ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הצגות בניו יורק

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    1308
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shifrutm
      shifrutm נערך לאחרונה על ידי

אשמח לדעת היכן ניתן להשיג כרטיסים למחזות זמר/הצגות בניו יורק? תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

TKTS
        • פוריה א.
          פוריה א. נערך לאחרונה על ידי

הי,

יש כמה דרכים לרכוש כרטיסים להצגות בניו יורק

בטיימס סקוויר בעמדה של TKTS אפשר לעמוד בתור ולקנות כרטיסים

להצגות בצהריים ניתן להגיע בשעה 10:00 ולהצגות בערב ניתן להגיע בשעה 15:00.

יש רשימה במסך לאיזה הצגות ניתן לקבל הנחה ל 50%. ההנחה היא 50% מהמחיר המלא של הכרטיס. כך שממוצע המחיר להצגה הוא 80 דולר. כמו כן יש הצגות שהמחיר שלהן יהיה 90 דולר ויש הצגות שהמחיר גם יהיה 70 דולר.

אני מאד ממליצה להגיע שעה לפני. התור מאד ארוך. אמנם מתקדם יחסית מהר אבל אז לא נשארים מקומות טובים או מספר מקומות אחד ליד השני. לכן מומלץ להיות סבלניים. ולהגיע בבוקר בשעה 08:30 ולהצגות ערב אפילו ב 13:30. זה לא נורא לעמוד שם בתור.. הטיימס סקוויר מקום שוקק ואף פעם לא משעמם לעמוד שם.. אם קניתם כרטיס להצגה ובאותו שבוע בא לכם לראות הצגה נוספת - יש לכם עדיפות בתור. שמרו את הכרטיס של ההצגה והציגו אותו למחרת במקום ואז תיכנסו לעמוד בתור שנקרא Fast pass ואז תוכלו להגיע ב 15:00 ולהיות אפילו ראשונים !!!

אפשרות אחרת היא להוריד את האפליקציה "Today Tix" וגם שם אפשר למצוא באותו יום כרטיסים במחירים ממש שווים.

בנוסף, לא הייתי מוותרת על לנסות לזכות בהגרלה. יש הצגות שניתן להירשם להגרלה דרך האינטרנט פשוט לכתוב למשל: The lion king lottery ולהירשם. יש הצגות שצריך להגיע לתיאטרון עצמו בשעה 4. להירשם להגרלה ובחמש לחזור שוב לשמוע אם זכיתם. כל אחד רשאי להירשם להגרלה ולזכות בשני כרטיסים. בדרך כלל המחיר בהגרלה הוא 30 דולר לכרטיס. אני זכיתי בהגרלה להצגה Wicked. להצגה זו למשל צריך להגיע לתיאטרון עצמו. כמו גם לאלאדין. גם אם לא זכיתם זה לא נורא אפשר לנסות למחרת שוב. בן של חברה שלי זכרה בהגרלה להצגה Hamilton ושילם 10 דולר לכרטיס !!! מדובר על הצגה שמחיר הכרטיס שלה הוא 500 דולר !!!. לכן שווה וכדאי לנסות !

בנוסף אפשר לבדוק מחירים גם באתר Brodway.box.

הפעם היינו ספונטית בהצגה Kinky boots ונהננו מאד !!

פוריה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
          • nurit19
            nurit19 נערך לאחרונה על ידי

הי פוריה! גם אנחנו היינו ב kinky boots ונהננו מאד. אני נהניתי בטירוף!! היינו עם הילדים (12,15). היינו ביום ראשון השבוע, בהצגת של 15:00. את הכרטיסים קנינו כפי שכתבת, ב- tkts בטיימס סקוור (שימו לב שיש tkts בsouth street sea port_ רצינו ללכת לשם אך לא יצא, ונסענו לטיים סקוור, ושעה לאחר רכישת הכרטיסים, הלכנו להצגה). 75$ לכרטיס. ישבנו בשורות האחרונות באולם, אך לא נורא כלל. האולם אינו גדול כלל(לא כמו הקמארי אם זה מה שמדמינים -אז לגבי kinky boots ספיציפית - הרבה יותר קטן). mesanine למתענינים - זו הקומה השניה= היציע. ותודה על הטיפים הנוספים בענין קנית כרטיסים. שווה שווה שווה! כל שואו מומלץ שווה! 

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון