ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לטייל עם תינוקת בצפון איטליה

פורום אירופה
    4
    6
    1177
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • eran76
      eran76 נערך לאחרונה על ידי

הי,

אנחנו צפויים לטייל עם תינוקת שתהיה בת שנה ושלושה חודשים באזור האגמים בפסח הקרוב.

נשמח לשמוע קצת סיפורים על איך זה לטייל עם תינוקות:

האם צריך להזמין מקום לינה מיוחד? להביא את המיטב המתקפלת מהארץ?

מנשא או עגלה? יש לנו עגלה מצויינת אבל היא שוקלת הרבה, האם לקנות משהו יעודי פשוט וזול?

ובכלל נשמח ללמוד קצת מנסיונם של אחרים...

שימרית וערן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • naamanay
        naamanay נערך לאחרונה על ידי

בתנו היתה בדיוק בגיל זה כשטיילנו לאזור הדולומיטים בצפון איטליה. מאוד נהננו לתת לה מרחב בו היא יכולה לחקור ללא חשש ולראות חיות משק. 

ישנו בבית חווה. וחיפשתי מהארץ בית חווה שנראה טוב, עם חיות משק ומשחקיה קטנה בחצר וחצר שהיא יכולה להסתובב בה. לא הייתי לוקחת מלון בו אין לה מקום להסתובב קצת בחצר. הלוואי ויכלנו להיות יותר ספונטניים אבל עם תינוק, זה יותר קשה: נהיה מאוחר, היא רעבה, נהיה קר, היא בוכה לכם באוטו.. קשה יותר למשוך ולחפש לינה תוך כדי טיול.
        אני ממליצה על עגלה עם גלגלים איכותיים העשויים גומי מוקצף. לנו יש בייבי ג'וגר GT במיוחד לטיולים שנוכל לעשות איתה מסלולים שאפשר עם עגלה. בכל אופן מאוד נוח גם עם מנשא גב. זה תלוי אם אתם רוצים שהיא תישן - אצלנו זה היה רק בעגלה ובמנשא השתמשנו לטיול כשהיא ערה.

• נתן.ל
          נתן.ל נערך לאחרונה על ידי

אנחנו טיילנו עם תינוקת בת 1.7 בסלובניה וקרואטיה.

ממליץ מאד להביא מנשא לטיולים, הבת שלי ישנה בו יופי כשטיילנו. כשהיא התעוררה כבר היה יותר בעייתי אבל גם בעגלה היא לא הייתה שמחה, אז זה פחות רלוונטי. ברוב הטיולים בטבע כלל אי אפשר להסתובב עם עגלה אז זה גם לא משנה.

כשאתה מזמין מקום לינה בקש להוסיף לחדר מיטת תינוק, ברוב המוחלט של המקומות יש להם. גם איפה שלא הם ימצאו לך. אירופה מסודרת בנושא הזה.

אני מצטרף להמלצה על בתי חווה, או צימרים פרטיים מחוץ לערים הגדולות, לילדים יהיה מקום להסתובב מבלי לדאוג שמא הם יברחו לכביש.

בכלל, עם ילדים אני הייתי מעדיף דירה עם מטבחון, לבשל ארוחות קלות או אפילו להכין קפה באמצע לילה לבן כשהילדה בוכה בגלל השיניים.

במקום עגלה כבדה אני ממליץ להביא איתכם טיולון קל ומתקפל שתוכלו להיות איתו ממש עד לפתח המטוס ותקבלו אותו מיד בירידה ממנו. גם להסתובב בערים הוא יהיה נוח. אבל לא לטיולים בטבע, בשביל זה יש מנשא.

אם אתם מתכננים לשכור רכב ולטייל, מומלץ להביא את כסא הבטיחות איתכם מהארץ. 

• eran76
            eran76 נערך לאחרונה על ידי

הי,

תודה על התגובות,

באיזה אתר מומלץ לחפש בתי חווה (למעט BOOKING)?

ערן

• naamanay
              naamanay נערך לאחרונה על ידי

השתמשתי בטריפ אדווייזר. למרות שקשה למפות לפי איזור.. הם רושמים לפי שם העיירה הספציפי, שלך תדע איפה זה בדיוק. אז תצטרך קצת תושיה וגוגל מפס. אולי תעשה פשוט גוגל ותגיע למשהו. באיטלקית זה נקרה agritur. אנחנו היינו פה http://www.agriturweiss.com/

• dinz
                dinz נערך לאחרונה על ידי

רק המלצה קטנה למקרה ותקנו טיולון חדש וקליל יותר בשביל הטיול - תנו לילדה להכיר את הטיולון עוד לפני הטיול! טיילו איתה איתו,הניחו לה להירדם בו ולהתרגל אליו. קשה לפעוטות להתרגל בבת אחת לעגלה חדשה, במיוחד שעליהם להתרגל גם לסביבה הלא מוכרת, לחדר בצימר...

תהנו!

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון