שוויץ ואיטליה
-
היי לכולם ושבוע טוב

אני ובעלי מתחילים לחשוב על טיול לקיץ הבא. אחרי כמה התייעצויות פה, החלטנו שאנחנו רוצים ללכת על דרום מזרח שוויץ וצפון איטליה.
הייתי שמחה אם תוכלו לכוון אותי למקומות ספציפיים באזורים אלו.
אנחנו מעדיפים כמה שיותר טבע, ונטוס בע"ה בסביבות אוגוסט, כך שמזג האוויר מתאים.
ערים קצת פחות עושות לנו את זה, אבל כמובן שלא נוותר על ערים מיוחדות כמו ונציה, נניח.
אנחנו בני 24, נשואים טריים. נשכיר אוטו, למרות שמקריאה על שוויץ, הבנתי שלא נוח להתנייד שם באוטו. תקנו אותי אם הבנתי לא נכון.
אשמח מאוד לכל עזרה וכיוונון

שיהיה המשך שבוע מקסים!
-
קנטון טיצ'ינוטיצ'ינו, הקנטון ה'איטלקי' של שווייץ, הוא מקום נהדר לטייל בו. עיירות קטנות ומקסימות [לוקארנו, אסקונה ובלינזונה], עיר קצת יותר גדולה עם אגם יפה [לוגאנו], עמקים יפהפיים שאפשר לטייל בהם ימים שלמים [אנחנו טיילנו רק בעמק Verzasca הנפלא], וגם אחת מקפיצות הבאנג'י המרהיבות ביותר בעולם. ודווקא פשוט מאוד להתנייד שם ברכב שכור [אגב, אתם *שוכרים* ולא *משכירים* אוטו], למעט עניין החנייה, למרות ששם ובכל שווייץ אפשר גם להסתמך על התחבורה הציבורית המעולה.
-
וכמובן - מזל טוב! -
שוויץ ואיטליה -
שוויץ ואיטליהחתול רובוט, תודה רבה על כל השמות, אתחיל לחקור על השמות שציינת:) ותודה רבה:)
משי- תמונות מדהימות! יש לך תכנון מסלול?
-
שוויץ ואיטליהשלום ותודה
הגדול - השמות רשומים באלבום.
אבל בגדול - היינו 7-8 ימים באיזור גרינדלוולד - ועשינו טיולי כוכב (לטבע באיזור, טבע של עד שעה נסיעה והעיר לוצרן)
משם נסענו לאגם מג'ורה באיטליה והיינו שם (ובאגם קומו ובאגם אורטה) עוד כ- 4-5 ימים לטיול בעל אופי שונה
-
בכיףוהנה כמה תמונות משלי מקנטון טיצ'ינו, לפתוח את התיאבון.

-
תודה רבה על התמונות:) קניתם אותי כבר מההתחלה

אעבור על האלבום, משי. פה בפלפון קשה לראות את המלל. אראה במחשב. אלבום גדוש חוויות. אין על אלבומים כאלה:)
-
אשמח לעזור בשאלות קונקרטיות בהמשך

צפייה נעימה
-
המון תודה לך