טיסת פנים
-
שלום לכולם, אנחנו מתכננים טיול ביוני-אוגוסט 2017 שיתחיל בסן פרנסיסקו ויסתיים בניו יורק. באמצע מתכננים לטוס מסיאטל לניו יורק.
מה אתם ממליצים, לסגור עכשיו את הטיסת פנים או לחכות עם זה? אם לחכות אז עד מתי?
תודה
-
טיסת פניםברגע שהמסלול שלכם סגור ב-100% אין מניעה להזמין.
-
טיסת פניםיש גמישות עם כרטיסי טיסות פנים או שברגע שסגנו כרטיס לא ניתן להזיז את התאריך?
הייתי רוצה לשמור על מידה מסוימת של גמישות.
-
טיסת פניםתלוי איזה כרטיס תקנה. באופן כללי גמישות עולה כסף - כרטיס יקר יותר יהיה גמיש יותר, אבל זה כלל אצבע ולא נכון בכל המקרים. מרבית הכרטיסים הזולים לא ניתנים לביטול או שינוי למעט במסגרת אותו יום (וגם זה לרוב תמורת עמלה).
-
טיסת פניםהמלצות לחברות תעופה לטיסות פנים?
-
טיסת פניםראשית, יש לקחת בחשבון שכמעט בכל החברות לטיסות פנים מחיר הכרטיס לא כולל את הכבודה הנשלחת לבטן המטוס.
שנית, הייתי הולך על מי שמציע את הטיסה הזולה ביותר בשילוב השעה שהכי נוחה לכם.
-
טיסת פניםלמעט אם לא מזמינים טיסה עם אפשרות שינוי (בד"כ הרבה יותר יקרה)
אני לא הייתי ממהר להזמין כבר מעכשיו טיסה ללא אפשרות ביטול
אפשר להזמין גם 3 - 4 חודשים לפני הטיסה (ואפילו פחות) והשינוי במחיר בד"כ לא משמעותי.
אנחנו הזמנו בכל המקרים כחודשיים עד לשלושה לפני מועד הטיסה.
-
טיסת פניםשווה גם לבדוק את האפשרות להלביש את טיסת הפנים על הטיסות הבינלאומיות, זה מאפשר לקיחת מזוודות ללא תשלום נוסף והרבה פעמים חוסך מאות דולרים. בטיול האחרון שילבנו טיסה למקסיקו עם טיסה בינלאומית לטורונטו וחסכנו מעל 200 דולר. בטיול קודם חסכנו כ300 דולר כששילבנו טיסה למערב וחזרה עם כרטיס טיסה לטורונטו. זה כמובן מתאים רק כשסגורים על התאריכים.
-
טיסת פניםאם הבנתי נכון,אני לא חושב שזה מסתדר עם התוכנית שלנו.
טסים מהארץ ב 22.6.17 ל SF.
ב- 13.8.17 מסיאטל ל- NY.
ב- 27.8.17 מ-NY לתל אביב.
אין באמת אפשרות להלביש את הטיסת פנים על הבינלאומית, נכון?
או שלא הבנתי למה אתה מתכוון...
-
טיסת פניםכמעט כל טיסה פנימית אפשרי להכניס לתוך כרטיס בינלאומי - לא תמיד יוצא יותר זול.
יתרון - לפעמים יותר זול - מזוודה אחת כלולה במחיר, דמי ביטול אחידים לכל הטיסות בהזמנה.
חסרון - כל שינוי בטיסת פנים - דינו כמו שינוי הזמנה כולה. כך שרצוי להיות בטוחים בלוחות זמנים של הטיול שמזמינים את הכרטיסים.
-
טיסת פניםטעות בידך. בודאי שאפשר לשלב את כל הטיסות שלך.
היכנס ל-https://www.google.com/flights
ושם בחר Multi-City ובחר את המסלול והתאריכים שלך ואז תוכל לבחור מתוך שלל אפשרויות.
ראה דוגמה.
-
טיסת פניםכן, כוונתי היתה להמליץ להשתמש באופציית המולטי סיטי שיש בהרבה אתרי חיפוש ולבדוק את שילוב כל הטיסות, כולל טיסת הפנים. אפשר לבדוק גם בkayak וגם בxplorer.