טוק טוק למקדשי אנגקור
-
איך הכי טוב לנסוע מסיאם ריפ למקדשי אנגקור. האם בטוק טוק, וכמה זה עולה ליום או ברכב, וכמה זה עולה?
-
אני ממליץ על טוק טוק דרך המלון /גסט האוס.
א: ברכב ממוזג הפרשי הטמפ' חדים יותר בין החום המעיק בחוץ לבין קרירות המזגן.
ואז קצת קשה לטייל בחום.
ב: המרחקים בין אתר לאתר קצרים והשהייה במזגן לא מקלה אלא מקשה על היציאה החוצה.
ג" רכב ממוזג יקר הרבה מטוקטוק.
ד: אני בדרך כלל טיילתי משעות הבוקר המוקדמות ביום אחד ממחצית השעה לפני הזריחה כדי לראות את הזריחה מעל מקדש האמגקור.
בשאר הימים לכל המאוחר בשמונה בבוקר כבר היינו שם ואז בשעת הצהרים - 12 אתה חוזר ולמיזוג בגסטהואוס/מלון וחוזר אחה"צ לראות שקיעה או לטייל בעיר כשנהג הטוקטוק צמוד אליך כל שלושת הימים שאתה שם
אני שילמתי 20 דולר לנהג הטוק טוקליום וזה כלל את המקדשים הרחוקים ואח"כ חצי יום טיול בכפרים וב"בית חרושת !!!!! אלקטרוני !!!!!לאטריות אורז"
-
ההודעה שלי היא לא תשובה, סתם התפעלות מכך שאשכרה יש בחירה היום. כשהייתי באנגקור לפני שנים רבות היתה דרך אחת לטייל - על אופנוע, עם נהג (כי הוא ידע איפה בשמורה אסור לנסוע כי עדיין לא פינו את כל המוקשים...), ותדלוק בתחנות שמוכרות לך את הדלק בבקבוק של קוקה קולה כדי שתשפוך פנימה לרכב... לא שהיו יותר מדי תיירים כדי לבחור משהו: היינו לבד בחלק גדול מהמקדשים, כולל בביקור הראשון באנגקור וואט עצמו.
-
טוקטוק זה סבבה. לא יודע מה המחירים היום. כבר יגידו לך. הרבה פחות מרכב פרטי.
-
מתי זה היה,, כבש? -
כבש
עד היום בכפרים בקמבודיה ובלאוס יש "תחנת דלק" שזה כמה בקבוקי קולה ממולאים בדלק.
-
אי שם בסוף שנות ה-90.
-
כשאני הייתי שם ב 2002 כבר היו מוניות וטוקטוקים וגם ראינו מלונות פאר בדרך מהעיר עצמה לאתר. זה לא עניין חדש..
-
טוק טוק הוא אמצעי מצויין לטיול במקדשי אנגקור.
עלות ליום עד 20 דולר ולעיתים פחות.
כדאי ליצור קשר במייל עם נהג טוק טוק לפי המלצות רבות ב"טיפים" ולסגור איתו.
אנחנו תאמנו עם נהג שיבוא יקח אותנו משדה התעופה למחרת בבוקר לפני הזריחה אסף אותנו מהמלון לראות את הזריחה במקדשים (מומלץ - תלוי במזג האויר) לאחר כ-3 שעות סיור במקדש החזיר אותנו למלון - אכלנו ארוחת בוקר וחזרנו למקדשים עד הצהריים. התשלום היה 20 דולר.