הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסים
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםמצטט מתגובה של סיגלית בפורם :
"ניתן לראות עצי סקוייה בפארק מיור וודס MUIR WOODS NP, הנמצא במרחק של 27 ק''מ צפונית לסאן פרנסיסקו. אמנם העצים בו מגיעים לגובה של 50-70 מטרים (פחות מאשר בפארק סקויה או ביוסמיטי) אך הם מספיק מרשימים."
מומלץ ולא רחוק מסן פרנסיסקו. בעיקר למי שלא היה בסוקויה.
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםאיזה כיף איילת ,תתחדשי על הכרטיסים. גם אנחנו למערב ארהב - מסלול קצת שונה מהרגיל בעיקר לטובת הצטרפות ההורים שלי. יהיה מעניין לראות את התכנונים שלך בתשעת החודשים הקרובים... חלקם בטח יעזרו גם לי..ובטוחה שאלמד מהשאלות שיעלו אצלך. בינתיים מקסיקו דווקא נשמעת נחמד... ואפילו לעבודה.
יש גם סיפור שלנו בפורום צפון אמריקה שאולי יוכל לעזור לך , כולל הפארקים של לוס אנג'לס, סן דייגו, וגאס , ברייס וציון . מוזמנת לקרוא. ויש גם את סיפורי הטיול של ליאור, פוריה ודנה שלא כדאי לפספס ! אנחנו נצא רק כשאתם כבר תחזרו... אבל גם אני כבר התחלתי בשריון לינות .... תתחילי מיוסמיטי אם את רוצה מקומות באל פורטל.. וגם את הבסט ווסטרן שליד ברייס כבר היית צריכה לשריין מאתמול.... !!!
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםאיזה כיף איילת!! הלוואי ויכולנו לקחת חופשה ארוכה הייתי גם נוסעת לשם. יעד מושלם. אני עדיין מתלבטת ליעד שלי לקיץ הבא...
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםעדי עדיין לא התעמקתי ביוסמיטי ובמקומות לינה
מה הכוונה לאל פורטל? תני לי סקירה קצרה
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםאז ככה : אני לא מומחית ליוסמיטי ... נהיה פעם ראשונה... אז רק ממה שקראתי בינתיים : יש לך אפשרות ללון בתוך יוסמיטי בסוגי לינה שונים החל ממלונות ועד קמפינג. בהנחה שאת לא רוצה קמפינג ( לא יודעת, אבל מניחה ) אז האופציות של מלונות מאוד מצומצמות . יש אחד שעולה המון ... ואחד ללא מזגן שהמליצו לי להימנע מכך בקיץ... מה שמשאיר אותך עם המלון באל פורטל שזהו היישוב הכי קרוב לכניסה ליוסמיטי . ואת צריכה לשריין שם בהקדם כי לינה אחרת תהיה במרחק של כשעה ויותר מהפארק וזה לא מעט לנהוג כל יום הלוך וחזור.
יש שם בדיוק 2 מלונות כאשר הרצוי הוא Yosemite view Lodge.
מלון די מיושן עם ביקורות סותרות... אבל זה מה יש... וגם תנאי ביטול קשיחים יותר מהכל מלון אחר... (אבל ככה זה בכל האזור של יוסמיטי )
לגבי הברייס, לא פחות קריטי... יש שם 2 וחצי מלונות גם .. והטוב מהם הוא הבסט ווסטרן פלוס ברייס גרנד הוטל ( לא בסט ווסטרן רוביז אין ) והוא מתמלא במהירות מטורפת... שרייני אופציות כי אחכ אם תרצי לשנות מסלול הוא כבר לא יהיה פנוי... במלון הזה דווקא אין בעיה לשריין תאריכים שונים ואחכ להחליט... כי יש אופציית ביטול חינם . וזה מה שמציעה לך לעשות... קודם להזמין ואחכ להתפקס...
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםתודה
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםכיף לכם!!! תחדשו על הכרטיסים. האשכול הזה מגיע בדיוק בזמן!
