ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נעלים לדרום אמריקה

פורום דרום אמריקה
    6
    9
    2963
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Lior_3674768
      Lior_3674768 נערך לאחרונה על ידי

היי, אני מתכננת טיסה לדרום אמריקה ויש לי שובר לחנות של קולומביה.

חשבתי לקנות מהם את הנעלי טיול.

למישהו/י יש המלצות על הנעליים שלהם? אני מתכננת טרקים אבל עד שלושה ימים ולא קשים מידי. 

התלבטתי בין שתי זוגות.

נעלי הריםנעלי הרים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • .Doron
        .Doron נערך לאחרונה על ידי

לפי ההסברים של החברה עצמה, שני זוגות הנעליים די זהים .

ההבדל הכמעט יחידי הוא שהנעליים הוורודות הן מניילון והחומות מזמש (עור) ונילון .

יש גם הבדל בלולאות העליונות של השרוכים בין שני הזוגות של הנעליים .

אני לא מבין גדול בנעליים , לכן במצב הזה כדאי שתבחרי קודם כל לפי מה שיהיה יותר נוח לך כשתמדדי אותן בחנות , ואחר כך לפי מה שיותר יפה בעינייך .

אולי כדאי שתשאלי את השאלה בפורום ציוד כאן באתר , ותשאלי אם זה משמעותי שנעל כולה מנילון לעומת זמש+נילון . (כמובן שמדובר רק על הגפה , מפני שלפי מה שכתוב הסוליה זהה בני הסוגים) .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

נעליים קודם כל מודדים. מה שהיה נוח לי יכול להיות נוראי עבורך וההיפך.

• ליאור כ
            ליאור כ נערך לאחרונה על ידי

היי חברים!

בואו לא נשכח שפורום דרום אמריקה הוא באתר למטייל שבמקרה ללמטייל יש גם חנויות ציוד לטיולים (וכמובן נעלי טיולים).
            לכן השוואות מעין אלו על נעליים של חנויות מתחרות זה קצת בעייתי... בבקשה תכבדו את הפלטפורמה no

תודה על ההבנה!

• ran222
              ran222 נערך לאחרונה על ידי

נראה לי לגיטימי להתייעץ על ציוד טיולים באתר...

ז'תומרת אתם כהנהלה יכולים להחליט מה שתרצו ועלינו כגולשים לכבד זאת, אך לדעתי האישית זאת ירייה ברגל מבחינתכם- בעידן האינטרנטי בו כל המידע גלוי בפני הגולשים. מה עוד ששאלות כאלו לא מועלות חדשות לבקרים.

אולי נקודה למחשבה...

• ליאור כ

המידע אכן גלוי בכל מקום, ואפשר להתייעץ לגבי שובר בחנות זו או אחרת בכל מקום ברשת, אבל הפורומים של למטייל שעוזרים לכ"כ הרבה אנשים והאתר הזה שרבים מפיקים ממנו את כל המידע שהם צריכים לפני הטיול, הוא לגמרי בחינם, ללא עלות כלשהי, וטבעי שנרצה להגן על מוצרים ושירותים שלמטייל מספקת, כמו ציוד טיולים.

ואגב זה באמת לגיטימי לחלוטין להתייעץ על ציוד טיולים ולכן יש לנו פורום ציוד באתר. אבל הודעה שעוסקת בשובר לחנות מתחרה זה קצת שונה, לדעתי לפחות...

• .Doron
                  .Doron נערך לאחרונה על ידי

ליאור שלום .

לא מובן למי מופנית ההערה שלך . לבחורה ששאלה או לאילו שענו .

לעניות דעתי, הערות כמו שכתבת לא יעזרו\ישנו כלום .

את יכולה למחוק את ההודעה או לנעול אותה, כמו שתאי מנהל פורום אסיה עושה הרבה פעמים . המנהל של פורום דרום אמריקה עסוק יותר, ונראה לי שהוא נכנס לפורום בדר"כ בסופי שבוע (לפעמים גם באמצע השבוע) , אז הוא לא מוחק ונועל הודעות שלא מתאימו לכם .

אבל כמו שרן כתב , אין הרבה שאלות כאלה . כך שזה לא כל כך משמעותי .

• karnielr
                    karnielr נערך לאחרונה על ידי

ליאור, התגובה שלך קצת מדאיגה בעיניי, אני מקוה שהיא יוזמה אישית שלך ולא מסר אמיתי מהנהלת האתר. באתר למטייל מוכרים עכשיו ביטוח נסיעות, מלונות, כרטיסי טיסה וגם כרטיסי כניסה לאתרי תיירות שונים בעולם. האם לא נוכל יותר לדבר על אתרי מכירת כרטיסי טיסה אחרים, על ביטוחים ועל אתרי תיירות שלמטייל לא מוכר אליהם כרטיסים? השאלה היתה לגיטימית ביותר, מקסימום יכולת בתגובה להמליץ בחום על נעליים הנמכרות בחנויות למטייל....

• ליאור כ

חברים, הכל ברוח טובה ואין פה איסורים וחוקים משונים... 

אני לא חושבת שהיה עדיף שאמליץ על נעלי טיולים מלמטייל, כי המטרה היא לא לשווק ולפרסם על גבי הפורומים דברים כאלו. 

תארו לכם מצב שהיה פורום לצומת ספרים והיו מדברים שם על מבצע שיש בסטימצקי... קצת מוזר, לא? זה בדיוק אותו המקרה. 

למטייל זו חברה מסחרית ועל האתר הזה עומלים אנשים רבים ועובדים קשה כדי שהגולשים יוכלו ליהנות ממנו, מחווית הגלישה בו, מהתכנים שיש בו וכו', וכמובן הוא בחינם.

אנחנו לא דיקטטורה, ולא מונעים אוטומטית כל דיון הנוגע לתחומי העיסוק שלנו.
                      שאגב, חלק מהשירותים הללו הם אלו שמאפשרים את קיומו החינמי של האתר וההנאה של כולנו ממנו. פשוט כדאי קצת לכבד זאת. 

לגיטימי ורצוי לשאול לגבי נעליים לטיול, ואיך בוחרים, וזה מה שקורה בכל פורום באתר וזה בסדר גמור ואפילו מעולה, לכן יש פורומים - כדי להתייעץ, אבל זה לא המקרה הפעם ויש הבדל בין להציג מוצרים ספציפיים של חנות אחרת של ציוד טיולים. 

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון