ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצות למסלול בתאילנד

פורום טיולי משפחות
    6
    10
    2748
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • eran888
      eran888 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

חוזרים לתאילנד בפעם השלישית.

הפעם הראשונה היתה לפני 20 שנה אחרי צבא, השניה לפני החתונה ועכשיו עם ילדים בני 10,8 ו6

עברו מעל 15 שנה מהביקור האחרון וסגנון הטיול עדיין שונה ואשמח לקבל המלצות/הערות למסלול:

מתוכננים להיות כ20 יום. לנחות בפוקט ולטוס חזרה מבנגקוק.

תכנון:

5-6 ימים בפוקט (מתלבטים אם להמשיך עם הילדים לקו פיפי, ראיילי או אונאנג)

טיסה לקוסמוי ו5-6 ימים באי קוסמוי

טיסה לבנגקוק שמתוכם 3-4 ימים בבנגקוק והשאר באתרים שקרובים לבנגקוק כמו קאנצאנבורי ואולי פאתייה או קו צאנג

אשמח לקבל כיוונון למסלול.

אנחנו נהיה בחודש אוגוסט והבנתי שהצד של קוסמוי יבש יותר בעונה הרטובה מהצד של פוקט.

תודה רבה מראש לכולם וחג שמח

ערן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אתם מודעים לבעייתיות של מזג האוויר באוגוסט באיים?
        • eran888

הבנתי שהצד של קוסמוי פחות גשום באוגוסט.

האם לא מומלץ לנסוע בכלל באוגוסט?

• karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

אפשר כמובן לנסוע באוגוסט. באזור פוקט עלול לרדת גשם, אם יורד גשם זה ממש מפריע. (אנחנו היינו פעמיים ביולי אוגוסט, בפעם הראשונה באזור פוקט קופיפי וריילי היה מזג אויר נהדר ובפעם השניה באותם מקומות ממש ירד גשם ימים שלמים ומנע מאיתנו לעשות....כל מה שרצינו בעצם) לכן כדאי לדעתי להתמקד רק בצד של קוסמוי ואולי לשלב ביקור בצפון תאילנד בימים שהתפנו.

• ?
              משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

אנחנו טיילנו בתאילנד בשנה שעברה בסוף יולי - תחילת אוגוסט, והיה מעולה. עשינו את המסלול "הקלאסי" של 5 ימים בצפון, 8 ימים באיים ויומיים בבנגקוק (סה"כ 18 יום כולל ימי הטיסות והמעברים).

בגלל שזוהי העונה הגשומה בחרנו באיים המזרחיים (קוסמוי), בהתאם לעצה שקיבלנו כאן לוותר על הצד המערבי הגשום יותר, וזה הוכיח את עצמו - כמעט ולא ירד גשם באיים וגם במעט הפעמים שירד הוא הגיע לביקור מתפרץ וקצר שלא פגם בשום פעילות שלנו. הטמפ' הממוצעת נעה סביב 28 מעלות כל הזמן כך שהגשם המזדמן היה אפילו תוספת מרעננת.

הצפון ירוק ויפהפה בעונה הזאת, לא הייתי מוותרת על טיול מתגלגל עם הילדים מצ'יאנג מאי לצ'יאנג ראי או, לחילופין, לאיזור פאי (שאנחנו ויתרנו עליו בשל הדרך המאוד מפותלת לשם שהרתיעה אותנו). טיול משפחתי בצפון עם נהג ומדריכה פרטיים הוא חוויה נהדרת, בטוחה ונעימה. אם תרצה המלצה יש לי. זה שונה מאוד מה"בטן-גב" והאטרקציות היומיות בקצב רגוע באיים, מגוון ומעשיר את הטיול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אתה לוקח סיכון, רק אתה יודע מה רמת הסיכון שקבילה מבחינתך

עם קצת מזל יכול להיות שהגשם כמעט לא יפריע, קצת פחות מזל לא תוכלו להוציא את האף מהמלון.

כל אחד עושה את השיקולים שלו.לגבי רמת הסיכון שהוא מוכן לקחת והדרכים לצמצם אותה.

לי אם תאילנד היתה MUST הייתי מעביר חלק מהטיול לצפון ובזמן של האיים מתרכז במזרחיים.

אם הבטן/גב + טיפה טיול MUST הייתי נוסע לחופשה כזו באזור הים התיכון, יודע שבאוגוסט אין סיכוי לגשם שיחרב לי את הטיול (או חלקו) ולא מתגלגל המון שעות בטיסות יקרות. נניח קורפו ועוד משהו באיזור.

אבל אלו השיקולים שלי שמתאימים בשבילי, אתם צריכים לעשות את השיקולים שלכם

• eran888

יש לך המלצה לנהג/ מדריך בצפון?

כמה ימים לדעתך כדאי להקצות לצפון?

חשבנו להיות בצאנג מאי 2 לילות/ ימים לטיול חופשי ועוד 3 ימים ולנסוע רק לצאנג ראי- כמו שאתם עשיתם בגלל סיכון מזג האויר באוגוסט.

• אביmuchiler64
                    אביmuchiler64 נערך לאחרונה על ידי

היינו בתאילנד עם ילדים בגילאים 14 , 12 ו 7 ומרגישים שהיינו יכולים להמתין עוד שנתיים. זה טיול יקר ובכדי שהילדים ימצו את החוויה והזכרונות ממליץ לכם ''לשמור'' את תאילנד לגיל יותר בוגר, כשהילדים יגידו ''מיצינו את אירופה''..

• ?
                      משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

יש לי המלצה חמה מאוד על חברת "קוסמוס" בהנהלת ללה גומיס בצפון.

לנו היתה מדריכה בשם Tu שאין לי מספיק מילים כדי לתאר כמה היתה נהדרת, מקסימה, מדריכה מקצועית נעימה וכיפית.

כתובת מייל: [email protected]

לגבי מספר הימים: אנחנו היינו בטיול מתגלגל של 3 ימים לאיזור צ'יאנג ראי, ועוד יום אחד שלם בחוות הפילים ליד צ'יאנג מאי. מעבר לזה היה לנו ערב אחד קודם לכן (הטיסה שלנו הגיעה לצ'יאנג מאי בסביבות 6 בערב, אז הספקנו עוד להסתובב באותו ערב בשוק הלילה), ובבוקר האחרון למחרת הפילים נשאר עוד מעט זמן עד הטיסה לקוסמוי לסיור מקדשים בעיר העתיקה וצפייה בטקס מנחת הנזירים.

עבורנו חלוקת הימים הזאת היתה מצויינת.

• משפחה בהכנה לטיול
                        משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

הי

אנחנו הינו שנה שעברה באוגוסט שבוע בפוקט ושבוע בפאטאיה עם ילדים בני 6 ו-3.

לא היה כמעט גשם בפוקט וביום היחיד שהיה גשם זה דווקא היה נחמד.

פאטאיה הפתיעה אותנו לטובה ויש הרבה מה לעשות באיזור.

תהנו!

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון