מה דעתכם? מסלול טיול באגמי צפון איטליה
-
משפחה של שלושה (הורה ו - 2 מתבגרים - 15,19).
שוכרים רכב.
טסים בשבוע הבא.
יום 1 - נחיתה במילנו, איסוף הרכב ונסיעה לכיוון Stresa (שם נלון 3 לילות)
בדרך - עצירה בArona+ פסל סן קרלו או:
לאחר התמקמות במלון, עליה להר Mottarone (הרכבל נמצא בקרבת המלון. תלוי במזג אוויר ובמצב הרוח)
יום 2 - Lago D'Orta, Orta San Giulio
יום 3 - האיים הבורומאיים + Villa Taranto
יום 4 - נסיעה לברגמו וטיול בעיר (לינת לילה באזור)
יום 5 - נסיעה לאגם גארדה דרך סרמיונה, Peschiera Del Garda ואולי קניון Il Leone (לינה ב - Sona למשך 4 לילות)
יום 6 - Lasize, מלצ'סינה, מונטה באלדו
יום 7 - ונציה (כנראה סיור מודרך עם ניקו)
יום 8 - ורונה, ויצ'נסה, בסאנו דל גראפה
יום 9 - חזרה לשדה התעופה במילאנו להחזרת הרכב. בדרך קניון Il Centro
יום 10, 11 - מילאנו
**כמובן שהימים גמישים ע"פ מזג האויר.
אשמח לכל הערה או תוספת.
-
מה דעתכם? מסלול טיול באגמי צפון איטליהorta san giulio היא עיירה מאוד קטנה, היינו בה שעה בערך אז אני לא יודעת אם אגם אורטה ייקח לכם יום שלם. לגבי האיים הבורומאים היינו בשלושתם וזה מיותר - איסולה בלה הוא חובה בגלל הוילה והגנים, איסולה מדרה מיותר לחלוטין כי יש שם רק עוד וילה אחת והיא לא מרשימה וחוץ מזה אין מה לראות באי הזה, ואיסולה פסקטורי קטנטן ונחמד אם אתם רוצים לאכול שם. אם אתם מגיעים ל-peschiera כמה קילומטרים משם יש את הכפר borghetto sul mincio - שווה ביקור. ועוד באגם גארדה בחלק הצפוני שלו אל תוותרו על אגם tenno, אגם קטן טורקיזי מהמם.
-
מה דעתכם? מסלול טיול באגמי צפון איטליהקטונתי מלהחליט עבור אנשים שאינני מכירה כלל מה "חובה" או "מיותר" בטיול שלהם, אז רק לציין שבעיני איזולה מדרה מקסים אף יותר מאיזולה בלה ובהחלט לא הצטערתי שביקרתי בשניהם. אני כן חושבת שלהוסיף את וילה טרנטו (עוד גן) ליום של האיים יכול להיות יותר מדי.
ושוב, אישית לא נפלתי מברגמו או מצאתי אותה שונה בהרבה מערים עתיקות אחרות היושבות על ראש הר שביקרתי בהן בעבר. כדאי אולי לעבות את היום הזה.
-
מה דעתכם? מסלול טיול באגמי צפון איטליהמסכימה לגמרי שאיזולה מאדרה לא פחות יפה ומיוחד מבלה. גם אנחנו לא נסענו לוילה טרנטו מהתחושה שזה עוד גן.. סופר ממליצה על אגם טנו המהמם!!
בכל מקרה, מוזמנת להיכנס לסיכום טיול שלנו בצפון איטליה, אולי זה יתן רעיונות או פרופורציות של זמנים.. אני פשוט דרך הטלפון ולא מצליחה לצרף אותו פה, כשאהיה ליד מחשב אתן קישור:)
-
מה דעתכם? מסלול טיול באגמי צפון איטליהhttp://www.lametayel.co.il/%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F+%D7%90%D 7%99%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%94+%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%94%D7%99% D7%9E%D7%94+%D7%91%D7%A1%D7%A4%D7%98%D7%9E%D7%91%D7%A8
קישור לטיול שלנו..
-
מה דעתכם? מסלול טיול באגמי צפון איטליהJenny2, תודה. אשמח להמלצות על "עיבוי" היום של ברגמו.
-
מה דעתכם? מסלול טיול באגמי צפון איטליהאני ממש לא מחליטה לאף אחד מה לעשות בטיול שלו ומה לא לעשות, אמנם לא השתמשתי במילה "לדעתי" אבל לחלוטין נתתי הארות והערות מזווית ראייתי האישית וההחלטה אם לקבל אותן או לא היא על מי שמטייל.
-
מה דעתכם? מסלול טיול באגמי צפון איטליהלגבי וילה טרנטו - לקרוא לה "עוד גן" עושה לדעתי עוול למקום היפהפה הזה.
מדובר בגנים בוטניים, מן היפים והמושקעים שראיתי בעולם. הייתי שם בתקופת שנה דומה מאוד (אמצע ספטמבר) והם היו צבעוניים ופורחים. בעיניי ממש גן עדן קטן.
זה קרוב לסטרצה, ושווה ביקור.
אני חושבת שביום 8 יש הרבה נסיעה, אולי אפשר לרווח קצת שם. בסאנו דל גראפה חמודה מאוד, המראה מעל הגשר יפה ויש מוזיאון קטן בחנות הגראפה המפורסמת, אבל לא בטוחה שיש שם הרבה מעבר לזה. אולי תבדקי שוב מה אתם רוצים לעשות שם.
אם יש לכם כוונה לראות את "הסעודה האחרונה" במילנו, חייבים להזמין כרטיסים מראש, אחרת הסיכוי לתפוס כרטיס באותו היום הוא ממש קטנטן.