לונדון- מספר שאלות
-
שלום לכולם
בעוד כשבועיים אני וחבר שלי טסים ללונדון אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על מספר שאלות:
1. נוחתים ב00:15 בגטוויק עם איזי גט ומשם התכנון הוא רכבת לויקטוריה כי המלון במרחק של כעשר דק הליכה מהתחנה הזו, אני מעדיפה לקחת מהרכבת מונית בגלל השעה ולא להסתובב ברגל , האם יש מוניות בסביבה בשעה כזו?
2. מישהו ביקר ב London Experience& Tomb ? מהסתכלות באתר זה נראה כמו שתי אטרקציות נפרדת, מה מהן מומלצות והאם הן בכלל מומלצות ? בכל מקרה הן יבואו במקום הלונדון דאנג'ן
3. ראיתי שישנה אפשרות לשריין מקומות במדאם טוסו ובלונדון איי דרך האתר של 2 for 1 מישהו ניסה ויכול לחוות דעה? (זה נראה כמו משהו חדש כי כשבדקתי לפני כמה חודשים זה לא היה קיים)
בנוסף טיפים נוספים תמיד יתקבלו בברכה ( טסים מה13-20 כשבסהכ יש לנו 7 ימים מלאים )
תודה מראש לכולם ושתהיה שנה טובה!
-
לונדון- מספר שאלותאין שום בעיה להסתובב בשעה הזו ברגל באזור ויקטוריה. בטוח לגמרי. יש מוניות, והן יקרות מאוד. אם זה עשר דקות, לכו ברגל.
-
לונדון- מספר שאלות -
לונדון- מספר שאלות2. זה 2 חלקים של אטרקציה אחת שמתרחשים אחת אחרי השניה. (אין כרטיסים נפרדים כי זה תחת אותה אטרקציה)
אני ממש אהבתי, אם אתם יודעים אנגלית זה מומלץ.
גם את הלונדון דנג'ן אהבתי ממש (הייתי בשתיהן באותו שבוע) אז קשה לי להגיד מה יותר טובה.
3. במסגרת ה2 במחיר 1 (אם אתם מתכוונים לקנות את ההסדר עם הטרוואל קארד)
אפשר לחלק מהאטרקציות להזמין כרטיסים מראש במחיר של 2for1
-
לונדון- מספר שאלותזה ייצא בערך בשתיים וחצי לפנות בוקר. עדיין בסדר ?

-
לונדון- מספר שאלותהיי תודה!
אם אני הייתי כבר לפני כמה שנים בדאנגן , ועכשיו נוסעת שוב עם חבר שלי אז לדעתך זה בסדר לוותר וכבר ללכת רק לאקפירינס? או שזה משהו שונה לגמרי ?
ולגבי הכרטיסים בטרוולקארד. הצלחת להזמין מראש מקום?כי יש אתרי אינטרנט בלונדון שלא מאפשרים לך להזמין אם אין לך כתובת מקומית.
-
לונדון- מספר שאלותלטעמי כן. אני הסתובבתי בלונדון בלילה לבדי, וממילא אתם שניים ומדובר בעשר דקות הליכה.
-
לונדון- מספר שאלותתודה רבה , עזרת מאוד

-
לונדון- מספר שאלותלכל אחד מהם היה את הקטע המיוחד שלו אבל אם כבר היית בדנג'ן אז לדעתי האקספרינס מעולה ובאותו ראש של הדנג'ן ככה שזה בסדר לוותר על הדנג'ן.
בדקתי והדבר היחיד שרציתי והיה אפשר להזמין מראש ב2 במחיר 1 זה הדנג'ן, כל השאר לא היה אפשר (שנה שעברה) אז תכננתי ללכת למבוקשים מבינהם בתחילת היום כדי לחסוך תורים.
-
לונדון- מספר שאלותתודה רבה!
עוד שאלה חשובה :
הייד פארק ביום ראשון -שווה ללכת לפינת הנואמים? ובאיזה שעה מומלץ ללכת לשמה?
תודה רבה!
-
לונדון- מספר שאלותאם הנושא מעניין אותך - אז כדאי. אנחנו הגענו בשעת צהריים והמקום היה פעיל מאוד.
-
לונדון- מספר שאלותיום ראשון הוא יום מיוחד בלונדון, עם הרבה שווקים שאין ביום אחר. אישית לדעתי כדאי להתמקד בשווקים של מזרח העיר. אם יש זמן אחרי זה להייד פארק אז למה לא, אבל השווקים יותר מעניינים - שוב, לטעמי האישי. בסופו של דבר אתם צריכים להחליט מה תחומי העניין שלכם מכל האירועים המיוחדים של ימי ראשון בעיר.
-
לונדון- מספר שאלותכדאי בערך בשעה חמש אחהצ ?
-
לונדון- מספר שאלותכדאי לבזבז זמן יקר בחופשה כדי לשמוע בלבולי מח של משועממים למינהם?
לדעתי מיותר לגמרי.הייתי לפני המון שנים בפינת הנואמים , לקח לי 2 דקות להבין את הפואנטה ומיד הסתלקתי.הלכתי לטייל בפארק עצמו וזה היה הרבה יותר מעניין.
-
לונדון- מספר שאלותאותי זה מאוד שעשע ועניין... לא בגלל התוכן אלא בגלל הצורה.
אפשר לנסות ולהגיע לשעה בשעות אחהצ וכך להספיק גם וגם