מסלול לתאילנד
-
שלום רב לכולם
אני בן 21 אני טס עם המשפחה שלי באמצע דצמבר לתאילנד המסלול שלנו הוא צאנגמי ואז וצאנגריי בצפון ובסוף קוסמוי ( כשבועיים הטיול עם המשפחה ) לקוסמוי מצטרף אליי חבר ואיתו אני יטייל עוד שלושה שבועות בתאלינד.
אנחנו מחפשים נופים יפים חופים מדהימים ומסיבות טובות.
אשמח בבקשה להמלצה למקומות לטיול שלנו ( אשמח שברעיונות יהיה רק אכסניות כי אנחנו לא רוצים לבזבז הרבה כסף בתאילנד)
ושהתחנה האחרונה בטיול יהיה בצפון ( כי משם אנחנו מטיילים ללאוס )
כמה שאלות קטנות
- האם אני צריך לסגור לפני אכסניות ?
- האם יש בתאילנד כמו בארץ הרבה מקומות של שמוכרים אלכוהול מזוייף ( אם כן אשמח לדעת איפה הכי בטוח לקנות אלכוהול )
תודה רבה!!!
-
אכסניות לא נהוג לסגור בהזמנה מראש . אלכוהול מזוייף יש בעיקר בבאקטים שנמכרים במסיבות החוף בקו פאנגאן למשל ומומלץ לא לקנות אותם.בגלל שאתה יותר מחודש תדאג להוציא ויזה מראש כאו בארץ .
-
תודה, יש לך המלצה על מקומות בשבילנו?
-
אתה מתכוון עם ההורים ללכת לאכסניות/גסט האוז?
כדאי להזמין מלונות מראש..

-
המלצות לאיים בדרום : קו סאמוי, קו פאנגאן, קו טאו,קו פי פי, קראבי, פוקט. צפון : צאנג מאי, צאנג ראי, מה הונג סון , פאי. מרכז : איותאיה, סוקותאי, קאנצ'אנבורי, פאתאייה.
-
הוא התכוון לישון באכסניות בחלק השני של הטיול , בו הוא מטייל עם חבר וללא המשפחה.
כך אני הבנתי לפחות
-
-
נכון הכוונה היא החלק השני של הטיול ( כשלושה שבועות ) איזה אכסניות מומלצות ואיזה איים מומלצים לצעירים? ( רוצים מסיבות וחופים יפים )
בקשתי מבנה של האיים לפי הסדר ההגעה שבסוף אני צריך להיות בצפון ( בגלל שאני מגיע משם ללאוס )
תודה לעונים
-
כשהחבר מצטרף בקוסמוי אז תבלו חלק מהזמן בקוסמוי וקופנגן, ואחר כך אתם יכולים לעבור לצד השני של האיים (פוקט- הכי הרבה חיי לילה ואטרקציות, קופיפי- חופים יפים וחיי לילה "ממוצעים" אבל האי מאד מאד ממוסחר, קראבי/ריילי - חופים מדהימים אך כמעט ללא חיי לילה).
משם תוכלו לטוס לצפון (או מקראבי או מפוקט)