שהייה ארוכה בתאילנד
-
אני נוסע בעוד כחודשיים לתאילנד בכרטיס טיסה לכיוון אחד ואני מתכוון להישאר שם (או לפחות באיזור) לכמה חודשים... אבל מחיפוש קצר ראיתי שהויזה בכניסה לתאילנד היא רק לחודש ימים ואני אמור להציג כרטיס טיסה שאני יוצא מתאילנד... האם זה נכון? האם מישהו נשאר כמה חודשים טובים שם ויכול לספר לי מה צריך לעשות?
-
שהייה ארוכה בתאילנדיש כמה סוגי ויזות שמוציאים בארץ. ויזה לחודשיים כניסה אחת במחיר 150 שח הניתנת להארכה בזמן השהות בתאילנד בעוד חודש. ויזה לחצי שנה עם מספר כניסות במחיר 750 שח.
-
שהייה ארוכה בתאילנדלא בטוח שיתנו לך להכנס לתאילנד עם כרטיס לכיוון אחד
-
שהייה ארוכה בתאילנדהיום בבוקר ניכנסתי לתאילנד דרך בנקוק.לי יש כרטיס יציאה לעוד 28 יום לא נישאלתי בכל אופן לא דאגתי.אבל סמוך אלי בביקורות הדרכונים יש תיירים שנישאלו על כרטיס היציאה.עניין של מזל.אבל בחודשים האחרונים שמעתי יותר ויותר על אנשים שנשאלו.ולא משנה איזה דרכון יש להם
-
שהייה ארוכה בתאילנדאפשר לגשת לשגרירות של תאילנד ולהשיג את הויזה או שיש טפסים שאני צריך להכין מראש?
-
שהייה ארוכה בתאילנדמבירור שעשיתי עם שגרירות תאילנד בישראל בהרצליה מעבר לחודש עולה 150 שח ושתי תמונות פספורט דרכון צילום בית מלון-הזמנה ותלוש משכורת מתורגם לאנגלית הזוי לא?!
-
שהייה ארוכה בתאילנדהמוזר שאף אחד אף פעם לא הזכיר בפני שצריך ויזה לתאילנד... כנראה שהרוב יוצאים לתקופה קצרה... ואני עובד מהבית והיה המלצות לגור ולעבוד בתאילנד... במזל החלטתי לבדוק את עניין השהות... טוב נראה לי שאני צריך לקפוץ לשגרירות להיות בטוח במה הם צריכים
-
שהייה ארוכה בתאילנדזו שנת 2016, כשהעולם הולך וסוגר את שעריו בפני ההגירה המאסיבית ושוהים לטווח ארוך - בכל מדינה בעולם אתה צריך לבדוק על ויזה ועל אורך השהייה הניתן. הרי גם כשאין צורך להוציא ויזה מראש, יש הגבלות על משך השהייה. בתאילנד כמו באירופה כמו באמריקה כמו בקוריאה וכן הלאה.
-
שהייה ארוכה בתאילנדכבר שהיתי תקופה ארוכה באוסטרליה... אבל שם כל כניסה זה 3 חודשים כך שהיה צריך לצאת רק פעם אחת כדי להישאר 6 חודשים...
בכל מקרה נראה לי הכי טוב זה לצאת ולחזור כי גם ככה אני מתכנן לטייל בכל האיזור... השאלה היא האם כל פעם שאני נכנס אני מקבל חודש או שיש הגבלה?
-
שהייה ארוכה בתאילנדשים לב
אתה צריך להוציא בארץ ויזה ל 60 יום בעלות 150 ש"ח
את הויזה הנ"ל ניתן להאריך בתאילנד בעוד 30 יום(בלי לצאת מתאילנד)
ככה שייש לך 90 יום-3 חודשים
לא צריך שום אישורים מראש-אתה מפקיד את הדרכון בקונסולייה בהרצליה
ומקבל את הויזה למחרת בקונסולייה
-
שהייה ארוכה בתאילנדתודה על התשובה... נראה לי שזו האופציה הכי טובה
-
שהייה ארוכה בתאילנדזו בהחלט הדרך הטובה ביותר וכפי שיוסי כתב, יש אפשרות לויזה לחצי שנה.
שים לב שעם ויזה לחודשיים+1 אם יצאת מהמדינה במהלכם, הויזה מתבטלת.
אפשר לצאת ואח"כ להוציא ויזה נוספת בשגרירות תאילנד במדינה סמוכה אבל אט אט מגבילים את האופציה הזו וחוקרים ובודקים. התאילנדים כמו הרבה מדינות מפותחות יחסית לאיזורן לא ממש מעוניינים בהגירה של זרים חסרי הכנסה מוכחת אליהם שיתפסו מקומות עבודה של מקומיים.