קניית קסדה לסקי
-
היי,
עד היום לא גלשתי עם קסדה (פעם אחרונה בסקי הייתה לפני 3 שנים). בחורף הקרוב בטוח אלבש קסדה, מתלבט אם לשכור אותה או לקנות.
מצד אחד, ההבדלים בין קנייה להשכרה לא גדולים מצד שני זה להסחב עם זה (זה נכנס בכלל למזוודה?)
מה דעתכם?
תודה!
-
לגבי העברת הקסדה: אכן תופסת המון מקום במזוודה. אבל נכנסת גם לטרולי וגם דוחפים לתוכה פרטי לבוש. בעלי קושר את הקסדה לתיק גב שעולה איתו למטוס. עד היום עבר בשלום אפילו באיזי ג'ט.
-
כמובן, לקשור לתיק גב כמו שעושה בעלה של סלבדור (וגם אני)
-
elig99
הוא רק אימץ את השיטה מהמנוסים יותר.
שנתיים הוא בדק בטיסות מה אנשים עושים עם קסדות. -
תודה
מפתיע שאפשר לקשור את זה לתיק גב למטוס מבלי שאיזיג'ט עושים בעיות.
הפעם אני עם מזוודה לבטן המטוס אבל רוצה אפשרות שנה הבאה לטוס רק עם תיק גב - מקווה שהכל יכנס

-
אנחנו מכניסים 4 קסדות למזוודה וממלאים אותן בגרביים

-
גרביים? מה בדיוק תפקיד הגרביים?
-
אני קניתי השנה את התיק הזה
https://www.amazon.de/gp/product/B011U9M57A/ref=oh_aui_detai lpage_o00_s02?ie=UTF8&psc=1
הוא מתאים במידות להעלאה למטוס באיזיג׳ט / טראנסאוויה
יש לו ניצול מדהים של המקום למגפיים ותא נפרד לקסדה עם כיס לגוגלס ומקום לעוד דברים
אני לא רואה טעם לשלוח במזוודה מוצר שעולה באיזור 2000 ש״ח (מגפיים) ולהסתכן בלהעביר את הימים הראשונים בלעדיו (במיוחד למי שעשה התאמות מיוחדות בהם)
יש על התיק הזה מבצע מדי פעם ועם אמאזון פריים הוא הגיע עד הבית ב120 ש״ח
-
תודה על הקישור. נראה תיק טוב.
השאלה אם יש תיק גב שיכול להכיל נעליים, קסדה, קצת בגדים וכלי רחצה לכל תקופת הסקי (כלומר מבלי לקחת בגלל כבודה לבטן המטוס)
-
התיק הזה יכול להספיק לשלושה - ארבעה תחתונים וגופיות, ג'ינס אחד, גרביים וכפפות חוץ מהקסדה והמגפיים תוכל לוותר על זוג לבנים ולקחת במקום שכבת בסיס לגבי כלי רחצה, בין כה וכה אי אפשר להעלות למטוס נוזלים וסבונים..
-
במקום עץ ריח.
אופציה אחרת זה בשביל לחסוך את המקום של הגרבים.
אבל הייתי מהמר שזה יותר בשביל הניחוח
-
חחח שאלה טובה למה גרביים! בשביל לחסוך מקום, ובשביל שהקסדות לא יטלטלו במזוודה וידפקו אחד בשניה. בניהן אני שמה דברים רכים כמו פליז. ככה הן מרופדות וממוקמות היטב.
והתיק נראה לי מעולה!
לנו אין מגפים, אנחנו שוכרים.
אולי יום אחד כשנגדל.
-
הסיבה האמיתית שקניתי מגפיים היא בגלל בעיה אורתופדית ברגל
כל מגפיים מהשכרה היו לי סיוט
את המגפיים הנוכחיות לקחתי לחנות שמתאימה אותם בצורה ממוחשבת לרגל ועכשיו זה כאילו אני נועל אותם עם מדרסים
-
תרמיל גב למטוסקניתי לפני כמה שנים תרמיל גב (שלי די דומה לתמונה, בצבע שונה והחומר יותר איכותי) שאני עולה איתו כמעט לכל טיסה (חוץ מארקיע הנבלות לפני כמה שנים).
התרמיל מיועד למעשה לגולשי באק קאנטרי להליכה לפסגה ויש בו לולאות בצד להדק מגלשיים משני הצדדים.
אני לא סוחב למטוס מה שאפשר לקנות בסופר באוסטריה (כלי רחצה, בגדים וכו'). התיק משרת מטרה אחת: שלמחרת היום אפשר לגלוש גם אם המזוודה לא מגיעה. בפנים יש: קסדה, נעלים (מותאמות אישית), גרביים, ביגוד תחתון לסקי, כפפות, גוגלס, מצלמה, מכנסי סקי, מסכת פנים, משקפי שמש וכל הדוקומנטציה הדרושה. המעיל - עלי (וניתן לקשירה מבחוץ על התרמיל בלולאות של המגלשיים).