ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המשך טיול מקי קולקר

פורום מרכז אמריקה
    2
    9
    2080
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Aya_3349964
      Aya_3349964 נערך לאחרונה על ידי

הי, אני בקי קולקר כרגע. מתכננת להמשיך מחר מכאן.חוזרת מקנקון ב2/11. אשמח לעזרתכם-יש לי 3 אפשרויות: 1.לנסוע לפלנקה ולסאן קריסטובל דה לאס קאסאס-אם כן מה הדרך הטובה ביותר? דרך פלורס? 2.להמשיך לטייל בבליז-לא קיבלתי המלצות ספציפיות והיא גם יקרה. 3.לחזור לגווטמאלה לראות מקומות שטרם ראיתי בשבועיים האחרונים-כמו ריו דולסה למשל. אני רוצה להמשיך לטייל ופחות לעשות "בטן גב" עד סוףהטיול. יומיים שלושה בסוף גג יספיקו. אודה מאוד לעזרתכם. אני רוצה להזמין כרטיס היום...ואנע ממש בהתלבטות. Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אם עוד לא היית בפלורס- טיקל, הייתי הולך על האפשרות של לנסוע לשם ומשם לסן קריסטובל.. כל זה + יום להגיע משם לקנקון לטיסה חזרה שלך, נשמע לי אופציה הכי הגיונית... לעשות עוד פעם סיבוב עגול בגווטמלאה .. נראה כמו הרבה יותר בדרכים מאשר להצליח לטייל.

• Aya_3349964

הייתי בטיקל כבר אבל אמרו לי שהדרך הכי מהירה להגיע מקי קולקר לסן קריסטובל עוברת דרך פלורס. מקווה שזה נכון-האפשרות השנייה הייתה דרך צ'טומל אני מניחה

• גדליהו מהגרעין

נראה לי די דומה בסופו של דבר מבחינת זמן.

• Aya_3349964

נוסעת בסוף מחר מפלורס.מחליפה אוטובוס בפלנקה. שווה לעצור בפלנקה לחצי יום או יום? (ישאיר לי 5 ימים בערך לסאן קריסטובל)

• גדליהו מהגרעין

אני חושב שאם את כבר שם- האתר בפלנקה והמוזיאון הקטן שיש שם ( באתר העתיקות), בהחלט שווים עצירה של חצי יום,

אלא אם אתרי מאיה ממש לא מעניינים אותך....

• Aya_3349964

אחלה,תודה. יש לך המלצות מיוחדות לגבי אזורסאן קריסטובל? יש אפשרות לראות כפרים יחסית אותנטיים של המאיה בסביבה?

• גדליהו מהגרעין

הכפרים מסביב לסן קריסטובל של האינדיאנים קצת שונים מאלו של גווטמאלה, אבל עדיין מקיימים את מסורותיהם. הבולטים הם צ'מולה, המאוד טקסי, אני הייתי עצמאית שם, ולאור זאת ממליץ על מדריך לסיור כזה.. אני חושב שיתן לך הרבה יותר.

בכפרים טנחפה וזינקנטן הייתי גם בלי מדריך, שם דווקא מצאתי לזה יתרון, כי הייתי ממש לבד, בטנחפה זה היה יום שוק ומאוד נהניתי ובזינקנטן הוזמנתי ע"י מקומית לבית שלה לראות את תהליך אריגת הבדים והמפגש הבלתי מפולטר הזה היה מאוד מוצלח.

מעבר לכך יש לך המון נקודות טבע ואפשרויות טיול סביב סן קריסטובל- קניון סומידרו, מפלי צ'יפלון, אגמי מונטבלו ועוד.

תהני!

• Aya_3349964

תודה!

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון