צרפת איטליה ושוויץ- אפשרי בשמונה ימים?
-
הי לכולם, זאת התכנית שלנו ( זוג + 2) לקיץ הקרוב ואנחנו מתלבטים האם המרחקים לא גדולים מידי? התכנית בגדול היא לטוס לז'נבה, יומיים באנסי ושמוני, מעבר לאיטליה דרך מנהרת מון בלאן, עמק האאוסטה, יומיים נוספים באגם מג'ורה, מעבר לשוויץ ושלושה ימים נוספים באזור לוצרן או אינטרלאקן.
אשמח לשמוע את דעת המומחים
-
התגובה המיידית שעולה על דעתי היא -
למה???
באלפים הצרפתים לבדם אפשר לבלות בקלות שבועיים ויותר. יש לכם שמונה ימים. למה לא להשאר באזור המדהים הזה?
למה לסוע כל כך הרבה ולבלות על הכביש כל כך הרבה?
למה לנסות לתפוס כל כך הרבה ולא לתפוס כלום?
-
תכנית טעימות אפשרית אבל מתישה. מתאימה לזוג בלי ילדים. יקרה. כמעט כל יום מעבר לינה ונסיעה של כמה שעות. הילדים מהנסיון שלי לא אוהבים את השינוים ונהנים מהשגרה ומהסגרת גם בטיול.
הייתי טיילתי לפחות שבוע כמעט בכל אחד מהמקומות שאתם מטיילים בהם יום.
-
כן אפשרי - ראיתי כבר טיולים יותר הזויים.
אבל כפי ששמוליק כתב : ל מ ה ?
למה לא לנצל ולהנות מאזור אחד? מקסימום לגיוון תשאיר את צרפת ואיטליה
ותעזוב את שוויץ למרות שהיא מושכת...
או שתקדיש את כל הזמן לשוויץ.
7 ימים, יום הגעה ויום עזיבה כמעט מבוזבזים
מעבר ממקום למקום חצי יום מבוזבז .
אין לכם כל כך הרבה זמן מיותר
-
היי מיכה, אפשרי כמו שציינו הקודמים אבל האם תיהנו? אני לא בטוחה...באלפים הצרפתיים היינו שבועיים ולא מיצינו, לא הספקנו את כל האטרקציות הידועות ובכיף יכולתי להישאר שבוע נוסף ( או חודש
). אתם תגיעו, אחרי יומיים תצטרכו לעזוב ותתבאסו שלא מיציתם. כנל לגבי איטליה ושוויץ. -
מצטרפת להמלצות להתמקד באזור אחד. היינו הקיץ 12 יום רק באלפים הברניים בשוויץ (אזור אינטרלקן) ולא מיצינו בכלל את האזור. נשארנו עם טעם של עוד. בשוויץ היינו בכפר נופש ב- Hasliberg וילדה שלי בת 5 מאוד נהנתה במקום.ממליצה בחום להתמקד שם עם ילדים ולטייל 8 ימים באלפים הברניים.