סלובקיה יוני 2017 - מה דעתכם?
-
סלובקיה יוני 2017 - מה דעתכם?TEL0 - עדיין מתלבטת אבל נראה לי שאשמור את הטיול לאלפים הצרפתיים לשנה אחר כך כשאוכל להנות יותר ממה שיש לאזור להציע.
הי אורית - קראתי את הבלוג שלך. לפי הבדיקה שלי בגוגל המרחקים בין וינה או בודפשט כמעט אותו דבר, כשלוש וחצי שעות. (השאלה לאן בדיוק מגיעים בסלובקיה...). למרות כל ניסיונותיי טיסות ישירות לפופרד לא מצאתי.
-
סלובקיה יוני 2017 - מה דעתכם?יש טיסות של וויזאייר לקטוביץ (פולין)
משם נסיעה של 3 שעות להרי הטטרה בסלובקיה.
מכירה משפחות שעשו זאת.
וייזאייר עדין לא פרסמו את לוח הטיסות לקיץ 2017.
-
סלובקיה יוני 2017 - מה דעתכם?לגבי זמני נסיעה, לדעתי Via Michelin יותר מדוייק מ Google Maps ושם יש הבדל. הכבישים מוינה נראים לי ראשיים ומהירים יותר. הכבישים מבודפשט מאוד איטיים ועוברים בתוך הרבה עיירות וכפרים, שבהם לא ניתן לנסוע מהר.
טיסות ל Poprad פורסמו השנה למיטב זכרוני, בסביבות מאי, כך שאם רוצים לסגור מראש מקומות לינה, זה פחות רלוונטי.
אורית
-
סלובקיה יוני 2017 - מה דעתכם?וויז אייר פרסמו כבר,,,
בין 900-1100 שקל לכרטיס לפני מזוודה, לחבר מועדון.
.גם לבודפשט וגם לקטוביץ.שנה שעברה ,לקראת ראש השנה,היו כרטיסים ליוני,יולי ב75 שקל לכיון!
-
סלובקיה יוני 2017 - מה דעתכם?אם סלובקיה היא היעד, לא הייתי בונה על טיסות ישירות לפופרד- הקיץ אלו התקיימו פעם בשבוע בין אמצע יולי לסוף אוגוסט בלבד ונמכרו בעיקר במסגרת של חבילות טיסה/מלון/רכב של שבוע (כלומר שישה ימי טיול בפועל) או במחיר מופקע לטיסה בלבד.
כמו שכבר ציינו, אפשר למצוא מבחר טיסות לוינה/בודפשט/קטוביצה במחירים די נוחים ומכל אחת מהן מדובר בכשלוש ומחצי שעות נסיעה לאזור הרי הטטרה (הנמוכים או הגבוהים).
-
סלובקיה יוני 2017 - מה דעתכם?אז ירדתי מפופרד ובדקתי טיסות לבודפשט ולוינה. לואו קוסט לבודפשט אפ או וייז אייר כולל מזוודות והושבה אל מול סדיר לוינה עם אוסטיראן יוצא אותו דבר. ובאותן שעות. בעקבות ההמלצות שלכם פה על וינה ובזכות הלונה פארק שציינה סיון נראה לי שבאמת אלך על וינה. ואולי גם נישן לילה אחד בחזור בוינה. לגבי הרכב אין עדיין פרסום מחירים לתאריכים שלנו אבל מבדיקה של מחירים לתאריכים קרובים זה יוצא דומה. תודה