ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

וינה כריסטמס עם תינוק. מה עושים???

פורום טיולי משפחות
    6
    8
    2096
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ofirts
      ofirts נערך לאחרונה על ידי

יש למישהו טיפים טובים איך אפשר להסתובב עם תינוק בן 7 חודשים בוינה בכריסטמס? מה לובשים? האם יש טמפ מינימאלית  שאסור להסתובב או זמן מקסימאלי שבו מותר להסתובב בחוץ?  

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אוליב י
        אוליב י נערך לאחרונה על ידי

צפו לטמפ' 0-10 מעלות, עם או בלי שלג או גשם. 

כשטיילנו עם תינוקות במזג אויר כזה, העדפנו אותם עלינו במנשא. מנשא מתחת מעיל מתאים מאפשר לא להלביש את התינוק בהמון שכבות, וכן לחמם אותו כל הזמן, כי התינוק צמוד לגוף בטמפ' ממוצעת של 36 מעלות [בן הזוג נשא על החזה, בתוך המעיל הגדול שלו. אני נשאתי על הגב, מתחת פליס עבה שבו גזרנו חור לראש של התינוק]

קחו בחשבון שבחוץ קר אך בפנים מחומם. לכן כדאי להלביש בשיטת השכבות, כך שאפשר בפנים להוריד את הבגדים הממש עבים של הבחוץ. 

ממליצה להצטייד בכובע גרב לתינוקות, כזה שהתינוק יתקשה להוריד, ומכסה את האזניים, הצואר והלחיים. 

אנו טיילנו עם תינוקות גם במזג אויר כזה - היה בסדר גמור. צריך לשים לב שהתינוק ערני וחם לו. 

ממליצה גם לתכנן כך שאם מזג האויר סוער ממש, תהיה לכם תכנית פנים חלופית. אין לי בעיה לצאת עם תינוק החוצה באפס מעלות, אבל לא אם יש סופת שלג משתוללת בחוץ. אז לא הייתי יוצאת. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • shellaa
          shellaa נערך לאחרונה על ידי

רק מוסיפה - כדי לבדוק אם לתינוק לא קר מדי מומלץ לא ע״י מדידת זמן וכו׳, אלא פשוט להכניס יד מתחת לבגדים שלו ולהרגיש את החזה או הגב (החלק החשוף יותר לקור) ולראות שהוא לא קר. 

• אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

תלוי לכמה ימים החופשה.

חופשה ארוכה או בתור מי שבא לבקר משפחה או חי באירופה/ארץ קרה..ברור שמסתדרים עם ילדים קטנים גם בחורף.

גדלתי בארץ קרה,לא זכור לי שאי פעם ראיתי מישהו עם תינוק במנשא או על הגב..

עגלות בעיר,ומזחלות בפארקים הציבוריים.לבושים טוב,כמו שצריך..

מזג האויר יכול להיות קר מאוד,מתחת למינוס  ויכול להיות סביר..

ההתלבטות שלי הייתה אחרת,מה אתם בתור זוג תראו ואיך תהנו..

7 חודשים לא הולך,,קשה לעניין..לא תוכלו לצאת להסתובב בין השווקים,פאבים ומקומות עניין המתאימים לתקופה.

הייתי שוקלת טוב האם מתאים..לכם.

• ofirts

תודה לכולן מקווה שלא עשינו טעות כי הכרטיסים כבר ניקנו..

אם האלטרנטיבה היא לצאת או לא לצאת בכלל אנחנו מעדיפים את הלצאת גם אם בהחלט לא אמור להיות קל...

בכל מקרה זה רק שלושה ימים נקווה שיעבור בשלום. ראיתי כמה מאמרים על היפותרמיה אצל תינוקות.. קצת מלחיץ.

אגב אנחנו נוסעים שישי שבת ראשון, כמי שלא חובבי מוזיאונים נראה לי שביום ראשון גם כך לא יהיה לנו הרבה מה לעשות מחוץ ללובי של המלון... Sad בשנבורן כבר היינו בעבר... אז חוץ מאיזו מסעדה טובה לא ברור אם בכלל יהיה למה לצאת... אגב לפחות שווקי הכריטמס פתוחים בראשון?

• keves160
                keves160 נערך לאחרונה על ידי

תלוי. שווקי כריסטמס פועלים לפני הכריסטמס לרוב. למתי קניתם כרטיסים?

• ofirts

לפני הכריסטמס. סוף שבוע שני של דצמבר

• יונית
                    יונית נערך לאחרונה על ידי

לגמרי פתוחים!

בהבדל מימי אמצע השבוע ,אפילו בשעות הבוקר המאוחרות יש בשווקים כבר חיים.

היות ומדובר ביום ראשון, מציעה לבדוק אירועים שדווקא יהיו בסופשבוע- שווקים עם הפעלות מיוחדות (אם מעניין אתכם, כי צפוי להיות יותר עמוס כמובן).

גם המסחר בחנויות כשמתקרבים אל החג, יותר פתוחות בימי ראשון כדי לאפשר לאנשים לעשות קניות. ושוב -עמוס בהתאם.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון