מלון בניו-יורק- התלבטות
-
קראתי את כל השרשורים האחרונים בנושא.
הצרכים שלנו קצת שונים כי אנחנו שניים בלבד, אז אין צורך בדירות או סויטות.
ביקור ראשון שלנו בניו-יורק (ביולי 17). נגיע מפילדלפיה באוטובוס לתחנת פן, לכן חיפשתי מלונות בקרבת מקום. שהיה של 5 לילות.
הצלחתי למצוא (ונרשמתי עם אפשרות ביטול) לשני מלונות די קרובים זה לזה , שניהם קרובים לטיימס סקוור:
1. מלון אדיסון המפורסם- במחיר 276 דולר ללילה (כולל כל המיסים בפנים). החסרונות: ישן, חדרים קטנים (לפי הביקורות). היתרון הגדול: מיקום, יש שאטל לשדה התעופה (נוסעים מניו-יורק לאורלנדו).
2. night hotel זול יותר ב 20 דולר ללילה (כולל כל המיסים), החסרונות: גם פה תלונות על חדרים קטנים. אין שאטל לשדה התעופה. היתרונות: המיקום , יותר חדש.
מה דעתכם? האם כדאי? איזה מהם נראה לכם עדיף? או שיש הצעות יותר טובות? בדקתי המון, ולא היו הצעות מחיר טובות יותר באזור. (היו הצעות טובות למלון פנסילבניה אך הבנתי מהביקורות ששומר נפשו ירחק)
-
,תבדקי
thehotel@timesqer
hotel373 - שדרה חמישית -
-
בנוסף - קרבה לתחנת פן היא חסרת משמעות - כל מונית משם תביא אתכם למלון שתבחרו . חבל לצמצם את הבחירה .
-
קודם כל - למה כ״כ חשוב שהמלון יהיה באזור תחנת פן? הייתי מבין את הדרישה אם היה מדובר בלילה אחד קצר, מטעמי חיסכון זמן, אבל בשהייה של חמישה לילות אתם יכולים לבחור מלון איפה שתרצו במנהטן... ויש אפילו שיגידו מחוץ למנהטן (לא דעתי).
מחירי מלונות משתנים מיום ליום כך שקשה עד בלתי אפשרי להמליץ לך על מלון אחר מבלי לדעת את התאריכים המדוייקים של השהייה.
אני אף פעם לא הגעתי לשלם 275$/לילה בניו-יורק.
-
אני הייתי מחפש מלון שקרוב לאטרקציות שרוצים לחוותבדגש לאטרקציות של הלילה, וכן עם נגישות נוחה לתחבורה ציבורית.
במשך 5 ימים תגיעו אל ומהאטרקיות למלון הרבה יותר פעמים מאשר הפעמיים של ההגעה ועזיבת מנהטן.
מהבחינה הזו לטעם האישי שלי אזור תחנת PENN לא להיט.
ההגעה מתחנת PENN והחזרה אליה (הטיסה הבאה מ EWR?) ומהמלון יכולה להפתר במונית מסודרת ותעלה נניח 20$ לכיוון?
-
אז לא ליד תחנת פן... איפה כן?~~היה נראה לי הגיוני, אבל מעולם לא הייתי בניו-יורק, ומקבלת את דעתכם שאולי דווקא האזור של טיימס סקוור לא הכרחי. מלון ליד האטרקציות? הן מפוזרות על פני כל מנהטן. יש לנו 5 ימים שבהם ננסה כל יום להיות בחלק אחר של מנהטן. אולי הדבר הנכון הוא לבחור מלון קרוב לתחנת סאבוויי מרכזית? מנהטן ענקית.. יש כל כך הרבה מלונות.. לא יודעת איפה לבחור. מאיפה להתחיל בכלל. ניסיתי להכנס למלונות שהומלצו, היו יקרים מאד. הרבה יותר מ275 דולר ללילה. אולי בגלל שמדובר בחודש יולי. אמשיך לנסות, יהיה נהדר אם יש עוד המלצות למלונות סבירים וזולים במיקום טוב.
