נפתחו טיסות WIZZ עד אוקטובר 2017
-
שלום רב,
נפתחו טיסות WIZZ עד אוקטובר 2017.
-
ומה זה המחירים האלה???
-
חבל
המחירים זהים למחירים שניתן לקבל קרוב לטיסה
איפה הימים הטובים שיכולנו להשיג טיסות ב 20 יורו לכיוון
-
מחירים הזויים גבוהים מאוד.
הזמנו עם חברת GERMANIA במחיר יותר זול כולל מזוודות ואוכל...
-
טיפ ששווה כסף: תרכשו כרטיס בוויזאייר שאחד התאריכים יפול על 30 ספטמבר 2017. את הטיסה ביום הזה יבטלו בודאות ואז תבחרו מועדים הרצויים לכם ללא תוספת מחיר.
-
פששש...... גאוני.
זה נכון לעוד חברות זרות ?
-
זה נכון לעוד חברות זרות ? לא נראה לי, אבל אפשר לבדוק.
-
אי"ה בהמשך אבדוק במספר חברות זרות אם התאריך זמין ואעדכן.
שיהיה לכולם צום מועיל וחתימה טובה.
-
מה מיוחד ב-30.09.17?
-
מעניין, מה מיוחד ב-30.09.17?
-
יום כיפור
-
ניסיתי להזמין.
אין טיסות ביום הזה....

-
יש בתאריך הזה טיסות לבודפשט, בוקרשט, וילנה, ורשה, יאשי וקלוז'.
-
תודה פיני
ניסיתי להזמין לפראג אבל לא היתה טיסה.
-
כי רק אנחנו חכמים מכולם...
-
ibd , תודה רבה על הטיפ המצוין. אתה גאון.
האם אתה בטוח שניתן במקרה כזה לשנות את ההזמנה לאיזה תאריך שנרצה? האם אפשר גם לשנות יעד?
בעבר ביטלו לי טיסה ואפשרו לי לשנות תאריך ויעד אבל רק בגבולות של 14 יום לפני או אחרי התאריך המבוטל. כרגע לא מצאתי באתר החברה שום אזכור לגבי 14 יום.
האם אפשר לבצע הזמנה אחת להלוך ליעד אחד וחזור מאחר אבל שיכתבו כהזמנה אחת ? ב-esy ניתן להוסיף . זה חשוב כי אם יזיזו טיסה אחת נוכל לשנות גם את השנייה?
בעבר כששינו לי טיסה אז הזמנתי חזור בהזמנה נפרדת מיעד אחר , בהתחלה עשו לי בעיות אבל בשרות לקוחות אפשרו לי לשנות את שניהם כי ההזמנות בוצעו באותו היום. אבל זה בעייתי .
תודה לכל העונים.
-
לפני שנתיים וויז אייר שינו שעות טיסה לבודפשט והיה אפשר לשנות את שתי הטיסות הלוך/חזור .לי יצא נוח יותר עם השינוי והחברה,שינתה תאריכים.
ביטלו פעם טיסות לקטוביץ ופראג וניתן היה לשנות או לקבל חזרה כסף. הייתה צעקה גדולה,אך תוך כמה ימים מי שביקש להחזיר כספים,קיבל .וחברות שלי בתוכם. אומנם נשארו בלי קרקוב בדצמבר,
-
האם שנית בטווח של שבועיים? או יותר?
איפשרו לי שינוי רק בטווח של שבועיים
-
לזיקי----- אבקש לא לחלק מחמאות מוגזמות.
1. הרעיון המקורי לא שלי. הם עשו את זה גם בשנה שעברה.
2. למרות המיילאג' הרב שיש לי עם וויזאייר, עוד לא יצא לי שיבטלו או אפילו ידחו לי טיסה.
3. אני לא בטוח שאפשר לשנות לכל תאריך ולכל יעד. אני משער שזה יהיה תלוי בכוח המיקוח שלך מול שרות הלקוחות.
4. בכל מקרה לא תפסיד כי אפשר לקבל חזרה את כל הסכום ששילמת או לקבל קרדיט על הסכום+20%.
5. בוויזאייר לא ניתן לעשות הזמנה מיעד שונה בכוון חזרה.