מסלול טיול בויטאנם וקמבודיה
-
שלום,
אני חוזר אליכם עם תכנון מסלול מפורט יותר עבור הטיול של הוריי בויאטנם וקמבודיה ואשמח לקצת עצות.
25.11 - נחיתה בבוקר בהנוי - יום בהנוי
26.11 - יום בהנוי ובלילה רכבת לילה לסאפה
27.11 - סאפה
28.11 - סאפה
29.11 - סאפה ובלילה רכבת להנוי
30.11 - מעבר להלונג ביי ושייט
1.12 - שייט בהלונג ביי וחזרה להנוי
2.12 - בצהריים טיסה להואה (כעקרון את האוטובוס של מחר אפשר גם באותו יום אבל נוחתים בהואה בסביבות 13:30 אז נראה לי שעדיף לדחות את האוטובוס ליום אחרי...יש מה לעשות ערב אחד בהואה?)
3.12 - אוטובוס תיירים לאורך החוף עד להוי אן
4.12 - הוי אן
5.12 - הוי אן
6.12 - טיסה מדנאנג לסיאם ריפ
7.12- מקדשי אנגקור
8.12 - אגם טונלה טיול חצי יום ובערב טיסה לסייגון
9.12 - סייגון
10.12 - דלתת המקונג
11.12 - סייגון
12.12 - סייגון ובערב טיסה להונג קונג
כמו שאתם שמים לב יש בסוף ארבעה ימים באזור סייגון ויש מצב שזה יותר מדי. באופן עקרוני אנחנו מוכנים לקצץ אפילו יומיים ולהעביר אותם למקומות אחרים.
האפשרויות להעברה:
1) עוד לילה על הספינה בהלונג ביי - יש כאן אנשים שעשו שייט של שני לילות וממליצים?
2) טיול יום מהנוי לנין בין
3) עוד יום בהוי אן
4) עוד יום בקמבודיה - אם כן - האם להוסיף עוד יום למקדשים? רוב הטיפים שראיתי ממליצים על יום אחד טיול במקדשים. אולי יש עוד משהו שווה באזור?
אשמח לתובנות והמלצות,
דניאל
-
הי
ממליצה על עוד יום בהוי אן- עיר החיטים- כדי שיתפרו לעצמם משהו או יזמינו נעליים לפי מידה וייהנו מחוף הים והערב בעיר או אפילו יהיו בקורס בישול .
לגבי קמבודיה- אנגקור ורט- ממליצה על חצי יום שיט והמשכו בעוד מספר מקדשים יפים באיזור . נכון יום אחד מספיק, אך לטעמי שווה לראות זריחה או שקיעה מהמקדשים- מרהיב ביותר,כך שזה עושה את עניין המקדשים ליום וחצי.
-
לא לוותר על נין בין.
-
ביום של המקדשים הם מתכוונים לקום מוקדם לזריחה ולטייל באזור (עם הפסקות כמובן) וגם לראות שקיעה ולמחרת לאגם. לא הבנתי למה כתבת שכדי לראות זריחה ושקיעה צריך יום וחצי במקדשים עצמם...
-
מספר הערות :
אני ובני משפחתי עשינו את הדרך מהאנוי לסאפה ברכבת , בפועל חוץ ממני אף אחד לא ישן באותו הלילה ושהגענו למלון , כולם הלכו לנוח ושרפו את חצי היום הראשון בסאפה , לכן אני מציע להגיע לסאפה באוטובוס , שהוא יותר מהיר וניתן לראות את הנוף .
בהואה יש רחוב של פטבים ליד הנהר , פאב שהיה מומלץ DMZ , מקווה שהוא קיים עדיין
בסיאם ריפ ניתן לרכוש כרטיסים כבר באחר הצהריים של היום לפני הסיור וניתן לנצל את הכרטיסים לכניסה מוקדמת לצפות בשקיעה .
בשיט יש להקפיד ולרכוש כרטיסים לראות שהספינה נכנסת לנהר ואז רואים את הכפרים הצפים , אני עשיתי שייט מסיאם ריפ לבוטמבונג , אחת החוויות של הטיול
-
היי,
תוכל לפרט קצת על השיט? מאיפה סגרתם אותו, כמה זמן, מה הוא כולל, מחיר וכו׳.
לקחתם מדריך לסיור במקדשים? יכול להמליץ?
תודה