סופ"ש אירופאי,
-
אני ובן הזוג בגילאי 28 רוצים לטוס בסוף נובמבר תחילת אוקטובר לסופ"ש אירופאי קצר (חמישי עד ראשון / שני) לכבוד יום נישואים.
מחפשים הצעות למדינה שניתן למצוא אליה דילים הכוללים טיסה + מלון במחירים זולים ככל הניתן מכיוון שבשבוע הבא אנחנו בבודפשט והחופשים הולכים להיות די בצמידות.
רעיונות?
בפראג היינו שנה שעברה, בבודפשט כאמור בשבוע הבא נהיה.
האם מדינות יוון רלוונטיות בתקופה הזו לגמרי מחוץ לעונת התיירות? ראיתי שיש דילים זולים מאוד לקייב האם יש מה לעשות שם בסופ"ש?
אשמח לרעיונות.
-
אם אתם זוג צעיר שמחפש לחסוך אני מציע לכם לא להגביל את עצמכם לדילים שכוללים מלון. קנו בנפרד טיסות מוזלות, אפשר גם טיסות עם קונקשן, ומלון או דירה.
יש דירות מעולות וזולות בערים שלדעתי הרבה יותר משתלמות ממלון. חבל להגביל את עצמכם לחבילות מוכנות מראש.
אפשר להגיע להמון יעדים מהארץ ובכל עיר גדולה אפשר בקלות להעביר סופ"ש.
-
הרבה פעמים יותר זול לקנות לבד טיסות זולות ולבד מקום לינה, מאשר להזמין דיל שהורכב יחד. תחליטו מה מעניין אתכם ותבדקו בנפרד את המחירים.
-
בוקרשט יכולה להתאים לסופ"ש קצרצר.
אמנם לא יכולה להוות תחרות לבודפשט או לפראג, אבל מתפתחת מאוד: אוכל טוב, קצת קניות, ארמון מעניין של שליט מגלומני והכל בזול... מאוד.
טיסות זולות בד"כ של וויז.
-
אנחנו ננשה את ריגה בתחילת דצמבר.
יש טיסות וויז אייר בדיוק לסופש.
שישי בבוקר יוצאים וחוזרים בשני בבוקר.קצר.העיר לא גדולה.מרכז העיר העתיקה אמור להיות נוח .יש עכשיו סיכומים ראשונים בפייסבוק מהעיר.
היום יש עדיין 20% הנחה על טיסות וויז אייר לכל היעדים והתאריכים.
מלון,הזמנתי לבד בבוקינג כמה אפשרויות(עם אפשרות ביטול) המחירים בין 170-210 יורו לזוג כולל א.בוקר.יש כמובן מלונות ספא ויקרים הרבה יותר.
תחפשו טיסות שלא יקצצו לכם מהחופשה.יעד קרוב יחסית,הגעה קלה מהשדה.
תבדקו גם דיל של טיסה +מלון בוויז אייר.
-
אגלה לך סוד שאפחד לא יראה... יש באל על בחורפים מבצע אדיר מנובמבר על טיסות למלא יעדים גם ב220 דולר הלוך וטשוב עם מזדווות עם ארוחה כן כן ...עכשיו בהצלחה עם הטיסה והמלון (כמובן לא בעיה להתפשר על איזה 3 כוכבים)
-
שאלה: למה בעצם להזמין 4 מלונות במקביל? מה ההבדל בין להחליט על אחד עכשיו או שבוע לפני הנסיעה? סתם אני תוהה מה היתרון של הזמנה כזו (למזמין, כי מבחינת מקומות לינה זה חיסרון שמזמינים ומבטלים, וכיום יש מקומות שמבקשים מחיר גבוה יותר על אופציית הביטול או לא נותנים כזו יותר כי ידוע בתעשייה שיש הרבה ביטולים מהזמנות כפולות).