גם אנחנו שנה הבאה מתכננים מערב ארה"ב לכיוון חגי תשרי. בזמן שמחכים לויזות, עובדת על המסלול ועל בתי המלון. לימור, קחי בחשבון שסיפור הטיול שלך משמש לי מדריך מעולה. אשמח לדעת ממי ששהה באזור מאמצע ספטמבר עד אמצע אוקטובר האם זה זמן טוב מבחינת מז"א, צפיפות ועלויות.
שבוע נפלא, גנית
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםהיי גנית,
הכתובת שלך היא פוריה.
הם היו בשנה שעברה בדיוק באותה תקופה.
יש גם סיפור טיול שלה בפורום צפון אמריקה .
ולגבי הסיפור של לימור- אין דברים כאלו.
את יכולה להעתיק אותו בעיניים עצומות .
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםהיי עדי,
תודה רבה על ההפניה. ולגבי לימור, אכן אין דברים כאלו

שתהא לכולנו שנה טובה מלאה בטיולים וחוויות.
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםברכות על הכרטיסים
ראשית להזמין רכב, לשלם עם אפשרות ביטול מלא... ובנוסף לבדוק באיזה חברה יאשרו לך החזרה בוגאס ללא קנס או עם קנס מופחת...
אני חושב, מתכנון שלי ולא מניסיון עדין, שהמסלול קצת יומרני... ויצריך הרבה מעברים עם לינות ללילה אחד...
את עם ילדים קטנים כך שחסר לי סאן דייגו...
מלונות... ממליץ כבר עכשיו לשריין אל מול המלונות, בשיחת טלפון, עם אפשרות ביטול... תוסיפי כמה ימים לפני מועד ההגעה המתוכנן ולאחריו... כך תהיה לך גמישות רבה בשינוי...
המחירים בהזמנה ארוכה מראש זולים משמעותית!!! מניסיון...
מלונות ב פארקים... מהר!
בהצלחה
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםגנית, אם תחכי בסבלנות חודש... תקבלי תשובות... (-:
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםיערי הילדים לא כל כך קטנים, (11 ו 14 בקייץ הבא ) ולא חובבי חיות גדולים ( לא ביבשה ולא חיות מיים ) גם באולנדו סרבו ללכת לעולם הים ( אני דווקא רציתי )
אני הייתי בסאן דיאגו המון פעמים. ממש לא מעניין אותי לחזור.
אז מוותרים.
למה לשריין מלונות בטלפון ולא במייל/באינטרנט?
הרבה יותר פשוט מאשר בטלפון -
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםחיים47 - כמה תיקונים ברשותך על עצי סקויה מול עצי רדווד.
ראשית - עצי סקויה לא גדלים בסמיכות לסן פרנסיסקו. פשוט תנאי האקלים לא מתאימים. המקומות היחידים שבהם גדלים עצי הסקויה הם בהרי הסיירה נוואדה.
המקום שבו הכי טוב לראות עצי סקויה הוא כמובן הפארק הלאומי סקויה, שבו יש כמה חורשות גדולות מאוד של עצי סקויה והחורשות האלו גם מאוד נגישות לרכב. חוץ מעצי הסקויה הפארק הזה גם יפה מאוד לטיולים רגליים וגם לתצפיות. צמוד אליו גם פארק לאומי קניון קינגס שגם הוא יפה באופן מיוחד (ודורש יום טיול מלא לפחות רק בשבילו).
גם בפארק הלאומי יוסמיטי (שנמצא גם בהרי הסיירה נוואדה, מעט צפונה יותר) יש כמה חורשות קטנות של עצי סקויה. המפורסמת בינהן היא חורשת מריפוסה שצפויה להיפתח בקרוב אחרי תקופת שיקום.
