טיסות באיזי ג'ט
-
שלום אני ומשפחתי רוצים לטוס ליער השחור בסוף יולי האם כדאי לטוס ביולי או לדחות לסוף ספטמבר מבחינת עומס תורים ומזג אויר?
פעם ראשונה באיזי ג'ט
לגבי המזוודות אנחנו לוקחים מזוודה משפחתית ועוד מזוודה קטנה 2 מבוגרים + 3 ילדים זה בסדר צריך לרשום את זה כמזוודה אחת גדולה? זה תוספת תשלום ?
לגבי מושבים אני רוצה שנשב ביחד עדיף להזמין מקומות מראש או לחכות לצ'ק אין?
לגבי החזרה ראיתי שאיזי ג'ט לא טסים ביום שישי האם כדאי לחזור דרך ציריך ?
האם אפשר לקחת רכב בצד הצרפתי היותר זול ולהחזיר אותו בשוויץ?
אשמח לקבלת תשובות ריקי
-
הי, לגבי התורים אין לי מושג- לא הייתי ביער השחור. לגבי המזוודות. אם אתם לוקחים טרולי שמתאימה למידות שמותר לקחת אתכם למטוס- זה בחינם. על מזוודה גדולה צריך לשלם. אם אתם חמישה אנשים- אני הייתי מזמינה מקומות מראש.
-
תשלמו קנס על החזרת רכב במדינה אחרת. גובה הקנס תלוי בחברת ההשכרה. יכול להגיע למאות יורו לדעתי. הכי טוב לברר מול כמה חברות השכרה. אני מניח שעל החזרה בשוויץ הקנס יהיה גבוה במיוחד בגלל שהשכרת רכב בשוויץ יקרה.
בקשר למזוודות כל המידע באתר של איזיג'ט כולל מידות של הטרולי שחינם והמזוודה שבתשלום.
בקשר לישיבה ביחד: טסנו באיזיג'ט שלוש פעמים ותמיד ישבנו ביחד 2 מבוגרים ו2 ילדים בלי ששילמנו על זה תוספת. זה לא מובטח כמובן.
-
אפשר לקחת רכב בבאזל, בצד שויצרי
ולהחזיר בציריך
רק לעדכן מראש בחב' ההשכרה
השאלה אם יש טיסות "לואקוסט" לציריך...
כי טיסה לציריך כיוון אחד באלעל למשל, תהיה כנראה יקרה כמו הלוך חזור.
ציריך שדה תעופה קרוב ליער השחור, אפשר לבחור הלוך חזור משם.
לוח הטיסות של איזיגט טרם התפרסם, אולי ימי הטיסות והשעות ישתנו....
בקשר למועד, מציעה לבחור בתחילת יולי במקום סוף ספטמבר
אפשר לשריין מקומות בתשלום למושב בסיסי, או לעשות צ'ק אין מיד עם הפתיחה (חודש לפני) יש סיכוי שהמערכת תושיב ביחד.
אני מעדיפה לשריין מראש בתשלום כשמדובר במשפחה עם ילדים.
כל מזוודה עולה כ60 יורו הלוך חזור. עד 20 ק"ג
מזוודה קטנה = טרול, בגודל מסוים לשים לב למידות בס"מ, בחינם, בלי הגבלת משקל.
-
כמה נקודות מעבר למה שכבר נכתב:
לגבי השכרת רכב בבאזל - בשדות "המעורבים" (באזל, ג'נבה) קיימת אקסיומה לפיה השכרת רכב בצד הצרפתי יותר זולה מהצד השוייצרי. זה לא תמיד נכון, ולכן תמיד כדאי לבדוק לגופו של עניין ולא להניח הנחות. אנחנו שכרנו רכב בג'נבה בקיץ האחרון בצד השוייצרי כי יצא לנו זול יותר.
לגבי הושבה באיזיג'ט - רק הזמנת מושבים מראש בתשלום נוסף תבטיח בוודאות הושבה במושבים שתבחרו, אבל יש אפשרות נוספת למנוע פיצול בהסתברות גבוהה מאוד:
1. רוכשים כרטיסים ללא הושבה, ואחרי הרכישה, מעת לעת נכנסים לאתר לבדוק מה מצב המושבים הפנויים במטוס (את נכנסת להזמנת הושבה ומקבלת מיפוי של מושבי המטוס ומצבם). במידה ורואים שהמטוס מתחיל להתמלא בצורה מדאיגה - מזמינים הושבה. אם לא - ממשיכים להמתין.
2. מבצעים צ'ק אין ברגע פתיחתו. בהנחה שאכן נותרו מקומות פנויים, רוב הסיכויים שיושיבו אותכם ביחד.
3. אם פיצלו, לא תוכלי בשלב הזה להזמין הושבה דרך האינטרנט, אבל בהחלט אפשר דרך שירות הלקוחות הטלפוני (איזיג'ט אישרו את זה רשמית). במקרה כזה לא תצטרכי לשלם הושבה על כולם, אלא רק על מי שתרצי להזיז כדי שתשבו כולם ביחד.
אני פועלת בשיטה הזו כבר כמה טיסות ועד היום לא רכשתי הושבה בשלב 1 ולא הגעתי לשלב 3....