ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

LOS ANGELES

פורום צפון אמריקה
    4
    7
    1286
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • YOSEF
      YOSEF נערך לאחרונה על ידי

מתכנן טיול ללוס אנג'לס בקיץ (זוג 60+). באיזה אזור כדאי ללון על מנת ליהנות מתחבורה ציבורית טובה? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

אתם מתכננים נסיעה רק ללוס אנג'לס עצמה? אם כן, לדעתי אין איך למלא בה שבוע (דיסנילנד ויוניברסל מעניינים אתכם?), אז כדאי לשקול שוב האם נסיעה רק לשם שווה את הטיסה הארוכה.

לגבי תחב"צ, גם בעייתי. לוס אנג'לס זה אזור ענק שמרכיבות אותו ערים שמחוברות ברשת של כבישים מהירים. תחבורה ציבורית היא הדרך הפחות נוחה ויעילה להתנייד באזור הזה. בכל אופן, אזור בברלי הילס, ווסט הוליווד וסנטה מוניקה עדיפים ללינה. 

אם אתם לא נוהגים או לא מעוניינים לשכור רכב, שקלתם את האפשרות של טיול מאורגן? אמנם לדעתי זו לא האפשרות האידאלית לטיול בארה"ב, אבל זה יכול להתאים באילוצים מסויימים.  

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • YOSEF

תודה על התשובה. אנחנו מתכננים לשהות שם כשבועיים, מה כדאי להוסיף?

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אפשר לשאול מה הסיבה לכך שאתם רוצים תחבורה ציבורית ולא רכב שכור?

• YOSEF

לא אוהב לנהוג בטיולים. גם בארץ אני מעדיף תחבורה ציבורית כאשר היא זמינה.

• עמיחי13
                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

חשוב לי להסביר: בניגוד לטיולים אחרים, אולי במקומות אחרים, החוף המערבי של ארה"ב מתאים במיוחד לטיולים עם רכב, ולא ממש מתאים לטיולים עם תחבורה ציבורית.

אז נכון, בעיר סן פרנסיסקו אפשר להסתדר מצויין עם תחבורה ציבורית, ואת מרכז העיר וגאס אפשר לכסות ברגל. אבל בערך כל מקום אחר במערב די דורש רכב, ולדעתי כמעט כל מי שחבר כאן בפורום טייל במערב עם רכב.

אם יש לכם את האפשרות לצאת עם רכב לטיול, זה ישדרג לכם את הטיול בצורה שקשה לי אפילו לתאר. יש כאן גם כמה מדריכים מצויינים שכתבו החברים לגבי נהיגה בארה"ב. בצורה תמציתית - זה הרבה יותר קל ופשוט מאשר נהיגה בישראל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • lbd
                  lbd נערך לאחרונה על ידי

קשה מאוד להסתדר באיזור לוס אנג'לס בתחבורה ציבורית. אתן רק דוגמא אחת: המרחק בין שני אתרים פופולריים, דיסנילנד ויוניברסל סטודיוס הוא כ-60 ק"מ ואין לי מושג איך עושים זאת בתחבורה ציבורית.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון