סקי בשוויץ - LAAX, NENDAZ או DAVOS
-
היי מתכוון לטוס לשוויץ בתחילת מרץ. מאוד מוגבל בתאריכים ואפילו בשעות לכן טס לציריך ואסתפק רק ב4 ימי גלישה. יש אנשים שיכולים להמליץ על אחד מהמקומות הבאים LAAX, NENDAZ או DAVOS ? או בכלליות אשמח להמלצה לאתרים שניתם להגיע אליהם בנוחות (יחסית) מציריך.
אנחנו זוג שגולשים על סנואובורד,אם זה עוזר - רמה בינונית +
יהיה נחמד אם העיירה תהיה נוחה לטיולים עם עגלה ... מביאים את אמא כבייביסיטר תודה מראש לכולם
-
Klosters / DAVOSאת שני האתרים האחרים איני מכיר.
אבל,
לגבי דבוס/קלוסטרס הייתי שם וניתן לדווח.
בעמק יש 2 עיירות ראשיות:
- קלוסטרס - הקטנה יותר
- דבוס - גדולה יותר ומשופעת בבתי-מלון יקרים (זו הריי העיר המארחת מדי שנה ועידת פסגה כלכלית והמחירים בה בהתאם)
הגעה- רכב או רכבת משדה התעופה ציריך (הרכבת עוברת בעמק ומורידה קודם בקלוסטרס ואי"כ ממשיכה לדבוס.
אני הייתי מציע לקחת רכב מאחר שיש אתר גדול מרכזי שהעלייה אליו היא מצד אחד מקלוסטרס ומצד שני מדבוס, למעשה לאיפה שתרדו תמצאו בעמק את הרכבת בתדירות של 1-2 בשעה שתחזיר אותכם לעיירה הראשית (שזה בדיוק מה שקרה לי, ירדתי לעיירה אחרת והרכבת החזירה אותי לקלוסטרס).
בנוסף, יש מספר אתרים קטנים יותר שניתן לעשות בהם חצי יום - יום.
אתרים אחרים שניתן להגיע בקלות מציריך (תוך שמירה על ההגיון שבמחצית היום השני גולשים, כלומר טסים סוויס ב- 5:00 נוחתים ב- 8:30, וב- 12 כבר באתר ....):
- שוויץ - אנגלברג, גרינדלוולד
- אוסטריה - סנט אנטון
יונתן
-
מהאתרים שציינת NANDEZ הינו "המשובח" (מחובר לוורבייר), חבל שלאמא עם הילד לא יהיה מה לעשות.
האתרים האוסטריים הינם בטווח נסיעה של שעתיים מציריך ומשמעותית יותר בזול (סנט אנטון, אישגל,מונטפון.
אתרים נוספיםבשוויץ שבאים בחשבון: לנצרההיה/ארוסה, גרינדלוולד/וונגן.
-
תודה רבה על התגובות שלכם

דווקא לגבי המחירים אוסטריה אולי יותר זולה טיפה בסקי פס, מחירי מסעדות ואוכל אך לגבי לינה שזה מרכיב לא פחות חשוב בחופשה מצאתי דירות מדהימות שמתאימות למשפחות ממש מול המעלית בNENDAZ במחירים מאוד רציונלים ולא כמו המלונות או דירות באזור סנ. אנטון או LECH.
-
איפה ניתן לחפש דירות לא לשבוע אלא לימים מסוימים באישגיל או
סנ. אנטון?
לא מצאתי אתר אחד שנותן משהו במחירים שפויים ל5 לילות. -
-
כבר חרשתי על כל האתרים הרשמיים ומעבר.
כל מה שיש אלה דירות בטווח נסיעה של 20-30 דקות מסנ. אנטון או אישגיל או LECH.
עד כמה זה ריאלי ונעים לנסוע כל בוקר חצי שעה עד לאתר ?
מצד שני בכל אתר בשוויץ יש מגוון דירות במחירים שפויים בAIRBNB
עדיין אשמח אם יש מישהו שיכול לתת איזה מילה על LAAX או אנגלברג, כי בנתיים לפי מה שאני רואה זה הכי נוח מבחינת נסיעה ולינה במחיר שפוי.
-
טוב בסוף הזמנתי מקום בLAAX האתר נראה די גדול ורק שעה וחצי וציריך