ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לאס וגאס סוף שבוע לעומת אמצע

פורום צפון אמריקה
    11
    19
    9446
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • michalhel
      michalhel נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, 

הרבה מטיילים ממליצים לבקר בוגאס באמצע שבוע ולא בסופ"ש כיוון שאז ממש יקר.

תכננתי טיול מעולה אך יוצא שעם הטיסות ושאר המקומות המתוכננים אנחנו נהיה בוגאס בסוף השבוע.

עד כמה יקר יותר לישון/לשהות בוגאס בסוף שבוע? מה הכוונה לסוף שבוע? רק שבת בלילה או גם שישי בלילה ראשון בלילה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • michalhel
        michalhel נערך לאחרונה על ידי

מדובר באמצע אוגוסט הבא

• karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

עשיתי בדיקה פשוטה באתר בוקינג על אמצע אוגוסט הבא, גם את יכולה על התאריכים הספציפיים שלך. ביום שלישי בלילה מלון מסוים עולה 80 דולר, ביום שישי של אותו שבוע הוא עולה 206 דולר. בשבת של אותו שבוע 224 דולר ובראשון 62 דולר. זה ממצה את הבעיה.

• Chen0487
            Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

עד כמה יקר אתה יכול לבדוק במנועי החיפוש למלונות. ככלל, אני רואה שוגאס די התייקרה מאז הפעם האחרונה שביקרתי בה, אז אני לא יודע עד כמה ההבדל בין הסופ"ש לאמצע שבוע בא לידי ביטוי. יש לזכור גם שבזמן אירועים שנערכים בעיר- המחירים נוטים להאמיר, אז יש לקחת גם את זה בחשבון. 

כך למשל, עבור ה-4 לילות הראשונים שילמנו במנדליי ביי משהו כמו 120 דולר ללילה, ועבור הלילה החמישי והאחרון שנפל על השבת שלפני הלייבור דיי, שילמנו 250 דולר. אז כמו שאתה רואה, התנודות יכולות להיות גדולות. 

אני לא בטוח, אבל לפי מה שאני זוכר, סופ"ש נחשב כלילות של שישי ושבת. 

• אורן
              אורן נערך לאחרונה על ידי

ראשית, זה נכון ככלל אצבע.

שנית, המחירים עוד ישתנו המון פעמים ונכון הדבר בייחוד לגבי ווגאס. כחודשיים לפני התמונה תתחיל להתבהר יותר.

שלישית, לא הייתי הופך עולמות ואת הטיול בגלל זה. הצע המלונות רב ביותר ובטוח תמצאו מלון שיתאים לכם.

• roshaked
                roshaked נערך לאחרונה על ידי

מסכים עם קודמי לגבי שינויי מחיר עד הקיץ הבא.

מה שעשיתי לקראת הביקור בוגאס בקיץ האחרון היה להזמין מלון עם אפשרות ביטול/שינוי חינם ועקבתי אחרי ההזמנות ועדכנתי כשירד המחיר.

4 לילות ראשונים שהיו באמצע שבוע ישנו במיראז' ואת השלושה שנפלו על סופ"ש עברנו למלון מרשת הילטון שלא על הסטריפ והיה שחיש מיחר מהמיראז' ללילה.

אםהביקור בוגאס נופל לכם על סופ"ש לא הייתי משנה ויושן במלון מחוץ לסטריפ בהנחה ואתם עם רכב כמובן.

עופר

• itzikc78
                  itzikc78 נערך לאחרונה על ידי

אופציה שהוזכרה לא פעם היא ה downtown, והיא תקפה רק אם אתם עם רכב. למרות שבילגיו ועוד כמה מלונות התחילו לגבות תשלום על החניה, עדיין נשארו מלונות במרכז הסטריפ שמאפשרות חניה חינם, דוגמת LINQ.

ה downtown לא מומלץ כאתר שהיה אלא כמקום המאפשר מחירים זולים במיוחד לעומת הסטריפ עם מלונות ברמה סבירה בהחלט.

בסופש שעבר היתי שם 3 לילות במלון מצוין עלה לי 100 דולר ביחד לעוצת מאות רבות של דולרים במלטנות באותה רמה על הסטריפ.

• סווudiקאפ
                    סווudiקאפ נערך לאחרונה על ידי

מצטרף להמלצה לינה מחוץ לסטריפ

ניתן למצוא בתי מלון שמציעים רמת אבזור גבוהה יותר (מטבחון/מקרר) וזולים יותר מחוץ לסטריפ, מצריך רכב לנושא אבל גם לאחר תחשיב עלות רכב/מונית לרוב יוצא זול ממלון על הסטריפ בסופ"ש

פיצלנו את הלינה ו 2 לילות מתוך התקופה שהינו בסילברטון שממוקם לא רחוק מנמל התעופה, אמנם אבזור החדר היה דומה לזה שבבתי מלון עם קזינו על הסטריפ אבל המחיר היה זול משמעותית - רכב חובה.

באמצע השבוע יש סוג של איזון מחירים - הזול זול והיקר פחות יקר, כל עוד אין כנס משמעותי באזור.