ברכסי ההרים שסמוכים יותר לאוקיינוס וגם נמוכים יותר גדלים עצים מזן שנקרא רדווד (קרוב משפחה רחוק של הסקויה). העצים האלו הם דווקא גבוהים יותר מאשר עצי הסקויה אבל הרבה פחות עבים ולכן גם פחות מרשימים.
יש מספר גדול מאוד של פארקים באזור שבהם ניתן לצפות בחורשות של עצי רדווד. יער מויר היא אחת החורשות הכי פופולריות אבל צריך לזכור שזוהי חורשה מתויירת מאוד וגם לא מאוד עבותה. יש במקום גם בעיית חניה בשעות הצהריים. חורשות הרבה יותר מרשימות של עצי רדווד אפשר למצוא למשל בפארק ביג בייסין (שם יער הרדווד עבות במיוחד), פארק הנרי קאוול ועוד כמה פארקים פחות ידועים כמו Portola, Butano, Castle Rock.
בתור עצים בודדים אפשר למצוא עצי רדווד גם בעיר סן פרנסיסקו עצמה (וגם בפארק גולדן גייט).
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםיערי, כולי ציפייה.
מחכה בסבלנות, בינתיים אני עם הטיולים של לימור ופוריה.
שתהא לכם טיסה נעימה ואחלה טיול

-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםלמישהו יש לינק לסיפור של פוריה?
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסים -
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםעדי את המהממת !!!
הסיפור שלי בפורום מאד קצר ודי ממצה. כמובן שיש עוד הרבה פרטים ועוד הרבה טיפים.
איילת - אשמח לעזור לך בכל עניין ובכל פרט בטיול. יש לך מספיק ימים ובתקופה מושלמת לעשות את הטיול.
יוסמיטי בסוף יוני מהמם !!
מזג האויר לשאר המקומות מושלם. מצוין שאת לא נכנסת לאוגוסט.
גנית - עשינו את המסלול בספטמבר וזו באמת תקופה מושלמת. מזג אויר בהזמנה. אין עומס בכל המקומות פשוט תענוג אמיתי !! מלבד יוסמיטי שהמפלים יבשים אבל זה ממש לא קריטי.
שתיכן - שמורת סקויה במריפוסה תיפתח לאחר שנתיים של שיפוצים וזה נפלא.. תוכלו להנות היטב מעצי סקויה.
תתחילו לשריין מקומות כבר מעכשיו עם אפשרות ביטול שכן המסלול עוד בטח ישתנה מספר פעמים.
בדצמבר מתחילים מבצעים נהדרים לווגאס ליולי ולספטמבר הבא.
אנחנו ממש סגרנו מלונות במחירים מצחיקים עם בופה מתנה.
הכי חשוב לסגור באמת את הלינה ביוסמיטי. וכן את המלון בברייס שעדי כתבה Best western grand.
כמו כן - כדאי מאד בגרנד קניון ללון בתוך הפארק - Yavapai lodge חוויה נהדרת. קמים בבוקר מוקדם והולכים כמה דקות לזריחה מדהימה שם.
איילת - נסענו בדיוק עם ילדים בגילאים שלך פלוס עוד אחת בגיל 13....
אפשר להתחיל לעבוד...
בהצלחה
פוריה
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםפוריה,
תודה רבה על הטיפים, באמת אתחיל לשריין מקומות לינה למרות שטרם רכשתי כרטיסי טיסה, טרם נפתחה המכירה לחזרה שלנו באוקטובר. לגבי וגאס באמת אחכה למבצעים בדצמבר. סביר להניח ששאשוב עם עוד הרבה שאלות במהלך השנה:)
שנה טובה, גנית
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםגנית וגם איילת..
מחכה בכיף ובאהבה לעזור בבניית המסלול והטיול כולו. וכמובן לשאלות...
פוריה
-
הטיול לשנה הבאה סגור - יש כרטיסיםגנית וגם איילת,
מחכה בכיף ובאהבה לשאלות, ולכל עניין בבניית המסלול והטיול כולו...
שנה טובה ונפלאה.
פוריה