ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול כוכב בבולגריה בפסח

פורום טיולי משפחות
    2
    5
    1784
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • telo
      telo נערך לאחרונה על ידי

שלום

בפסח אנחנו מתכננים טיול כוכב של 9 ימים בבולגריה עם 2 ילדים בגילאי 6 ו-10. אנחנו מתכננים טיול כוכב  של שבוע, שכולל בעיקר טיולי טבע קלים עוד יומים בסופיה.

בגלל מזג האוויר חשבתי על להתמקם באזור פלובדיב עם טיולי טבע בעיקר בהרי הרודופי הקרובים. מצאתי באזור כמה מסלולי הליכה כולל מפלים במרחק של עד שעה נסיעה מפלובדיב.

חושב לשלב גם טיולי יום לKarlofo ול-Kalofer מצפון.

התרשמתי שפלובדיב עיר מאוד מעניינת שתתאים לימים גשומים.

שקלתי גם להתמקם לשבוע בבאנסקו, אבל אני חושש שיהיה קשה לטייל באזור בגלל תנאי מזג האוויר.

אשמח לתובנות.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • glasha
        glasha נערך לאחרונה על ידי

רודופי הם המקום הכי בלתי עביר בבולגריה. גשם אחד והלך הכביש. כלומר יש לך כביש שמחבר בין פלובדיב לעיירת סמוליאן שהיא חמודה מאוד. אבל כל סטייה מהכביש אחרי גשם תהיה בלתי אפשרית כמעט. פלובדיב אכן מעניינת מאוד ואישית אני אוהבת אותה אבל רודופי בפסח (תחילת אפריל?) מאוד לא ממליצה עם כל הכאב שבדבר כי זה האזור הכי הכי הכי בעיניי.

לגופו של עניין - האזור הכי חם חוץ מאזור הים זה הרי הבלקן - מטרויאן עד וליקו טרנובו. הכביש הראשי מצוין. הכבישים הצדדים פחות אם כי לא ברמה של רודופי. ועדיין בתחילת אפריל אני מאוד בספק שתצליחו לעשות טיולי טבע רבים. כפרים, מנזרים, עיירות - זה כן. בקיצר, הייתי מתיישבת או בטרנובו או בטרויאן כבסיס לכוכב. אם תחליטו על טרנובו אשמח להמליץ על בית של משפחה נפלאה. 

אלונה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • telo
          telo נערך לאחרונה על ידי

תודה אלונה.

התכנית שלי היא להגיע רק למקומות ברודופי שקרובים לפלובדיב כמו מבצר אסן ומנזר בצ'קובו. אני מניח שהם יהיו נגישים גם בתחילת אפריל. לטייל בשולי הרכס. לא נגיע לאזור סמוליאן.

• glasha
            glasha נערך לאחרונה על ידי

אחלה, יותר הגיוני. יש סיכוי שפה ושם יהיה עדיין שלג. פלובדיב בהחלט נוחה לטיול כוכב. 

• telo
              telo נערך לאחרונה על ידי

תודה

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון