גווטמאלה-המשך מסלול
-
הי, אני כרגע באגם אטיטלן. מחר נוסעת לצ'יצ'יקסטננגו.אני מתכננת ביום שני להמשיך הלאה. יש לי עוד קצת פחות משבועיים לטייל בגווטמאלה (מתכננת להמשיך לבליז ואח"כ כמה ימים במקסיקו-חוזרת לארץ מקנקון ב3 לנובמבר). כיצד אתם ממליצים להמשיך את המסלול? קשה לי קצת לקבל איהפורמציה פה,אין כמעט תיירים... חשבתי להמשיך לכיוון Xela או Nebaj. אשמח לקבל עזרה לגבי המקומות הללו,והמלצה להמשך המסלול.. תודה!
-
גווטמאלה-המשך מסלולשלה היא מרכז טוב לטיולים בסביבתה וגם לביקורים בכפרים. נבאח הוא אולי כפר גדול יותר מרבים אחרים, אבל מתאים למי שמחפשים יותר לשהות בכפר אינדיאני, עם אפשרויות יותר מוגבלות לעשות דברים. אבל מפגש יותר מקרוב עם מקומיים.
-
גווטמאלה-המשך מסלולתודה.מה הכוונה לאפשרויות מוגבלות? במה היית בוחר?
-
גווטמאלה-המשך מסלולאם בשלה את יכולה לצאת להרי געש, למעינות חמים,לשווקים וכפרים האי שבנבאח את יכולה לבוא ליום שוק, לבקר במפעל גבינה, לנסוע אולי לכפרים סמוכים, אבל בגלל שמדובר בכפר והמיקום פחות מרכזי, יהיו לך פחות אופציות למלא ימים. אם יש לך 4 ימים למלא שלה צריכה להיות כנראה היעד שלך. את את מדברת על יומיים נבאח יכולה גם להתאים. קצת קשה להמליץ כאן. הייתי רוצה להגיד נבאח, ואם זה היה משתלב עם יום שוק סביר שהייתי בוחר בה, אבל אחרי יותר מיומיים אני חושב שלא היה לי הרבה מדי מה לעשות...
-
אני לא יודעת בדיוק כמה ימים יש לי כי אני לא סגורה לאן אני ממשיכה משם. שווה לבקר בריו דולסה?
-
לדעתי תמיד שווה לבקר במקומות נוספים. אם יש לך זמן. אם אין זמן צריך לתעדף.
-
תמיד... יציאה מגווטמאלה לסן קריסטובל וחזרה לכיוון בליז - מה דעתך? יקח לי הרבה זמן?
-
אם את יוצאת נגיד משלה לסן קריסטובל זה משהו כמו 8 שעות ותלוי במשך מעבר הגבול. מסן קריסטובל זה 17 שעות אוטובוס לכיוון החוף הקריבי. קצת פחות כי תצטרכי לטולום או צ'טומל. אם לא ביקרת ב פלורס בגווטמאלה. הייתי ממליץ לחצות אליה קודם ומשם לבליז. המעבר הזה לפלורס הוא גם יום. ו מפלורס לבליז סיטי בערך 4-5 שעות עם מעבר גבול.