ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יוניברסל ביולי בשבת

פורום צפון אמריקה
    6
    10
    1709
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ayeletback
      ayeletback נערך לאחרונה על ידי

המסלול המתכונן מביא אותנו ליוניברסל בשבת בחודש יולי.
      בלוס אנגלס
      כמה זה אסון.
      תורים בטוח יהיו.

אבל זה סביר ( עם קימה מוקדמת וכו ) או שכל דבר יהיה עם תור של שעתיים וחצי וזה לא בא בחשבון.

מישהו היה?

כמה יעלה כרטיס קיצור תורים ( שנה שעברה באורלנדו שילמו כ 70 דולר לכרטיס קיתור תורים באוגוסט. אבל הבנתי שפה זה הרבה הרבה יותר יקר ).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

אני היתי לפני שנים , לכן זה לא רלונטי. הכרטיס, כולל קיצ ור טורים, יעלה $244. אם התורם לא היו נוראיים, אנשים לא היו זורקים סכום כזה. נכון, שזה הכסף שלך, אבל כשמוציאים עשרות אלפי דולרים לטיול לא כדאי לבלות שעות יקרות (בדולרים) בעמידה בתורים.

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני אציג את זה בצורה אחרת:

בהנחה שבאים דרך כביש 1

נניח שביקור בשבת יוסיף שעתיים של עמידה בתור

יתכן ששווה ביום חמישי בערב לחתוך מאמצע כביש 1 ללוס אנג'לס בדרך המהירה ביותר, להיות בשישי ביוניברסל, ובשבת על הבוקר לחזור צפונה ולהשלים את כביש 1.

הוספנו 4-5 שעות של אוטו, אבל חסכנו שעתיים של תורים, כלומר בסך הכל הוספנו לטיול רק 2-3 שעות, ובנוסף הספקנו יותר ביוניברסל.

• ayeletback

הכרטיס קיצור תורים עולה 244 דולר גם בימי חול ביולי וגם בשבת. אם הוא אמור להיות האינדיקציה אז אין הבדל.

ברור לי שביולי יש תורים ביוניברסל השאלה אם ביקור בשבת מחמיר את העניין בהמון?

• lbd
              lbd נערך לאחרונה על ידי

אם את רוצה תשובה מדויקת, אז צריכים למצא מישהו שהיה ביולי גם בשבת וגם ביום חול. דבר אחד בטוח שבשבת לא יהיו פחות תורים מאשר ביום חול.

יש אפליקציה עם זמני ההמתנה. ההמלצה שלי, שתעקבי לפני הכניסה לפרק בשבתות ובימי ראשון בחודש יולי ולפי זה תחליטי אם לקנות.

• dland
                dland נערך לאחרונה על ידי

אני אוסיף את שני הסנט שלי - 

היינו ביולי לא בסופ"ש והפארק היה מ-א-ו-ד עמוס.  לא רואה עד כמה זה יכול להיות יותר נורא בסופ"ש.

אני לא קניתי את כרטיס קיצור התורים כי הבנים שלי לא רצו לעלות על כל המתקנים עם התורים הבאמת ארוכים, אם הילדים שלך בעניין בהחלט הייתי משקיעה בכרטיס.  להופעות במילא נכנסים המון אנשים כך שלא מחכים יותר מדי ולסיור אפשר ללכת על ההתחלה או להיפך מאוחר וגם לחסוך תור.

דנה

• יערי
                  יערי נערך לאחרונה על ידי

יוניברסל היה צפוף גם באמצע שבוע באוקטובר

זמני תור ממוצעים של 40 דקות עד שעה ויותר

ביוניברסל חם! ומרחקי ההליכה רחוקים

מצד שני מחיר הכרטיס "ראשון בתור" יקר אש!

• סווudiקאפ
                    סווudiקאפ נערך לאחרונה על ידי

איך לחסוך קצת ביניברסל (כסף וקצת זמן)

היינו ביולי האחרון, כרטיס קיצור תור - הוצאה ניכרת למשפחה!!! תגיעו לפני הפתיחה, תקנו כרטיס מראש דרך האתר של יוניברסל (תבדקו אם זה לא מצריך אתכם לעמוד בתור ל Will Call שזו בעצם עמדת המרת כרטיסים מכל מיני ספקים אנחנו המרנו כרטיסי GO ועמדנו בתור)

לכו מיד להארי פוטר ששם התורים היו הכי ארוכים ואח"כ תרדו למטה ושמאלה לפארק היורה/מומיה /רובוטריקים לבחירתכם או למטה ימינה לסיור באולפנים (עדיפות שניה מאחר וקצב יציאת הקרוניות הוא גבוה והתור רץ) ובצד של המומיה לוקח זמן שנצבר תור, יש מעין תופעה של מי שנכנס לפארק רץ למתקנים הראשונים מול העיניים ונוצרים תורים ולאט לאט (להערכתי כשעה וחצי) כל התורים מתמלאים אז להישאר עם המומנט ההפוך.

תבדקו מתי ההופעות ובדרך כלל בזמן ההופעות התורים קצת מתקצרים באטרקציות הסמוכות - אל תוותרו על ההופעות (יש כמה ביום) לטעמנו הן ברמה ממש גבוהה אפילו ביחס ליוניברסל אורלנדו, מה גם שחלק מהשחקנים בהופעות משחקים בסדרות וסרטים (לעיתים אפשר להצטלם איתם ביציאה).

תזכרו שניתן לרכוש את כרטיס קיצור התורים בשירות לקוחות אח"כ, לשים לב שעפ"י האתר של יוניברסל יש הגבלה במספר הכרטיסים הנ"ל, בפועל עברנו שם בשעות הצהריים המאוחרות והיו אנשים בתור לקנות את הכרטיס (לא יודע מה יהיה ביום שבת).

קחו בחשבון שבחלק מהאטרקציות לאחר מכן העמידה תהיה של כשעה בתור אבל גם יהיו כאלה של 10 דקות.

אני השקעתי בחנייה מועדפת, עד עכשיו אני לא יודע איפה החנייה הלא מועדפת בכל מקרה זה היה נוח, מדרגות נעות והגענו לקומת הכניסה..

פרט לכך, קחו אתכם סנדוויצ'ים ומשקאות.

אחרי הכל ביום שלם ניתן להספיק ולחוות את מרבית המתקנים וההופעות.

• ayeletback

הי . תודה לכולם
                      מכיוון שהיינו כבר ביונירסל באורלנדו שום דבר לא MUST מבחינתנו.
                      אבל הילדים ישמחו לחזור שוב.

קראתי באתר שלהם שסופש של 4 ביולי מאוד לא מומלץ.

השנה 4 ביולי יוצא ביוןם שלישי ואנחנו אמורים להגיע ל    LA

בשבת אחרי.
                      האם זה הסופש הלא מומלץ לדעתכם? או זה שקודם ל 4.7? מישהו יודע

• lbd
                        lbd נערך לאחרונה על ידי

ההגיון שלי אומר שמדובר בזה שלפני כי זה רק יום אחד מסוף השבוע, לעומת האחרי שזה רק אחרי 3 ימים.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון