לינה בעמאן- כן או ממש לא
-
שלום לכולם
אני עתידה לטוס עם עוד חבר למזרח. בהלוך ובחזור אנו ככל הנראה נשהה לילה במלון בעמאן בגלל הטיסות.
מישהו ישן לילה בעמאן לאחרונה או טייל שם ויכול לומר עד כמה מסוכן בימים אלה, ו/או מרגיש לא נעים, ואם עדיף להמנע מזה. זה ממש חשוב לי, ואשמח לקבל מידע מכל מי שטייל/ישן באזור לאחרונה
תודה רבה!!!
-
לינה בעמאן- כן או ממש לאלטוס דרך עמאן זה אפשרי ואין שום בעייה. אני אישית לא הייתי יוצא מהטרמינל לעיר למרות שאין איסור רשמי של משרד החוץ
-
לינה בעמאן- כן או ממש לאאם מדובר על המלון שחברת התעופה הירדנית מספקת בחינם לנוסעיה אז אין בעיה, הוא קרוב לשדה התעופה ורחוק מהעיר, החדרים סבירים והאוכל בסדר גמור...
-
לינה בעמאן- כן או ממש לאזהו שלא ממש.. לא סגרנו דרך חברת תעופה סגרנו עצמאית
והמלון למיטב הבנתי לא קרוב לשדה אלא בעיר עצמה
-
לינה בעמאן- כן או ממש לאטיילתי בירדן בפסח האחרון, כולל לילה בעמאן, במלון במרכז העיר. לא הרגשתי שום בעיה, גם כשאמרתי שאני מישראל
-
לינה בעמאן- כן או ממש לאיש לי חברים ובני משפחה שמטיילים לעיתים מזומנות בעמאן וליותר ללילה בלי חסות של שום חברת תעופה ומרגישים שם נפלא.
אישית הייתי שם רק בקונקשיינים והיה בסדר גמור.
מה מיוחד בימים אלה?
-
לינה בעמאן- כן או ממש לאיתכן ופספסתם את הנקודה שאם יש קונקשיין של יותר משש שעות רויאל גורדניין נותנת לנוסעים מלון על חשבון החברה במלון הסמוך לשדה התעופה.
-
לינה בעמאן- כן או ממש לאראשית תודה רבה לכולם על התשובות
אני לא טסה עם רויאל גרדניאן
ולא מדובר בקונקשיין
הטיסה שלי יוצאת מעמאן מוקדם בבוקר ולכן כדי לא להתעכב במעבר הגבול לקחנו עצמאית מלון- שלא נמצא בשדה התעופה אלא בעיר עצמה ( לא ממש במרכז)
לאור כל מני התראות מתחזקות בחודשים האחרונים דווקא, חשבתי לבדוק אם מישהו היה, עשה את זה, והאם זה עבר חלק.
שוב תודה לכולם ואם יש למישהו חוויה להוסיף אני אשמח.