לו את פרטי הטיסה שמצאת באינטרנט ובדרך כלל הוא נותן מחיר דומה
-
רכישת כרטיס טיסה עזרהאני קניתי כרטיס טיסה דרך האתר של klm. רק באינטרנט, ואםילו אפשר להתקשר למשרד של החברה בארץ. זה היה יותר זול מסוכן בארץ. עלה לי 660 דולר בחודש יולי.
גם שהטיסה התעכבה בשעתיים וחשבו שאני לא יספיק. בשדה תעופה רצו לשנות לי את הטיסה לחברה אחרת. אבל בסוף הספקתי.
צריך לשים לב. כי לא ידעתי שבעצירה בצרפת אני צריכה להחליף שדה תעופה. רק אחרי שהזמנתי גיליתי. אז נסעתי באוטובוס משדה תעופה אחד לשני.
פגשתי מישהי שרק בשדה תעופה אמרו לה שהיא צריכה לנסוע לשגה השני.
-
רכישת כרטיס טיסה עזרהבטיסות לארה"ב ( שיותר מורכבות וארוכות ויקרות ) אני מעדיפה סוכן.
אני מחפשת לבד ברשת, מוצאת בדיוק את מה שאני רוצה
מגיעה לסוכנת.
נותנת לה את המידע וקונה ממנה ( היא נותנת לי את אותו מחיר של EXPEDIA בדיוק )
-
רכישת כרטיס טיסה עזרהאם כך, אז מה היתרון בסוכן?
-
רכישת כרטיס טיסה עזרההרבה אנשים מעדיפים להזמין דרך סוכן בשביל השקט הנפשי. הם מאמינים שבכל מקרה של תקלה, שינוי וכיוצ״ב הסוכן יפעל מהר וביעילות לטובתם וישיג להם תוצאה שכנראה לא היו יכולים להשיג לבד.
אני מאמין שהם רק חצי טועים.
בפועל סוכן, טוב ככל שיהיה, הוא מתווך שתקוע בין הנוסע לחברת התעופה. לטוב ולרע. לפעמים הוא יכול לעזור, לפעמים הוא יהיה טלפון שבור או פשוט מחסום. במקרים רבים כשנוסע יבקש לבצע שינוי בכרטיס - אפילו ברגע האחרון, בעת לחץ - חברת התעופה תענה לו אוטומטית בתשובה ׳פנה לסוכן שלך׳. זו התשובה הכי נוחה לחברת התעופה והיא גם תשובה נכונה - הסוכן אחראי לכרטיס, שהסוכן יטפל בו. לפעמים התקשורת הזאת עולה לנוסע ביוקר.
אז, בעיניי,
לסוכני נסיעות בהחלט יש מקום בעולם, אפילו עם כל המידע שזמין באינטרנט, אבל יחד עם היתרון שהם מציעים מגיע גם חסרון גדול. שכל אחד יחליט אם זה מתאים לו. לדעתי העולם הולך לכיוון של ׳יועצי נסיעות׳ ולא ׳סוכני נסיעות׳ במובן שהיועץ מייעץ לנוסע באיזה כרטיס לבחור ולמה - והנוסע רוכש את הכרטיס ישירות מחברת התעופה.