מסלול 5-6 ימים בקרוגר
-
שלום ושנה טובה,
אנחנו זוג הורים + שלושה ילדים(10,13,16),המתכננים טיול של חודש בדרא"פ.
נשמח לשמוע הצעות למסלול בין 5-6 ימים בקרוגר:
אנחנו מתכננים להגיע לקרוגר (מיוהנסבורג, בסוף יולי) דרך שער "פול קרוגר" ולהישאר שני לילות במחנה skukuza עם יציאה בסוף היום החמישי(או השישי)דרך שער "crocodiale bridge" או שער "malelane" ולהמשיך את הטיול לכיוון כללי דרבן.
שאלות:
1. אלו מחנות מומלצים בקרוגר באזור הזה?
2. 5-6 ימים מספיקים?
3. יש מסלול/ים מומלצ/ים לאזור שבו אנו מתכננים להיות בקרוגר?
תודה
-
מסלול 5-6 ימים בקרוגראין שום חשיבות בקביעת 'מסלול'
ספארי הוא כמו קזינו. או שמרויחים הכל או שמפסידים בגדול.
אם ברשותכם 6 ימים (5 לילות) הייתי ממליץ לכם להכנס משער פלבורה ולהדרים לאחת היציאות בדרום לפי התכנית המקורית שלכם.
ככלל: ככל שתקדימו להזמין לינות בתוך הפארק ותקבלו אישורים, כך יהיה לכם קל יותר לקבוע לעצמכם 'מסלול'.
לפעמים יש רצון ללון ביום מסויים במחנה מסויים וכל מקומות הלינה תפוסים למועד שבחרתם.
מקומות הלינה שתמצאו, יקבעו את 'המסלול'
-
מסלול 5-6 ימים בקרוגראהלן, בדיוק סיימנו 5 ימים בקרוגר. היה מדהים! ישנו שני לילות ב skukuza שהוא יופי של מחנה. משם המשכנו ללילה ב stara שהוא גם מצויין ועוד לילה ב letaba שגם גם נחמד מאוד. על שלושתם הייתי ממליץ ללינה וגם פעילות. ב skukuza עשינו סיור זריחה מדהים וראשוני ב satara סיור שקיעה שכלל אריה ממרחק חמישה מטרים וזיווג חי של נמר ונמרה. ב letaba גולת הכותרת הייתה סיור הליכה מודרך.
אגב, כל הפעילויות אפשריות בכל אחד מהמחנות. דבר נוסף, ביקרנו גם ב lower sabie שהוא מדהים ואחד המבוקשים שכבר לא היה בו מקום כשהזמנו.
הייתי עושה: 2 לילות ב skukuza לילה ב lower sabie ושתי לילות ב stara.
-
מסלול 5-6 ימים בקרוגרתודה רבה
נשמע מדהים