ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה באזור יוסמיטי

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    1616
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דבדבורה
      דבדבורה נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנחנו זוג ומתכננים טיול שמתחיל מLA ומשם ליוסמיטי, אנחנו נהיה באזור הפארק 2 לילות ומשם ממשיכים לסן פרנסיסקו..

התאריך הוא ב31 לאוגוסט עד ה2.8 שזה אוטוטו ואני מתחילה להבין שהיה צריך להזמין הרבה זמן מראש..

לישון ביוסמיטי זה נורא יקר וגם הכל כמעט תפוס, אנחנו רוצים לישון באזור משהו כמו עד שעה נסיעה לפארק, 

איפה הכי כדאי לישון? גם מקום שיהיה מתאים משם ליסוע לסן פרנסיסקו..

האם כדאי לפצל את הלילות ל2 מקומות, אחד בדרך מLA ליוסמיטי ואחד בדרך לסן פרנסיסקו?

איזה מקומות הם בדרכים האלו?

ועוד משהו חשוב, אנחנו ממש לא רוצים להתפנק, מחפשים כמה שיותר זול וסביר- יענו מיטה, מזגן אם יש צורך ושירותים ומקלחת בחדר.. זהו פחות או יותר, לא ארוחת בוקר ולא ברכה.. אנחנו רק נישם שם. 

מה אתם אומרים?תודה על העזרה, אני מבולבלת מרוב מקומות מסביב ומחירים מטורפים..!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SJM
        SJM נערך לאחרונה על ידי

לינה באזור יוסמיטי

התשובה תלויה בתכנון המסלול בתוך הפארק. באיזו שעה מתוכנן להגיע ליוסמיטי ביום הראשון? מתי מתוכנן להמשיך לסן פרנסיסקו אחרי הלילה השני?

• dland
          dland נערך לאחרונה על ידי

לינה באזור יוסמיטי

אנחנו פיצלנו את הלינה ביוסמיטי לפי המקומות בהם ביקרנו:

ישנו באל פורטל - Yosemite View Lodge - אחרי שהגענו מהצד המזרחי וסיימנו בחורשת הסקויות טולמי.

אחרי היום השני - יוסמיטי וואלי וגליישר פוינט - ולפני נסיעה לסן פרנסיסקו - נסענו ללינה ב- Yosemite Westgate Lodge.

דנה

• anat67
            anat67 נערך לאחרונה על ידי

לינה באזור יוסמיטי

היי , דנה .

תוכלי לתת חו"ד על מלון Yosemite Westgate Lodge?

תודה .

• dland
              dland נערך לאחרונה על ידי

לינה באזור יוסמיטי

זה מה שכתבתי בסיפור טיול שלנו:

"מדובר במוטל משודרג ששוב יתרונו הגדול במיקום, אבל הוא היה הפתעה מאוד נעימה.  החדר היה נעים, די מרווח ונקי.  מה אפשר לבקש יותר באמצע שום מקום?  בצמוד יש מסעדה, דיינר טיפוסי, בשם Buck Meadows, שם אכלנו ארוחת ערב ובוקר."

אם אתם מחליטים לישון שם, שימו לב רק שצריך להגיע עד שעה מסוימת כי הקבלה לא פתוחה משעה מסוימת (נדמה לי 8, אבל לא בטוחה) עד למחרת בבוקר.

• דבדבורה
                דבדבורה נערך לאחרונה על ידי

לינה באזור יוסמיטי

תודה רבה, אני אבדוק את המקומות האלה.. אם למישהו יש עוד טיפ למקום לינה סביר במחיר ובתנאים אני אשמח.. אני קצת מתקשה לבחור מה לעשות בפארק עצמו, מאיפה להכנס ואיך לחלק את היומיים האלה.. כמו שאמרתי אנחנו באים מla ויוצאים לאחר 2 לילות לס.פרנסיסקו.. אנחנו זוג צעיר ואני בהריון אבל דיי מוקדם ואני בכושר סהכ.. מה הכי מומלץ לעשות בזמן הקצר שיש לנו?כדאי ממש לתכנן או להגיע לשם ולזרום עם מה שיציעו לנו במקום? תודה

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון