טיסות פנים בוויטנאם
-
שלום,
רציתי לשאול לגבי הטיסות פנים בוייטנאם - איך הן? טובות? בטוחות?
כמה זמן בערך לפני ההמראה צריך להיות שם?
יש חברות שספציפיות שעדיף לא לנסוע איתן?
הטיסות שרצינו לקחת הן:
האיפונג (ליד האלונג ביי) לדאלאת (כיוון אחד) של vietjetair
הו צ'י מין לפו קוק (הלוך חזור) - ראיתי שיש הרבה חברות, יש חברות ספציפיות שמומלצות או לא מומלצות?
בנוסף, לגבי מחירים - הכי טוב להזמןי הרבה זמן מראש, או שעדיף לחכות לרגע האחרון?
-
טיסות פנים בוויטנאםדירוג חברות תעופה - http://www.worldairlineawards.com/awards/world_airline_ratin g.html . שלום, רציתי לשאול לגבי הטיסות פנים בוייטנאם - איך הן? טובות? בטוחות? כמה זמן בערך לפני ההמראה צריך להיות שם?בין שעה לשעה וחצי . עדיף לקחת חברה שליעד שאתם רוצים לטוס יש באותו יום הרבה טיסות ( למקרה של בעיות או איחוד טיסות ובכדי שלא תתעכבו הרבה) לגבי מחירים - הכי טוב להזמין הרבה זמן מראש .אם יש תוכנית סגורה. מה התוכניות אחרי דלאת?
-
טיסות פנים בוויטנאםאישית מעדיף את JetStar לטיסות פנים בויטנאם. הייתי מוכן לעבור לויטנאם איירליינס אם המחירים היו פחות או יותר זהים, אבל מניסיוני הם לא.
מצאתי בינתיים אפס רציונל בתמחור כרטיסי טיסה בתוך ויטנאם. אילן הציע להזמין את הכרטיסים חודשים מראש, וזו סה״כ עצה טובה ונכונה, אבל אני מזמין בדר״כ שבוע או שבועיים מראש בלבד ומשלם מחירים מצחייקים... אז לא יודע.
תכוון להגיע שעה לפני הטיסה. בפועל חצי שעה תפסיק כמעט בכל המקרים, אלא אם באמת יש בלאגן - אבל אז כנראה שהטיסה תאחר ממילא.
-
טיסות פנים בוויטנאםטסתי בכל החברות בויאטנם ויותר מפעם אחת, כולן היו בסדר.
ויאטנם איירליינס היא החברה הרשמית, לבאורה מסודרת יותר, בטיסה של שעה-שעה וחצי לא תרגיש בהבדל חוץ מאשר בארנק.
הזמנה מראש זולה יותר, אופי הטיולים שלי מכתיב הזמנה של יום מראש. ההפרש לא משמעותי וכדרי לדעתי אם רוצים לשמור על ספונטניות.
בשדה שעה מראש זה די והותר.
-
טיסות פנים בוויטנאםתודה לכולם!
אילן, אחרי דאלאת התכנית היא סייגון, דלתת המקונג ופו-קוק
-
טיסות פנים בוויטנאםיש אתר ספציפי שמומלץ להזמין ממנו טיסות פנים?
-
טיסות פנים בוויטנאם -
טיסות פנים בוויטנאםאני ממליץ על ויטנאם אייר ליינס הם יותר יקרים אבל אמינים הרבה יותר וכמעט אין איחורים. בחברות האחרות הרבה איחורים וביטלים
-
טיסות פנים בוויטנאםאני טסתי ב- JETSTAR - ולא היו כלל איחורים, הזמנתי כשבועיים לפני לאחר שעקבתי במשך מספר חודשים אחר 3 החברות והמחיר לא היה נמוך בהרבה יחסית למה ששילמתי שבועיים לפני. לדעתי הכי טוב לרכוש ישירות באתרי החברה דווקא . ולהוסיף מטען אם צריך. לנו יצא זול משמעותית מזוג קנדיות שרכשו מספר ימים לפני את אותה טיסה בדיוק - בויטנאם אצל סוכנת.