התלבטות לגבי מילאנו
-
שלום,
אנחנו 2 אנשים, טסים למילאנו ל6 ימים.
חשבתי על טיולים מחוץ למילאנו לונציה וקומו.
א. האם כדאי את אגם קומו או דווקא אגם אחר?
ב. האם כדאי להוסיף יעד שלישי מחוץ למילאנו? ואם כן, מה הוא?
ג. שלושה ימים מספיקים למילאנו?
ד. איפה כדאי לבקר במילאנו?
* יש לציין שאנחנו ללא אוטו, נשתמש ברכבות בלבד.
-
התלבטות לגבי מילאנושלום גם לכם,
קודם כל מי זה "אנחנו" ומה אתם אוהבים לראות ולעשות? ומאד חשוב-מתי הטיול?
לדעתי בכל מקרה לרוב מספיקים 3 ימים במילנו ויומיים בונציה. אבל אם תוסיפו לזה נסיעות...נגמר הזמן. אפשר כמובן לקצר במילנו ולטייל באחד האגמים.
-
התלבטות לגבי מילאנואנחנו שניים בני 20, מעוניינים לראות הכל, בלי דברים ספציפים, נוף עירוני, נוף טבעי, הכל מהכל. בונציה נהיה יום אחד. חשבנו על טורינו גם, האם כדאי? יש מה לעשות בה?
-
התלבטות לגבי מילאנובנוסף, חשבנו על נסיעה לורונה ומורונה לגארדה, לאיזה ערים כדאי להגיע בגארדה?
-
התלבטות לגבי מילאנוותרו על מילנו .ותתמקדו אך ורק באזור האגמים.מאגורה קומו.אל תבזבזו את הזמן על נסיעות תנסו להנות מאזור אחד
-
התלבטות לגבי מילאנומילאנו זה מרכז הטיול, אנחנו הולכים למשחק כדורגל במילאנו.
-
התלבטות לגבי מילאנואני מעריך שאתם ללא רכב ואם כן מה טוב מילאנו לא מציעה הרבה תבלו במשחק אבל לאחר מכן צאו ברכבת לטיול מתגלגל אגמים,ונציה ,ורונה וכו היום אפליקציות לינה כמו בוקינג יכולות לסדר לכם לינה בכל מקום שאתם מגיעים אליו.
-
התלבטות לגבי מילאנוהיי..
אנחנו גם נחתנו במילאנו אבל האמת שלא נשארנו שם בכלל.. אותי העיר הזו לא מעניינת. הייתי מציעה לכם להיות יום אחד במילאנו ביום של המשחק, ולהסתובב בעיר וכמובן שופינג (האמת שיקר שם) ומשם לנסוע למשל לאגם קומו המדהים! (בלאג׳יו חובה) ולעשות טיול כזה מתגלגל שנגיד מקומו סעו לאגם גארדה, ואפשר גם יום בונציה ותחזרו ביום האחרון למילאנו. בגילכם בעייתי לשכור רכב אז תצטרכו לעשות הכל ברכבת אבל זו גם חוויה. אז אם אתם זוג זורם אתם יכולים לגמרי לשדרג את הטיול שלכם ככה.
-
התלבטות לגבי מילאנואל תאמינו לאחרים, יש מספיק מה לראות במילאנו. אם אתם הולכים לכדורגל אז יש את המוזיאון של הסן סירו (אם מישהו מכם אוהד מילאן אז קאזה מילאן בקרבת האצטדיון זו תחנת חובה)
מעבר לכניסה לכנסייה בדואמו ועלייה לגג, הסתובבות של כמה שעות בפיאצה ובגלריה ויטוריו עמאנולה- לה סקאלה אפשר לטייל באזור , יש את הטירה של שושלת ספורצה (Castello Sforzesco), פארק סמפיונה (Sempione), מוזאון המדע והטכנולוגיה על שמו של דה וינצ'י (Museo Da Vinci)
זה יספיק לכם לאיזה יומיים, אני ממליץ על נסיעה ברכבת לברגמו ליום אחד (עיר יפייפיה ) ולאחת מהערי האגמים- אני הייתי בקומו.
-
התלבטות לגבי מילאנוגם אני ממליץ לטייל לפחות יום אחד במרכז מילאנו. אפילו יומים. עיר מאוד מרשימה.
ורונה עיר יפה אבל לא הייתי נוסע אליה במיוחד. ונציה לדעתי רחוקה מדי לטיול יום ולא תספיקו הרבה. כדאי לשקול לישון בונציה לילה אחד בשביל להנות ממה שיש לה להציע.
-
התלבטות לגבי מילאנוגם אני ממליצה להיות במילאנו לפחות יומיים אני אישית מאוד אהבתי את העיר ואת האווירה שם.