מחירי מלונות בפראג
-
אהלן ,
אני צריך לעשות הזמנה של מספר חדרי מלון בפראג עבור משפחה מורחבת , ורציתי לדעת האם יש הבדל במחירים בין חודש אוגוסט לבין ספטמבר? האם באופן כללי באחד מהחודשים הנ"ל המחירים נוטים להיות נמוכים יותר או שאין הבדל משמעותי? מדובר על סוף אוגוסט לעומת אמצע ספטמבר.
תודה מראש ,
יונתן -
מחירי מלונות בפראגתעשה בבוקינג השוואה לאותו המלון (או כמה) בתאריכים שאתה צריך ותקבל את התשובה המדוייקת
-
מחירי מלונות בפראגבכל מקרה, אחרי ההשוואה, אני מציעה שתשלח גם בקשה ישירה להצעת מחיר מהמלונות הרלבנטיים.
אנחנו בהזמנה מורחבת למשפחה (15+ אנשים במגוון גילאים והרכבים) קיבלנו הנחות מאד נאות מהמלונות עצמם (שתי ערים/מדינות שונות בשתי נסיעות נפרדות).
תהנו.
-
מחירי מלונות בפראגאז זהו , שעשיתי השוואה , ואני רואה הבדלים משמעותיים בין חודש אוגוסט ( זול יותר ) ביחס לספטמבר.
חשבתי שאוגוסט עמוס יותר וכתוצאה מכך "אמור" להיות יקר יותר , אבל לפי אתרי השוואות המחירים המצב הוא הפוך. ואני תוהה - מה הסיבה?
-
מחירי מלונות בפראגישנם שבועות של חגים, אירועים מיוחדים או תערוכות גדולות שמייקרים מאוד את המחירים. לכן צריך לבדוק את מחירי בתי המלון ברזולוציה של שבוע ולמצוא את המחירים המוזלים יותר.
-
בדקתי, ואין שום חגים במהלך אוגוסט אמצע ספטמבר.