-
La Quinta Inn & Suites Manhattanמלון טוב, שקט, עם ארוחת בוקר !! מרחק הליכה מתחנת PENN. מרחק הליכה מTimes Sq ועוד אטרקציות. היינו שם באוגוסט.
(במקביל אלינו מכרים היו באדיסון, שהיה יקר יותר ולא אהבו!).
-
נראה לי שיש בלבול, את רושמת איזור PENN וטיימסבנשימה אחת ואלו שני אזורים שונים.
שיערתי שיכול להיות שתתפזרו מבחינת אטרקציות במנהטן ולכן במקרה כזה אני ממליץ לשים דגש על בילויי לילה מבחינת מיקום, לטעמי בלילה פחות נוח להתנייד רחוק.
אזור טיימס יכול להיות מעניין למי שטס לניו יורק בפעם הראשונה, אבל תלוי באטרקציות אליהם הוא רוצה ללכת.
אני מעדיף לא ממש על הכיכר, אבל משהו קרוב יכול להיות נחמד.
אני מעדיף להתרחק קצת מהרעש כי מנהטן מאוד מאוד רועשת גם בשעות הקטנות של הלילה.
אגב הרעש הוא פרמטר שמאוד חשוב לי במקומות כמו מנהטן, אם המלון לא יכול להבטיח לי קומה גבוהה אני מחפש איטום לרעש. מבחינתי חשוב יותר מגודל החדר.
הכיכר עצמה והסובב אותה הם אטרקציה מושכת בשעות הלילה ואם רוצים איזה מחזמר בלילה ברודוויי גם כן רלוונטי.
אבל אני לא יודע מה התוכניות שלכם, אתם יודעים.
-
למה לשם 275 דולר על מלון? יש מלונות גם ב150-200 דולר. זה חסכון ל5 לילות. תחנת פן נראה לי שזה ב34st בערך. יש עוד הרבה מלונות במרחק נסיעה במונית של 20 דולר ופחות. שווה לקחת מונית הלוך חזור. וככה גם תמצאי יותר מלונות.
יש עוד איזורים מרכזיים בניו יורק. וגם יש סאבווי. רכבת תחתית שפועלת 24/7 וממש נוח. נסיעה 2.75 דולר או חופשי שבועי ב31 דולר. ביום אחד נסעתי 4 פעמים ברכבת. אז לחמישה ימים שווה לעשות חופשי שבועי.
יש גם מוניות ברחוב ויש גם אפליקציה uber להזמנת מוניות.
-
מבחינת מיקום ממליצה בחם על מלון בליקליי http://www.booking.com/hotel/us/blakely-new-york.he.html?aid =329424;label=blakely-new-york-4S7NzAi4aIDugMfFsIKyTASM90222 287563%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atiaud-1 81873117443%3Akwd-628855168%3Alp20517%3Ali%3Adem%3Adm;sid=8c a615aadda63298def1570bb8ae6429;checkin=2017-07-17;checkout=2 017-07-22;room1=A,A;matching_block_id=28868701_93153737_0_0_ 0;m_occ=2 אולי לא יותר זול אבל מיקום אידיאלי
-
בלייקלי יקר מאד...
מישהו מכיר את מלון ריברסייד?
http://www.booking.com/hotel/us/riverside-tower.he.html
מחיר של 175$ ללילה כולל המיסים... נוף לפארק ריברסייד..
יש למישהו ניסיון איתו?
-
הציון די נמוך, מציעה שתקראי היטב בבוקינג ובטריפאדוויז את חוות הדעת של המטיילים הקודמים
-
ככל שיורדים במחיר גם הציונים יורדים בהתאם... עד כמה שקראתי התלונות הן על חדרים קטנים וישנים, ראיתי את אותן תלונות על מלונות רבים בניו יורק, גם כאלה שעולים פי 2 במחיר.
מצד שני יש הרבה מחמאות על היחס של הצוות , המיקום והנוף... מניחה שבכל מקרה נגיע למלון ללילה ונצא בבוקר..
אשמח לשמוע ממישהו שהיה שם בפועל?