ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול עם ילדים ממש קטנים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    8
    2327
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • talyeger
      talyeger נערך לאחרונה על ידי

היי, רוצה לטוס בסוף אוגוסט עם אשתי, תאומים בני 3 ותינוקת בת שנה וחודשיים. הכוונה היא לטוס ליעד במזרח לחודש בערך. מכיוון שאנחנו עם ילדים קטנים אנחנו רוצים כמה שפחות מעברים מיעד ליעד ואין לנו כוונה לסמן וי על אטרקציות. אנחנו רוצים למצוא מקום שבו נוכל להשתקע למשך כל החודש, או שני מקומות שבכל אחד מהם נהיה שבועיים. נשמח למקום עם קהילה של עוד משפחות מטיילות שמשתקעות שם, רגוע, שיתאים לילדים ושנותן הרגשה של בית, אבל כמובן שתהיה גישה לשירותי רפואה נורמלים במקרה הצורך. זה יכול להיות בהודו, בתאילנד, בנפאל, מה שתגידו. אה, ואם מישהו התנסה בטיול מהסוג הזה עם ילדים בגילאים האלה, אשמח לשמוע האם זה בכלל מומלץ. תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

אישית, זה לא רעיון שאאמץ, לקחת תינוקות למקום שמחייב קבלת חיסונים ואולי גם כדורים נגד מלריה. כשהייתי בנפאל רבים מסביבי חלו מההיגיינה הנמוכה של האוכל שוב ושוב (וטיילתי בכל העולם ואכלתי גם ברחוב באפריקה ונפאל זה המקום היחיד שקיבלתי בחילות מהמזון), ואני תפסתי שם מחלה שעוד גררתי לארבעה חודשים בארץ.

אם אתם רוצים שירותי בריאות מערביים זמינים, זה ממילא סותר את הרעיון של יציאה החוצה מהערים אל כפרים וקהילות קטנות ובטח בארצות עולם שלישי.

• talyeger
          talyeger נערך לאחרונה על ידי

תודה על התגובה. תאילנד (פאי, קופנגן) זה מקום שמחייב חיסונים וכדורים נגד מלריה?

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

בנושאים כאלו עדיף להתייעץ עם רופא מוסמך, לא עם סתם אדם זר בפורום...

יש פורום בריאות שמנוהל על ידי רופאה פה באתר.

• karnielr
              karnielr נערך לאחרונה על ידי

בפעם האחרונה שבדקתי תאילנד היתה ברשימת המדינות שמשרד הבריאות ממליץ לקחת חיסונים מסוימים לקראת ביקור בהן. בקרתי במרפאה בקופיפי ואני משערת שהמרפאות בפאי ובקופנגן הן באותו סגנון. הסטנדרטים שם רחוקים מלהיות קרובים למערביים. אני במקומך הייתי דוחה את הביקור באזורים אלו עם כל הצער שבדבר. כפרים נידחים ויפים תוכלו למצוא גם באירופה אבל בכל מקרה טיול עם בן שנה וחודשיים הוא לא תענוג גדול (אסור להכליל, כך לפחות היה עם הבן הספציפי שלי).

• 2ilan
                2ilan נערך לאחרונה על ידי

היי מצרף קישור שיעזור קצת לקבל החלטה.תאילנד הכי נוחה/מתאימה לטיול שאתה מתכנן.אני מציע לך לחפש בלמטייל בפורום משפחות - כאלה שטיילו עם תינוקות/ ילדים קטנים ולהתכתב איתם ישירות. ותקבל מהם מידע הכי אמין ונכון שיעזור לך לקבל החלטה אם לצאת ורק אז צריך להמשיך בשאר הברורים/שאלות בהצלחה

• 2ilan
                  2ilan נערך לאחרונה על ידי

הקישור לכתבה -. http://healthy.walla.co.il/item/2694385 - לטייל במזרח עם פעוטות

• heretric
                    heretric נערך לאחרונה על ידי

חזרתי עכשיו מטיול בתאילנד עם תינוקת בת שנתיים וילדה בת 4.5.

סך הכל יש הרבה ישראלים שמטיילים לתאילנד עם תינוקות וזו לא בעיה.

לגבי תאילנד בלבד תקבל המון תגובות בפורום תאילנד פה בלמטייל.

אנחנו חילקנו את הטיול ל 6 לילות בכל יעד במטרה לטייל לאט. היה ממש כיף.

במקומות רבים בתאילנד יש בתי חולים טובים.

מה אתה רוצה לדעת עוד?

ערן

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון