טיול ליפן, אשמח לעזרה.
-
שלום, אני ובת הזוג שלי מתכננים לטייל ליפן בתחילת חודש אפריל למשך 15 יום. 1.תוכנית הטיול, 7 ימים באיזור קיוטו, אוסקה ו7 ימים באיזור של טוקיו, עדיין לא גיבשנו תוכנית מדוייקת אז מאוד אשמח להמלצות ולעזרה לגבש מסלול טוב ולא לחוץ מדי ככה שנספיק להנות מכל מקום.
2. התלבטות לגבי הטיסה, האם לקנות הלוך ושוב מטוקיו או לנחות באוסקה ולסיים בטוקיו, בדקתי וההפרש של נחיתה באוסקה וחזרה מטוקיו מייקר את הטיסה ב300 דולר, האם זה עוזר המון? או שעדיף לנחות בטוקיו ובסוף לחזור לטוקיו לטיסה.
אשמח לעזרה בנושא האם זה קריטי התוספת מחיר הזאת או שאפשר לבנות את המסלול ככה שכן יהיה נוח לנחות בטוקיו ואז לחזור מטוקיו
תודה רבה איתי
-
-
אפשר בקלות לבנות מסלול נוח שיתחיל ויסתיים בטוקיו אבל מן הסתם הוא יצריך יותר נסיעות מה שיקזז חלק מההפרש. זה בגדול. תשובה יותר מדוייקת אפשר יהיה לתת רק לאחר קביעת מסלול והחלטה האם צריך פאס או לא.
לגבי המסלול. ממליצה להיכנס לאתר Japan Guide, תראו מה מעניין אתכם ותחזור עם שאלות יותר ממוקדות. אני חושבת שיש שם גם המלצות לטיול של שבועיים.
-
מקיוטו לטוקיו זה בערך שלוש שעות ברכבת. מאוסקה מעט יותר. אחר כך רכבת לשדה זה משהו כמו שעה.
אם אין פס אז הנסיעה הזאת תעלה מעל 100$.