ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצה לסקי משפחתי עם הדרכה בעברית

פורום סקי וסנובורד
    9
    14
    10305
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Eyal_3356177
      Eyal_3356177 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, 

אני ואשתי ושני ילדינו (גילאי 9,6) מחפשים חופשת סקי לעונה הקרובה.

אנחנו גולשים ולילדים זו תהיה הפעם הראשונה. אנחנו מחפשים להם הדרכה בעברית. 

הכיוון הוא למערב אירופה ולא בולגריה וכו'. מבירורים עם סקידיל וקלאב מד המחירים די גבוהים.

האם למישהו יש המלצה להרכבה עצמית עם הדרכה בעברית?

תודה

איל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מיכל ע
        מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

אני בעד קבוצות ההדרכה בעברית, שמספקות לא רק הדרכה, אלא גם מסגרת חברתית נחמדה לילדים. לדעתי כדאי לכם לבדוק את הקבוצה של פינגווין לאנדורה - נסענו איתם 3 פעמים והיינו מאוד מרוצים ובשיקולי עלות - תועלת זו לדעתי ההצעה הכי טובה בשוק. ראיתי באתר שלהם שיש גם קבוצה זולה למאיירהופן ששווה לכם לבדוק.

לגבי הרכבה עצמית של חופשה, צריך קודם כל לבדוק איפה יהיה מדריך ישראלי בעונה הקרובה. אפשר לחפש פה בפורום ובכלל באינטרנט. כל עונה יש כמה מדריכים באתרים שונים, אבל אולי עוד מוקדם מדי בשביל זה.

• Eyal_3356177
          Eyal_3356177 נערך לאחרונה על ידי

קיבלנו הצעות אתמול מפינגווין לאנדורה ולמאיירהופן, והן לא זולות.. 25,000 כולל הדרכה בעברית. אגב - במחיר זה כבר עדיף ללכת על קלאב מד, המחירים כעת הם כמה מאות ש"ח מעל ההצעה של פינגווין וכוללות הכל ובעברית לצרפת / איטליה. 

אני מחפש משהו משמעותית זול יותר. 

איל

• מיכל ע
            מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

דבר באירו לא בשקלים, זה מבלבל אותי blush

מה מצאת במחיר סביר בקלאב מד? אני בררתי לגבי המועדונים שיש בהם הדרכה בעברית בפורים וזול זה לא. כנראה שנלך על זה (משיקולים שונים), אבל לדעתי התמורה פחות טובה - בקלאב מד זה לא מדריך סקי ישראלי, אלא GO שמלווה את הקבוצה ולא מתחייבים לך על מספר ילדים בקבוצה (ומניסיון של אחותי זה לא תמיד עובד). 

משהו משמעותית יותר זול זה באנסקו או לארגן לבד, אבל אז אני מציעה לך לחכות קצת ולסגור קודם עם מדריך.

• הבעלדבר
              הבעלדבר נערך לאחרונה על ידי

יש באנדורה מדריך סקי מקומי בשם יוני שמדבר עברית שוטפת. בשנה שעברה הוא הדריך את הילדים שלי 7 ו9 בפעם הראשונה. בסוף השבוע הם גלשו נהדר. הבן גלש איתי בכל מסלול אדום והבת היתה טיפה יותר זהירה אבל הפגינה יופע של טכניקה.הוא היה בקיבוץ בארץ בתקופת הצבא ואחר כך חזר לאנדורה. ממליץ בחום. אפשר לעשות חיפוש בגוגל ולמצוא את הטלפון שלו. בכל אופן הוא מדריך דרך בית ספר לסקי כך שהשיעורים עולים בדיוק כמו שיעורים רגילים באתר...

• yanivparan
                yanivparan נערך לאחרונה על ידי

מצטרף להמלצה על יוני. הדריך את בני לפני שנה בשיעורים פרטיים. מוצלח מאד. טלפון. 376620852.  אפשר בהחלט גם בווטסאפ.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • alto
                  alto נערך לאחרונה על ידי

עוד המלצות אולי? אפשר ורצוי גם בארגון עצמאי אבל חשובה הדרכה בעיברית לשני ילידים 6 & 10 בפעם הראשונה שלהם.

לפינגווין יש רק בבנסקו ואוסטריה שלא מתאימים לנו וקלאב מד כנראה מלאים.

• אלה_3626443
                    אלה_3626443 נערך לאחרונה על ידי

לפינגווין יש חנוכה באוסטריה ובולגריה. פורים באוסטריה, בולגריה ואנדורה ופסח באוסטריה וצרפת. בנוסף יש להם אפשרות להדרכה בעברית כל החורף בבולגריה, חברים שלנו לקחו לינואר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • alto
                      alto נערך לאחרונה על ידי

לאור הביקורות הטובות על פינגווין, בדקתי איתם, אנחנו מחפשים בחנוכה והבעייה ששנה שעברה לא היה שלג בתקופה הזאת בבנסקו ואוסטריה מאוד יקרה, מה גם שלא מת על הצוררים.

• Salvador26
                        Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

חנוכה בבולגריה? הם מוכנים להתחייב על שלג? נראה לי שזה ממש סיכון.

• elig99
                          elig99 נערך לאחרונה על ידי

Alto: כאמור שלג בבנסקו בדצמבר זה הימור. וגם הבולגרים שלחו למחנות ההשמדה את מי שלא היה אזרח בולגרי. אז תשאיר את השואה לפורום על השואה ותתרכז בשלג.

• halfpipe
                            halfpipe נערך לאחרונה על ידי

הייתי בפורים שנה שעברה בקייטנת סקי עם 2 נכדי בני 8 הם בפעם ראשונה, דרך סקידיל באתר פסוטונלה. יש לקחת בחשבון שלילדים, מעבר ללימוד גלישה, יש חשיבות לפעילות חברתית אחרי הגלישה. ולכן מומלץ שיהיו בקבוצת דוברי עברית ולהתגורר במלון המרכזי בו החברה עושה את הפעילויות אחרי הסקי.

• elig99
                              elig99 נערך לאחרונה על ידי

halfpipe: איך זה עם ילדים בני 8? האם נשארת להם מיומנות סקי? האם זה משהו שניתן להמשיך בשנים שאחרי? האם הם מעדיפים את הפעילות החברתית על פני הסקי? או אולי זה בכלל יותר שגעון של סבא והנכדים לא שמים פס? הנכדים שלי הם בני 4 ו- 8 ואני מתלבט מתי לנסות להכניס אותם לעניין...

• halfpipe
                                halfpipe נערך לאחרונה על ידי

המהירות בה ילדים לומדים לגלוש היא מדהימה. אין להם פחד ,הם גמישים, מרכז כובד שלהם נמוך ולכן יחסית מאוד יציבים. לימוד סקי דומה ללימוד אופניים, הגוף זוכר את מה שלמד, וכל שנה רק מתקדמים ביכולת. זה נכון גם למבוגרים. הילדים אהבו מאוד את הסקי וגם את הפעילות החברתית אחרי. אני חושב שגיל 8 מתאים מאוד להתחלה,4 קטן מידי לטעמי. יש כאלה שמתחילים בגילאים יותר מוקדמים.

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון