מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאן
-
שלום לכולם,
לא ראיתי יותר מידי מידע עדכני בנושא ההגעה ממעבר הגבול בבית שאן ועד שדה התעופה בעמאן וחזרה.
אלו הם הנתונים שהיו בפורום ואשמח לקבל אישור בנוגע למידע ממי שמכיר:
1. דמי מעבר בצד הישראלי +-100 ש"ח.
2. דמי מעבר בצד הירדני +- 300 ש"ח.
3. מונית לשדה בעמאן +- 300 ש"ח.
4. מונית מהשדה בעמאן למעבר הגבול בבית שאן??? (האם אותו מחיר כמו בהלוך?)
5. דמי מעבר בצד הירדני בחזור??? (חסר לי הנתון בנוגע לתשלום זה).
הנושא שהכי "מטריד" אותי שאין יותר מידי מידע בנוגע למוניות לשדה וחזרה. האם זה פשוט למצוא מונית שכזו? האם המחירים הם קבועים או שיש להתמקח? איך מוציאים מונית בשדה התעופה לאחר הנחיתה שתיקח למעבר בבית שאן?
תודה מראש למי שיעזור....
-
מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןחזרה לישראל בחזרה לישראל יש לשלם אגרת מעבר בצד הירדני בסכום של כ-10 דינר, או 50 דינר אם שהיתם פחות מ-3 לילות בירדן
-
מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןלקחת בחשבון את עלויות הויזה ?? ראיתי טיפ בלמטייל שנכתב השנה אני מביא חלק ממה שכתוב בטיפ. " אלו הנכנסים לירדן צריכים להוציא ויזה שעולה 360 שקלים (ניתן להוציא בשגרירות). עם זאת, במידה ואתם נכנסים ליותר משני לילות בירדן, אתם פטורים מתשלום עבור הויזה "
-
מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןאילן תודה על המענה 1. האם הטיסה שציינת זה בנוסף לדמי מעבר הגבול? 2. האם השבועיים שאני בהודו נחשבים כלילות שמבטלות את הצורך ביזה או שחובה לימה בירדן?
-
מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןאתה צריך לשלם עבור ויזה ירדנית פעמיים - גם בדרך להודו וגם בדרך מהודו. הלילות בהודו לא נחשבים, הם בהודו ולא בירדן....
-
מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןקישור: פירוט עלויות הלוך ושוב
-
מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןתודה למגיבים.
יש לי כרגע פער בהבנה וגם "השרשור" שהופנתי אליו לא אומר שום דבר לגביי הויזה לירדן.
השאלה הקריטית מבחינתי - האם צריך לשלם גם אגרות כניסה ויציאה מירדן וגם ויזה?
ב"שרשור" יש שם פירוט שאומר שיעלה 250$ כל העסק של כניסה ויציאה.
מצד שני יש מקומות שכותבים שיש ויזה ב-+ 350 ש"ח.
האם זה בתוך ה-250$ או בנוסף?
בתאריכים שאני רוצה טיסה מירדן עולה 400$ ומישראל 900$ ולכן ההתלבטות.
תודה מראש!
-
מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןזה באמת משתלם, כל הסיבוב הזה דרך ירדן עם כל הזמן והכסף שהוא לוקח, ועוד כשיש חופשה כל כך קצרה?
-
מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןהיה שירשור מפורט ומדויק והראה שסהכ העלויות היו כ 1050 שח. והעלות של הטיסה היא כמו שרשמתי וללא קשר לשאר העליות. תחפש ב 1001 טיפים עמאן תחבורה ציבורית ומוניות - ויש שם המלצות על נהגים וטלפונים מצרף חלק מטיפ שנרשם שם.-אם החלטתם שאתם רוצים לעבור דרך ירדן אז נאזם הוא הבן אדם הנכון לפי דעתי. הוא מדבר עברית מעולה, שומע חדשות בעברית. דרך הגב הוא יכול גם לארגן טיול ביום הנסיעה טלפון המספר שלו 052-5141019 , המספר הירדני 00962795779217 מאיזה עיר אתם צריכים לנסוע לעמאן?.המחיר של 900 דולר נשמע יקר יש טיסות זולות יחסית להודו. באיזה תאריכים אתם נוסעים? תחפש טיסות בעזרת kayak או טרווליסט ותראה שיש טיסות ב-650 -700 דולר .יש גם אוטובוסים שנוסעים לעמאן .
-
מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןאגב, הזזה של התאריכים במקצת לפה ולשם יכולה לפעמים להוזיל משמעותית. ובמיוחד אם לא נוסעים בעונות עמוסות כמו החגים או אוגוסט. נשמע לי יותר הגיוני מכל הברדק של ירדן - מילא כשנוסעים לכמה חודשים, אבל אם יש לכם רק שבועיים, למה לבזבז כל כך הרבה זמן על המעברים לירדן?
-
מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןמצרף טלפון של חברת טיולי מצדה מפעילה שירות הסעות יומי מירושלים ותל אביבלשדה התעופה בעמאן ואפשר לברר ולשאול על העלויות של הטיסה ושאר ההוצאות ב) יכול להיות שזו אלטרנטיבה זולה ונוח יותר לחלק מחברי הפו חברת נזרין טורז (טל 04-6573984) רק בימי ראשון/שלישי/חמישי..
לפרטים נוספיםן: 03-5444454. לדעתי כל המאמץ שווה רק כאשר יש לפחות שני אנשים שטסים ביחד . בהצלחה