מתגבש מסלול - אשמח לדעתכם
-
הי,
כיוון שהכל היה מעכשיו לעכשיו, קצת קשה היה לי להכיל את כמויות המידע שיש אבל מקווה שהמסלול שגיבשתי הגיוני ואשמח לדעתכם :
15/10 יציאה מווגאס בבוקר. לינה ב kingman כאשר בדרך מתוכנן לעבור בערים needles ו - oatman
16/10 יציאה דרך כביש 66 לעיר seligman כאשר מתוכננת לינה בטוסיאן. אני מניחה שכבר באותו היום ניכנס לגראנד קניון.
17/10 עיגול הפרסה, קניון אנטילופ ולינה ב page
18/10 פייג לברייס (מסלול גני המלכה) לינה בספרינגדייל
19/10 zion והגעה מאוחרת לווגאס
המטיילים - אני (אם) ושתי בנותיי - 14 ו - 3
השאלה - האם להוסיף עוד לילה בפייג?
יש הצעות מיוחדות?
תודה לכל המסייעים
קרן
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםהיי קרן,
את היומיים הראשונים אפשר לעשות ביום אחד. אם אכן תעשו אותו ביום אחד, אפשר להוסיף את היום הנותר לפייג' אם תרצו שייט באגם, או לציון אם אתם אוהבים מסלולי הליכה.
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםהי,
המסלול שהצגת נראה לי קצת לחוץ ..
האם אלה הימים שהקצבת למסלול או שניתן להוסיף עוד ימים?
פוריה
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםכעקרון אין בעיה להוסיף. איפה לדעתך כדאי??
היום אני עוד יכולה לשנות את המלונות
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםלטעמי לא מספיק זמן בגרנד קניון.... לא תרצו לטייל בו כלל?
מגיעים, רואים קצת בערב אולי שקיעה ולמחרת ממשיכים לפייג'?
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםאז איפה ניתן להוסיף עוד לילה????
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכם17/10 - זריחה בגרנד קניון, תצפיות על הצד המזרחי ואז נסיעה לפרסת הסוס ולינה בפייג' - לא תספיקו באותו יום לעשות את הסיור באנטילופ
18/10 - אנטילופ ואז שייט לינה בפייג' - או אם לא רוצות שייט אנטילופ ונסיעה לתצפיות בברייס
19/10 - זריחה בברייס, מסלול ונסיעה לציון
20/10 ציון והגעה מאוחרת לווגאס
פוריה
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםאם אני מבינה נכון בפייג לישון 2 לילות???
לגבי טוסיאן. עכשיו בדקתי ויש מקום בתוך הגראנד קניון. עדיף לא??
ומה ההבדל בין ה east ל west בתוך הפארק??
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםסורי פספסתי את הביקור בגראנד קניון. כאמור, את היומיים הראשונים עד טוסיאן אפשר ביום אחד. ביום השני בקרו בגראנד קניון והמשיכו ללינה בפייג'.
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםיש הבדל בין המקומות בתוך הפארק??
המלון שהמליצו עליו מציע שתי חלופות לא ברור מה ההבדל...
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםמההתרשמות שלי הקטע כביש 66 מקינגמן לסליגמן די שומם ולא רואה סיבה לנסוע עליו.
אבל אם כבר מגיעים לסליגמן אריזונה לפני הצהריים ממליץ להכנס למכולת המקומית שנקראת :
seligman greocery ונמצאת בהצטלבות הרחובות
schoney ave & main st
20 מטר מכביש 66.
הגברת במקום אופה את הדונטס בעצמה והיו הכי טעימים שאכלתי עד היום.
לגבי שייט באזור פייג' בהרכב שלכם ממליץ על שייט רגוע על הקולורדו רק קחי בחשבון שיחדעם ההסעה זה עניין של 6 שעות בערך.
עופר
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםתחילה תודה על המענה
נכנבתי לאתר ולפי הבנתי אפשר מגיל 4... האמנם??
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםאני הייתי עם ילדים קצת יותר גדולים. ממליץ להרים אליהם טלפון ולברר. עופר
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםאני גם הייתי בשייט הזה בקולורדו (בעקבות ההמלצה של עופר) ונהנתי מאוד. אבל לא הייתי לוקח לשם ילד בן 3. אמנם שייט רגוע מאוד אבל זו לא ספינת קרוזים, זו סירת גומי שבקלות ילד קטן יכול ליפול ממנה למים. אז נכון שיש חגורת הצלה אבל בכל זאת. מה עוד שלפי היכרותי עם האמריקאים, אם כתוב גיל 4 הם ממש מתכוונים לזה.
-
מתגבש מסלול - אשמח לדעתכםכך חשבתי...
יש משהו חלופי שניתן לעשות???
מבחינת זמנים זה נראה סביר??