טיפ קטן למוניות בוגאס שקיבלתי מאיש צוות בבית המלון - תודיעו לנהג שיקח אתכם ליעדכם בדרך הקצרה (Shortest rout), עפ"י ההסבר שקיבלתי החוק מחייב את נהגי המוניות לכך, אחרת יכולים לעשות לכם טיול מסביב והמחיר בהתאם, מונית מהסטריפ (MGM) לנמל התעופה עלתה לנו כ 15 דולר, ידידים שנסעו מספר ימים קודם לכן ממלון במרחק כקילומטר משלנו שילמו באזור ה 40$

• אורן
                      אורן נערך לאחרונה על ידי

אפשרות חלופית למונית שהוצעה

להשתמש בשירותי UBER ואז לא "מהמרים" על המחיר.

• האור והתום
                        האור והתום נערך לאחרונה על ידי

בווגאס מאוד צפוף בסוף השבוע

באמצע השבוע הרבה פחות צפוף מאשר בסוף השבוע, כל אטרקציה שתרצו לעשות, כל טיול בסטריפ יהיו נעימים יותר באמצש מאשר בסופש. גם ככה יש המוני אנשים בווגאס באוגוסט.

אנחנו בנינו את הטיול סביב שני עוגנים- לא להיות בסופש בדיסני וגם לא בווגאס. ביוניברסל היה בסדר ביום ראשון. 

• אנשיםטובים
                          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מצד שני - בסוף השבוע יש יותר "אקשן"

למשל הופעות גם בצהריים ולא רק בלילה (בייחוד רלוונטי עם ילדים אבל לא רק)

• נירה אולנד_3531410
                            נירה אולנד_3531410 נערך לאחרונה על ידי

הזמנתי כרגע דרך בוקינג 4 לילות בוגאס, כולל סופשבוע ו4.7!! במחיר של 192 דולר לכל 4 הלילות.. כולל כל המיסים זה יוצא 311 דולר.. אמנם לא כולל ארוחות אך כולל חניה חינם במלון. מלון סירקוס סירקוס. עוד לא יצאתי מההלם בעצמי Smile. היו מוטלים פשוטים במחיר יותר גבוה..

המחירים הם לחדר אחד, כי אנחנו רק שני אנשים (אמא ובן).

ציפיתי לזוועות ודווקא נפלתי על מבצע בשבוע הכי עמוס .

שווה לחפש .. יש הפתעות.

• יערי
                              יערי נערך לאחרונה על ידי

אני כעת בסופ"ש של ה קולומבוס בוגאס... צפוף וכיף... יקר ופחות כייף... יחד עם זאת אם תקח מלון מחוץ לסטריפ... שזה לא נורא ואולי אפילו יותר טוב... המחיר יהיה סביר...

לא הייתי משנה מסלול בגלל מחיר לינה...

• יערי
                                יערי נערך לאחרונה על ידי

מזל טוב להזמנה

רק ש... תבדקי את הדירוג של המלון....

בעיני הוא לא משהו!

ובנוסף... תנסי להזמין ישירות במלון... לאחר הצטרפות למועדון החברים שלו...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • roshaked

נירה לגבי ההזמנה בסירקוס סירקוס

המלון מקבל ביקורות לא כל כך מחמיאות ולכן אם גם ככה התרחקת יחסית ממרכז הסטריפ ויש לך עוד אפשרות לשנות הייתי בודק לגבי הסטרטוספר שנמצא ליד הסירקוס והיה אחלה (גם הוא מדורג בינוני +).

אפשרות נוספת היא המלון הזה שגם נמצא באזור והיה פשוט מצויין.

עופר

• נירה אולנד_3531410

סטרטוספיר קיבל ביקורות הרבה יותר גרועות...

התחלתי מלהזמין מוטל מצ'וקמק בקצה הסטריפ, ובסוף סירקוס- גם אם הוא לא בטופ של המלונות בודאי הרבה יותר טוב ממנו- יוצא לי יותר זול...

אמשיך לבדוק מידי פעם, אחרי הכל יש לי עוד 9 חודשים לבטל.. אבל טוב לדעת שלפעמים יש מציאות מפתיעות.

• roshaked

בטריפאדוויזר הסטרטוספר ממוקם מקום 106 לעומת סירקוס שממוקם 111 במלונות בוגאס. בבוקינג הסטרטוספר מקבל ציון 7.3 לעומת הסירקוס שמקבל 7.1. איפה ראית שהוא מקבל ביקורות הרבה יותר גרועות? בהצלחה בכל אופן. עופר

• Chen0487
                                        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

אני מציע לעקוב אחרי smartervegas. לפעמים הם מפרסמים מבצעים טובים למלונות מהשורה הראשונה. 

• נירה אולנד_3531410

ראשית סטרטוספר יותר רחוק מהסטריפ מאשר סירקוס.

שנית אמנם הדירוג (בבוקינג) של שניהם די קרוב זה לזה, אך אני נוטה גם לקרוא את הביקורות עצמן, ושל הסטרטוספר היו  מפחידות יותר .. אותי לפחות .

עד שלא הייתי וחוויתי בעצמי הכל עניין של התרשמות מהסוג הזה..ברור לי שלא מדובר במשהו אובייקטיבי.

• 1 / 1
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון